Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

rok temu, gdy lavinia walczyla o zycie Ptysia, mnie jeszcze na forum nie bylo, dzis dopiero przeczytalam caly watek - jest to najsmutniejsza historia z jaka sie zetknelam
wiem, ze gdybym wtedy juz na dogo byla, na pewno z zapartym tchem sledzilabym losy Ptysiula, moooocno trzymajac kciuki za jego zdrowie

klawiatury przez lzy nie widze, z nosa mi sie leje.. rycze jak bobr :placz:
kotka uciekla z moich kolan, bo lzy na nia kapaly...
(o jej zycie walczylam w listopadzie, udalo sie...)

jest mi potwornie, potwornie przykro :placz:

lavino, przypuszczam, ze Twoj zal i smutek byl/jest znacznie wiekszy, to byl/jest Twoj ukochany pies, Ty dzien i noc czuwalas przy nim, natychmiast reagujac w chwili zagrozenia, podziwiam Cie i dziekuje, ze dalas tak wiele Ptysiowi

Ptysiu, slodziaku, tule cie mocno w moich myslach, przesylam tyle ciepla ile potrafie, wierze ze to do ciebie dociera, tak jak docieraja mysli do moich ukochanych futrzastych przyjaciol, ktorych pewnie juz poznales

dzis zasypiac bede z mysla o tobie

i ty spij juz szczesliwy

['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']

Posted

PTYS jest w wielu sercach,i niech bedzie jak najdluzej-ON CIEBIE NIGDY NIE ZAPOMNI
Ptysiulku Kochany ciesz sie najpiekniejszym miesiacem roku,liznij Atlasika i Vikusie-na ich pomoc zawsze mozesz liczyc

Posted

dzięki Agama

tez tak myślę - dopóki pamiętamy o naszych psach i mają swoje miejsce w naszych sercach, dopóty one od nas nie odchodzą i są z nami.......i pamiętaja o nas, mimo tego, że tu ich juz nie ma....

Posted

<*> w moim sercu tez jestes, Ptysiu... dzieki Tobie tu trafilam, jak odeszla moja Erna, zaczelam szukac wszystko o buldozkach i trafilam tu....

Posted

Kiedy Ptyś walczył o życie, jeszcze mnie tu nie było.... A jak juz byłam, to nigdy nie wchodziłam za "tęczowy most"... Zrobiłam to wczoraj, po raz pierwszy... Własnie przeczytałam cały wątek...
Ptysiowy nasz aniołku..., jesteś najpiękniejszym bulwiaczkiem, jakiego widziałam... Nigdy, nigdy Cię nie zapomnę... Codziennie będę na Ciebie spoglądać... Mam nadzieję, że poznałeś już moje miłości... Pompona, Lusię, Monię...