Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

nie mogę patrzeć na Ptysia:placz: :placz: :placz: -zawsze płaczę jak widzę-tę schorowaną mordusię, żył krótko-zarazem długo na swoje choroby:placz: :placz: :placz: to prawda-to wyjątkowy Buldożek-żaden mnie tak nie rozbroił jak on:shake: :placz:

biegaj w rajskiej krainie

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziś miałam dziwną bezsenną noc - bardzo nostalgiczną. Wspominałam moich najukochańszych, którzy odeszli, pisałam kolejnego posta w moim watku i trafiłam do PTYSIA. Z zapartym tchem czytałam i płakałam:placz: :placz: :placz: , tego nie da się bez emocji przejrzeć, każde słowo jest istotne i te zdjęcia... ja nigdy nie widziałam czegoś tak cudnego, tak kształtnego , z takim niewinnym, zdziwonym wyrazem ogromnych oczu, coś tak nieskazitelnego i takiej psiej miłości - te zdjęcia powalają!!!
JESTEM PEŁNA PODZIWU DLA TWOJEGO POŚWIĘCENIA I ZACIĘTEJ WALKI O ŻYCIE PTYSIA!!! BĘDĘ TU ZAGLĄDAĆ, BO NA TEN PYSIO MOZNA PATRZEĆ BEZ KOŃCA!!!
Ja w swoim wątku pożegnałam moje ogary: KORKA I RUDĄ -najukochańszą parę (odeszły w ciagu niecałych 2 lat, w międzyczasie zmarł mój TATA i córka RUDEJ- FRAJDA, która była u nas krótko, wzięta ze schroniska)

One zaopiekowały się kiedyś małą sunią- znajdą.
PTYŚ TEŻ NA PEWNO MOŻE LICZYĆ NA ICH OPIEKĘ, MOŻE ZABIORĄ GO I INNE PSIAKI NA POLOWANIE W KRAINIE WIECZNYCH ŁOWÓW!!!
BARDZO BOLI JAK ODCHODZI KAWAŁ TWOJEGO ŻYCIA!!!

Posted

Samograj - bardzo Ci dziękuję za piękny wpis.......masz rację - ten ból wcale nie mija z czasem.....

mam setki zdjęć Ptysia, był najpiękniejszym buldożkiem jakiego kiedykolwiek widziałam....taki delikatny i gładziutki białasek....wciąż mi go brakuje......

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='lavinia']Samograj - bardzo Ci dziękuję za piękny wpis.......masz rację - ten ból wcale nie mija z czasem.....

mam setki zdjęć Ptysia, był najpiękniejszym buldożkiem jakiego kiedykolwiek widziałam....taki delikatny i gładziutki białasek....wciąż mi go brakuje......
DZIŚ ODWIEDZIŁAM MOJE PIESKI ZA TM!!!
Zerknęłam jeszcze raz na Twój wpis i chciałam zaglądnąć do Ciebie i zorientowałam sie ,że Twój bannerek nie odsyła do twojego wątku. MASZ TU Z ODSYŁACZEM- WKLEJ SOBIE DO PODPISU I KAŻDY, KLIKAJĄC TWÓJ BANNER ,TRAFI DO CIEBIE NA SKRÓTY!!!

Posted

Lagunka napisał(a):
Lavinia, tak strasznie mi przykro :(
Trzymaj się ciepło.....
Moja Lagunka półtora tygodnia temu poszła zaopiekować się Ptysiem. Kochała buldożki .....

LAGUNKA!!!
BARDZO MI PRZYKRO:-( :-( :-(

Posted

Lavinio
zapoznalam sie z tematem Ptysia wczoraj i zryczalam sie jak bobr co bylo o tyle smutne ze siedzialam w pracy!!!:-( To cholernie niesprawiedliwe ze pomimo wysilkow jakie wykonalas i tak sie nie udalo!!!!!:placz: Wiem cos na ten temat bo 24.06.06 moj Aniolek tez odszedl , ale ja choc bylam z nim 11 lat. Brak mi go do tej pory moj Kacperek byl ze mna od 6 tygodnia zycia i byl dla mnie jak dziecko ktore mnie potrzebowalo wiec lacze sie z Toba i mam nadzieje ze nasi "synkowie" pobrykaja razem w tej szcesliwej krainie :placz: na szczescie nie jestem sama i mam pieknego labladora Jokera ktory byl jest i bedzie zawsze bratem Kacpra

Posted

Lagunko - nie wiedziałam...tak mi przykro....Ptyś z pewnością już Twoją sunię powitał - on zawsze lubił duże dziewczynki :-)

Samograj - dzięki za bannerek, zaraz sobie wkleję

Anka - dzięki za ciepłe słowa...Ptysia nie da się zapomnieć.....

• 2 weeks later...