Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sklepy z artykułami medycznymi są :
1) W szpitalu na Banacha, blok E ciąg A :lol: Strasznie miły Pan tam pracuje ;)
2) Na Dolnej
3) Na Chłodniczej 3 (tam jest hurtownia ale na bank można zadzwonić i się najlepiej dowiedzieć 022 612 27 81)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiście, nic nie moze byc proste - kupić tego nie mozna - ludzie dostaja takie podreczne butle na recepte jako cześć terapii - wtedy Szpital im cos takiego wypozycza.

a moze ktos z was pracuje w szpitalu ??? ma dojscia jakies ???

Posted

matko.. Ptysiek biedaczek. Lavinio dobrze ze szybko zareagowałaś inaczej mogłoby go juz nie byc. To trzymam kciuki za was. Napewno wszystko bedzie dobrze. Ptys to dzielny i jak widac wytrzymały chłopaczek. :loveu: daj znac przed wyjazdem jak sie mały miewa.

Posted

no myślałam już o tym, ale nie wiem czy chcę go zapytać......

załatwiam przez WOPR, zobaczymy

poza tym dostałam na pw jeszcze kilka namiarów, już sprawdzam...

Posted

powoli szykujemy się do dzisiejszego wieczornego wyjazdu......

chciałam wam jeszcze pokazać, że u mnie nie ma lekko, psy muszą zarabiać na swoje utrzymanie - nic za darmo :shake:

http://www.allegro.pl/item97898974_bata_weze_i_krokodyle_zobacz_.html

a tak na poważnie - ja wystawiam aukcje, a one śpią na kanapie i się lenią, mogę tam wszystko postawić czy położyć i guzik je to obchodzi....chociaż Ptysiowi chyba posmakowały kokardki na tych butach, bo juz się zaczął do nich dobierać...:evil_lol:

napiszę jutro z Wrocławia.....

Posted

Lavinio, ja w dalszym ciagu prosze o podanie nazwisk osob, ktore te informacje o moim podlym zachowaniu ci przekazaly, jest naprawde bardzo wazne. te dziewczyny z forum " Gegen Tierleid" ktore to organizowaly, rowniez bardzo prosza. Karola byla u mnie i ja jej ten wszystkie wypowiedzi przetlumaczylam i wydrukowalam. Chca sie tez tego koniecznie dowiedziec, kto tak profanuje ich akcje.
Wiec bardzo prosimy.

A Ptysiowi zycze, abys dzsi sie wszystko, jak najlepiej udalo.