doddy Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Sklepy z artykułami medycznymi są : 1) W szpitalu na Banacha, blok E ciąg A :lol: Strasznie miły Pan tam pracuje ;) 2) Na Dolnej 3) Na Chłodniczej 3 (tam jest hurtownia ale na bank można zadzwonić i się najlepiej dowiedzieć 022 612 27 81) Quote
lavinia Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 oczywiście, nic nie moze byc proste - kupić tego nie mozna - ludzie dostaja takie podreczne butle na recepte jako cześć terapii - wtedy Szpital im cos takiego wypozycza. a moze ktos z was pracuje w szpitalu ??? ma dojscia jakies ??? Quote
pati Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 matko.. Ptysiek biedaczek. Lavinio dobrze ze szybko zareagowałaś inaczej mogłoby go juz nie byc. To trzymam kciuki za was. Napewno wszystko bedzie dobrze. Ptys to dzielny i jak widac wytrzymały chłopaczek. :loveu: daj znac przed wyjazdem jak sie mały miewa. Quote
doddy Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Załatwiłaś ciotka tą butle juz? A może własciciela Jazza się zapytasz :cool3: On jest kardiologiem, więc ma cuś takiego ;) Quote
lavinia Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 no myślałam już o tym, ale nie wiem czy chcę go zapytać...... załatwiam przez WOPR, zobaczymy poza tym dostałam na pw jeszcze kilka namiarów, już sprawdzam... Quote
Basia&Safi Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 ptys malenstwo juz niedlugo i bedziesz zdrowiutki ::):):):):):) Quote
Witokret Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ciotka Lavinia - ja przez tego Ptysiulca paskudulca w buldożkach siem zakochałam :loveu: ;) Quote
lavinia Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 ciotki Witokretki jak wrocimy z Wrocka, to Ptys robi impreze, przyjdziecie i obaczycie slodziaka na wlasne oczy :lol: Quote
Witokret Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 :multi: tylko niech Paskudulec szybciutko zdrowieje bo ciotki koniecznie musza go wyściskać, a żeby to przeżyć musi być baaardzo silny !!! :evil_lol: Quote
lavinia Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 powoli szykujemy się do dzisiejszego wieczornego wyjazdu...... chciałam wam jeszcze pokazać, że u mnie nie ma lekko, psy muszą zarabiać na swoje utrzymanie - nic za darmo :shake: http://www.allegro.pl/item97898974_bata_weze_i_krokodyle_zobacz_.html a tak na poważnie - ja wystawiam aukcje, a one śpią na kanapie i się lenią, mogę tam wszystko postawić czy położyć i guzik je to obchodzi....chociaż Ptysiowi chyba posmakowały kokardki na tych butach, bo juz się zaczął do nich dobierać...:evil_lol: napiszę jutro z Wrocławia..... Quote
Kostek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 no no prezenterzy pierwsza klasa-trzymamy kciuki Quote
Febra Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 No to Ptysiulek kawałek Polski zobaczy ;) Trzymamy kciuki za czwartek i prosimy o relacje :) Quote
Hebulka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Trzymajcie się !!!!!!!! Ptyśku bądz silny - mocno Cię całuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pajunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Lavinio, ja w dalszym ciagu prosze o podanie nazwisk osob, ktore te informacje o moim podlym zachowaniu ci przekazaly, jest naprawde bardzo wazne. te dziewczyny z forum " Gegen Tierleid" ktore to organizowaly, rowniez bardzo prosza. Karola byla u mnie i ja jej ten wszystkie wypowiedzi przetlumaczylam i wydrukowalam. Chca sie tez tego koniecznie dowiedziec, kto tak profanuje ich akcje. Wiec bardzo prosimy. A Ptysiowi zycze, abys dzsi sie wszystko, jak najlepiej udalo. Quote
aanitaz Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Trzymam kciuki za Ptysia !!!!! Pozdrawiam i aby sie wszystko udalo. Zreszta naprwno sie uda . Quote
saskia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ja też trzymam kciuki z całych sił- ta operacja po prostu musi się udać Quote
iwonamaj Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Trzymamy kciuki i łapki. Myślimy o Was. Iwona z Miką i Lolką. Quote
rebellia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 iwonamaj napisał(a):Trzymamy kciuki i łapki. Myślimy o Was. Iwona z Miką i Lolką. :kciuki: :kciuki: Quote
anutka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 My również trzymamy bardzo mocno kciuki na Ptysia :kciuki::kciuki::kciuki: Lavinia, trzymaj się. Na pewno wszystko będzie dobrze! Quote
Bella11 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: za Ptysia musi być dobrze !!!!! Quote
supergoga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Trzymajcie się Ptysiu i Lavinio. Myślami będę jutro z wami - musi sie Wam udać. Tyle ludzi myśli i trzyma paluchy za Ptysia. Nas cały dom też. Quote
AgaiTheta Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 My również fluidy wirtualne ślemy i czarujemy los: będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze... BUZIAKI I KCIUKI WIELKIE!!! Quote
Recommended Posts