Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lavinia ja juz dawno sobie postanowilam ze kazdy moj pies musi poznac morze -moze to moja fanaberia ale konsekwentnie to realizuje-skoro PTYNIO lubil woda to bedzie z nami zabierany...jejku jak sobie przypomne noc na plazy z ATLASIKIEM...

Posted

lavinia napisał(a):
Ptysiowy będzie z Tobą - on bardzo lubił wodę....

to bardzo dobrze ! niech nade mna czuwa zebym nic glupiego nie zrobila i sie nie utopila :] ja miewam rozne glupie pomysly... wczoraj zrobilam sobie 3 dredy i nie jestem jakos bardziej szczesliwsza...

Posted

popłakałam się.......

ale to oczywiste, że te dwa białaski natychmiast się odnajdą za TM - Wacuś po prostu dołączy do Ptysiowej "bandy", która szaleje po zielonych łąkach.

Posted

Ptysiowy, jak ci tam jest .....?

a nie męcz się za bardzo bieganiem pieseczku...wiem, odbijasz sobie teraz cały ten czas, kiedy inne pieski szalały a ty musiałeś cichutko siedzieć i tylko patrzeć mogłeś na te zabawy.......

bardzo za tobą tęsknię...to już ponad 3 miesiące....

Posted

Dopiero niedawno przeczytalam calą Ptysiową historię, w czasie jak Ty walczyłaś o niego ja walczyłam o moją sunie (białaczka).
Jestem pełna podziwu dla wielkiego serca, a jednoczesnie jestem rozgoryczona i jest mi bardzo źle, przykro, znowu mam wrażenie, ze świat jest niesprawiedliwy.
Ptysiu (') pozdrów moją Lazy, ona bardzo lubila bawić się z malymi pieskami:)

Posted

Ptyś z pewnością bawi się z Twoją sunią - zawsze lubił duże dziewczyny :evil_lol:

Świat nie jest sprawiedliwy.....przekonałam się o tym wiele razy...

ktoś powiedział, że dla tak wyjątkowego istnienia, ten Świat to za mało....może dlatego te najbardziej wrażliwe, piękne, bezinteresowne duszyczki odchodzą tak szybko ?? może są potrzebne w jakimś innym miejscu ????

tylko ta pustka tak boli.....i nie ma na ten ból lekarstwa....

Posted

Powiem szczerze, ze od kiedy zobaczyłam galerię Ptysia['], zakochałam się w buldożkach:loveu: :loveu:
Może to dla tego, że raj kojarzy sie z czymś pieknym, a więc muszą sie tam znajdować piękne stworzenia...:-( :-(

Posted

Ptysiuniu, dzisiaj odeszła mała koteczka - miała przyjechać do nas do domku - umarła po drodze.....zaopiekuj się nią, tak ładnie jak potrafisz....ona jest taka maleńka......

Posted

Piekna kruszynka.... Biedactwo takie :-(:-( Zrobilas dla niego wszystko co moglas... Nie martw sie on jest teraz szczesliwy-nie odczuwa bolu i nie cierpii, biega sobie gdzies i rosnie. Kiedys cie penie odwiedzi we snie i pokaze jaki on juz jest duzy ;)