lavinia Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Ptysiowy żółwiku....to już 4 miesiące...... Quote
rebellia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Już 4 miesiące? Jak ten czas leci :( Ptysiu wczoraj dołączył do Ciebie Dragon, bądźcie tam grzeczne kuleczki! Quote
Agama Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 zdjecie sliczne MALENKI pamietamy o TOBIE:-( :-( :-( :-( Quote
Medorowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Nie chcę się powtarzać, ale to najpiękniejszy buldożek ... Quote
oktawia6 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 nie mogę patrzeć na Ptysia:placz: :placz: :placz: -zawsze płaczę jak widzę-tę schorowaną mordusię, żył krótko-zarazem długo na swoje choroby:placz: :placz: :placz: to prawda-to wyjątkowy Buldożek-żaden mnie tak nie rozbroił jak on:shake: :placz: biegaj w rajskiej krainie Quote
_beatka_ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [']['][']dla ptysia zeby wiedzial ze pamietamy... Quote
diabelkowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ja tez ciagle o Tobie mysle Ptysiu.... Quote
lavinia Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Ptysiuniu proszę mi się tylko nie przeziębić...nie biegaj za szybko i nie siedż przypadkiem na czymś zimnym..... wszyscy za tobą tęsknimy...... Quote
lavinia Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Ptysinko......myśę o tobie.................. Quote
samograj Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dziś miałam dziwną bezsenną noc - bardzo nostalgiczną. Wspominałam moich najukochańszych, którzy odeszli, pisałam kolejnego posta w moim watku i trafiłam do PTYSIA. Z zapartym tchem czytałam i płakałam:placz: :placz: :placz: , tego nie da się bez emocji przejrzeć, każde słowo jest istotne i te zdjęcia... ja nigdy nie widziałam czegoś tak cudnego, tak kształtnego , z takim niewinnym, zdziwonym wyrazem ogromnych oczu, coś tak nieskazitelnego i takiej psiej miłości - te zdjęcia powalają!!! JESTEM PEŁNA PODZIWU DLA TWOJEGO POŚWIĘCENIA I ZACIĘTEJ WALKI O ŻYCIE PTYSIA!!! BĘDĘ TU ZAGLĄDAĆ, BO NA TEN PYSIO MOZNA PATRZEĆ BEZ KOŃCA!!! Ja w swoim wątku pożegnałam moje ogary: KORKA I RUDĄ -najukochańszą parę (odeszły w ciagu niecałych 2 lat, w międzyczasie zmarł mój TATA i córka RUDEJ- FRAJDA, która była u nas krótko, wzięta ze schroniska) One zaopiekowały się kiedyś małą sunią- znajdą. PTYŚ TEŻ NA PEWNO MOŻE LICZYĆ NA ICH OPIEKĘ, MOŻE ZABIORĄ GO I INNE PSIAKI NA POLOWANIE W KRAINIE WIECZNYCH ŁOWÓW!!! BARDZO BOLI JAK ODCHODZI KAWAŁ TWOJEGO ŻYCIA!!! Quote
lavinia Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Samograj - bardzo Ci dziękuję za piękny wpis.......masz rację - ten ból wcale nie mija z czasem..... mam setki zdjęć Ptysia, był najpiękniejszym buldożkiem jakiego kiedykolwiek widziałam....taki delikatny i gładziutki białasek....wciąż mi go brakuje...... Quote
samograj Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='lavinia']Samograj - bardzo Ci dziękuję za piękny wpis.......masz rację - ten ból wcale nie mija z czasem..... mam setki zdjęć Ptysia, był najpiękniejszym buldożkiem jakiego kiedykolwiek widziałam....taki delikatny i gładziutki białasek....wciąż mi go brakuje...... DZIŚ ODWIEDZIŁAM MOJE PIESKI ZA TM!!! Zerknęłam jeszcze raz na Twój wpis i chciałam zaglądnąć do Ciebie i zorientowałam sie ,że Twój bannerek nie odsyła do twojego wątku. MASZ TU Z ODSYŁACZEM- WKLEJ SOBIE DO PODPISU I KAŻDY, KLIKAJĄC TWÓJ BANNER ,TRAFI DO CIEBIE NA SKRÓTY!!! Quote
Lagunka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Lavinia, tak strasznie mi przykro :( Trzymaj się ciepło..... Moja Lagunka półtora tygodnia temu poszła zaopiekować się Ptysiem. Kochała buldożki ..... Quote
samograj Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Lagunka napisał(a):Lavinia, tak strasznie mi przykro :( Trzymaj się ciepło..... Moja Lagunka półtora tygodnia temu poszła zaopiekować się Ptysiem. Kochała buldożki ..... LAGUNKA!!! BARDZO MI PRZYKRO:-( :-( :-( Quote
diabelkowa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 mi teez baardzo przykro :(( dla Was wszystkich Quote
Anja33 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Lavinio zapoznalam sie z tematem Ptysia wczoraj i zryczalam sie jak bobr co bylo o tyle smutne ze siedzialam w pracy!!!:-( To cholernie niesprawiedliwe ze pomimo wysilkow jakie wykonalas i tak sie nie udalo!!!!!:placz: Wiem cos na ten temat bo 24.06.06 moj Aniolek tez odszedl , ale ja choc bylam z nim 11 lat. Brak mi go do tej pory moj Kacperek byl ze mna od 6 tygodnia zycia i byl dla mnie jak dziecko ktore mnie potrzebowalo wiec lacze sie z Toba i mam nadzieje ze nasi "synkowie" pobrykaja razem w tej szcesliwej krainie :placz: na szczescie nie jestem sama i mam pieknego labladora Jokera ktory byl jest i bedzie zawsze bratem Kacpra Quote
lavinia Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Lagunko - nie wiedziałam...tak mi przykro....Ptyś z pewnością już Twoją sunię powitał - on zawsze lubił duże dziewczynki :-) Samograj - dzięki za bannerek, zaraz sobie wkleję Anka - dzięki za ciepłe słowa...Ptysia nie da się zapomnieć..... Quote
diabelkowa Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ptysiu gdzie nam uciekasz do tylu? ja pamietam choc Cie nie znalam... Quote
lavinia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 dzięki Diabelkowa....... Ptysiuniu........:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
brazowa1 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Pierwszy raz pisze na tym watku,mimo,ze historia pieska jest mi znana. Ptysiu......to niesprawiedliwe. Quote
Recommended Posts