szajbus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT="]"Tu jest pamięć i tutaj świeczka. Tutaj napis i kwiat pozostanie. Ale zmarły gdzie indziej mieszka na wieczne odpoczywanie. [/FONT]" Quote
lavinia Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Dla mojego kochanego aniołka..... Quote
Inez de Villaro Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ptysiu...opiekuj się stamtąd wszystkimi naszymi buldożkami........ Quote
lavinia Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [center]"Święty Piotr u nieba wrót Stoi, trzymając listę cnót A wszystkie dusze w milczeniu Przypatrują się jego skinieniu "Ten wejdzie pierwszy, kto był lekiem na całe zło Kto do końca wierny był Kochał i służył ze wszystkich sił Brzydził się złością Dzielił radością Na dobre i na złe Kto jednego tylko chce: Kochać wiecznie jak szalony" Piotrowa dłoń otwiera drzwi - Lśnią oczy, merdają ogony Pierwsze do raju wchodzą psy" [/center] Quote
lavinia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Ptysiu, zaopiekuj się małym, żółtym kundelkiem......... jest mi tak żle.... Quote
lavinia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 jechałam samochodem do Warszawy z moim synem i jego koleżanką, w ciągu samochodów na dwupasmówce. Mały żółty kundelek wyskoczył mi prosto pod koła- nie zdążyłam nawet dotknąć hamulców, uderzyłam go, a samochód jadący bezpośrednio za mną tez go przejechał....to było straszne.... oczywiście zatrzymałam się i sprawdziłam - nie żył od razu....gdybym go zauważyła jakimś cudem i zahamowała, spowodowałabym wypadek - samochód jadący za mną był bardzo blisko. Wprawdzie nie jechaliśmy więcej niż 70 km na godzinę, ale trudno przewidzieć, co by się wydarzyło. to jakaś okrutna ironia losu, że ten psiak wyskoczył własnie przed koła mojego samochodu....tyle starań, czasu, wysiłków, aby ratować psy, a tu nagle, ot tak, zabijasz jednego......i jak sobie z tym dać radę ?? Quote
Inez de Villaro Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 :( :( :(.........ironia losu...naprawdę Quote
lavinia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 może to jest jakiś znak ? może po prostu powinnam dać sobie spokój z wszelkimi akcjami, zaangażowaniem ? nie wiem... tyle razy zbierałam z drogi psy przejechane przez samochody,...tyle razy przeklinałam tych, którzy te psy zranili lub zabili...a teraz sama jestem takim kimś Quote
Inez de Villaro Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 lavinia, to nie jest żaden znak...kazdemu kierowcy może sie to zdarzyć...to nie wina kierowców często tylko bezmyślnych właścicieli, którzy beztrosko wypuszczają swoje psy , bo nie chce im sie dupy ruszyć na spacer...to oni sa winni przede wszsytkim!!! rozumiem że masz doła...każdy normalny człowiek miałby...ale życie toczy sie dalej i kupa buldozków czeka na bulwową ciotkę i o tym nie zapominaj! Quote
katik Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Lavinia, nawet nie chcę myśleć jak teraz się czujesz. :shake: Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie psinko Quote
lavinia Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Ptysiowy kolejny rok mija....bez ciebie piesku...... Quote
lavinia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Ptysiu....masz kolejną koleżankę - Białaskę..... przytul ją ode mnie smutno.... Quote
lavinia Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 i kolejna sunia, którą spotkasz Ptysiu za TM beżowa buldożka angielska wraz z nienarodzonymi szczeniaczkami........ Quote
Recommended Posts