lavinia Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Kochany Ptysiu....to juz dwa lata........a smutek nie odchodzi.... Quote
Dinka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Nie ma go juz dwa lata?:-(:-( Lavinia-trzymaj sie... [*] Quote
lavinia Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Ptysiu, chłopczyku, biegnij szybko i czekaj przy moście....... czekaj na buldożkę Monę....ona już do ciebie idzie......... zaopiekuj się nią i bądż z nią cały czas, żeby nie czuła się samotna...... Quote
Inez de Villaro Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 "Delikatny, mały Ptyś nie przybiegnie do mnie dziś nie popatrzy cud-oczami nie pociągnie sznurka z nami... nie pozbiera swych zabawek nie obsiusia w parku ławek... i nie zaśnie na kolanach nie rozśmieszy swego pana... i nie spojrzy w nasze twarze swoim wzrokiem pełnym marzeń... śmiałych marzeń o bieganiu... o szaleństwach...ujadaniu... skokach, skrętach i wywrotkach... o gonieniu w polu kotka... o wyczynach niesłychanych... i kochaniu swojej pani... lecz ten wielki Ptysio maly przeciez tak nie odszedl caly na chmurce biega malutki i odgania Bogu smutki... a Bóg spojrzy na Ptysiula już mu smieje sie gebula... i na niebie pełnym chmurek pojawia sie słoneczny sznurek... sznur piękny, pełen promieni ktory żal w radość zamieni... tak to mały nasz białasek światu daje radość czasem pytasz...po ci on Boże? "...a któż mnie rozbawić może..."? Lavinia...napisalam cos dla Ptysia...i dla Ciebie na urodziny. (spóźnione)..przepraszam jesli to glupie Quote
lavinia Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Inez - bardzo Ci dziękuję - wzruszyłaś mnie, naprawdę Ptyś był właśnie takim małym promyczkiem, moim szczęściem. Smutne jest to, że nie dane mu było cieszyc się pełnią zycia, że odszedł tak szybko, że całe jego krótkie życie było udręką. Chcę wierzyć w to, że chociaż przez te ostatnie miesiące, kiedy był ze mną, czuł się szczęśliwy i kochany.... I chcę wierzyć w to, że jest szczęśliwy teraz dziękuję Ci :loveu: Quote
Basia&Safi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 inez ten wiersz jest super :) az sie popłakałam :) przypomniał mi mojego poprzedniego psa który teraz pewnie biega z Ptysiem bo tez byl takim pociesznym białaskiem :) Quote
Inez de Villaro Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 dziękuję basiulka, a mnie wzruszyuła historia Ptysia...i to, co robiła dla niego Lavinia Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Biegaj wesoło kwiatuszku, kiedyś wszyscy się tam spotkamy ... Quote
Inez de Villaro Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jaki śliczny:) Ptyś......................... Quote
lavinia Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Ptysiu, znów cię proszę, zebyś się zaopiekował kimś....kolejna mała duszyczka powędrowała za TM... to maleńka Bunia, która nie dała rady wygrać walki o swoje życie.... opiekuj się nią piesku... Quote
lavinia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Ptysiu, zaopiekuj się kolejną dziewczynką....dużo już was tam jest, tych buldozich mordek za TM dla biednej suni z Białegostoku Quote
lavinia Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ptysiowy, co tam u ciebie piesku......... smutno, znów smutno, ciągle smutno....... Quote
lavinia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Ptysiu, Ptysiu, dziś jadę po malutką biedniutką dziewczynkę, która tak bardzo przypomina mi ciebie.......... oby ta mała była zdrowa... Quote
Inez de Villaro Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Czekam z niecierpliwością na wieści.....gryzę paznokcie z nerwów. Quote
lavinia Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Ptysiu, kolejna buldożka pobiegła do ciebie .... Funia...... Quote
Lionees Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dzisiaj podobno są imieniny wszystkich buldożków francuskich...biegaj szczęśliwy ze swoimi koleżankami [*]:-( Quote
katik Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jak widzę temat Ptysia to o d razu mam przed oczami tego maluszka w czerwonym sweterku :loveu: Quote
Recommended Posts