Agasia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 jo-jo napisał(a):czy ja mam tylk opecha i stoje z kimś?:-( Oj nie jo-jeczko ja mialam nadzieje ze w championach u nas raczej nikogo nie bedzie, a tam w innych klasach po 1, a champ 2 i to jeszcze moze nie przebijajace nas uroda, ale niestety szanse mamy male... Ale jedziemy pokibicowac innym! :diabloti: Quote
jo-jo Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Agasia napisał(a):Oj nie jo-jeczko ja mialam nadzieje ze w championach u nas raczej nikogo nie bedzie, a tam w innych klasach po 1, a champ 2 i to jeszcze moze nie przebijajace nas uroda, ale niestety szanse mamy male... Ale jedziemy pokibicowac innym! :diabloti: Ja jade tak poprostu zobaczymy jak coś się uda będzie dobrze ;-)) a teraz na potwierdzenie czekam.. Quote
Agasia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 jo-jo napisał(a):Ja jade tak poprostu zobaczymy jak coś się uda będzie dobrze ;-)) a teraz na potwierdzenie czekam.. No to jedziemy z podobnym nastawieniem... ;) Pojde sobie na jh o! :lol: Chociaz i tak wiem kto wygra... :razz: nawet to :P Quote
Gazuś Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Ja tam obstawiam, że u nas wygra Dorota z Pepperem :lol: Nie wiem, jak te psy z Mazurskiej Koloni...Może uda się nam zdobyć srebro albo brąz? :lol: Quote
saJo Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ja wlasnie dostalam potwierdzenie zgloszenia :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Oooo czyli już rozesłali zgłoszenia...Pozostaje tylko czekać i zaglądać do skrzynki na listy ;) A u nas w klasie aż 3 psy :-( Quote
Gazuś Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Cavalierko, ja bym powiedziała TYLKO trzy :lol: Też mam już potwierdzenie :lol: Quote
Musiałek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 a ja dostałam dziś potwierdzenie na Opole a do Dobrego Miasta jeszcze nie :(( Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Gazuś napisał(a):Cavalierko, ja bym powiedziała TYLKO trzy :lol: Też mam już potwierdzenie :lol: No wiesz Gazuś,powiedziałabym TYLKO trzy gdyby chodziłoby tu o jakąś popularną rasę typu Golden Retriver czy Beagle,ale tu chodzi o Cavaliery,a to przecież rzadka rasa,więc mówię AŻ trzy :lol: ;) A potwierdzenia niestety nie dostałąm,ale będę cierpliwie czekać :p Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Czy ja wiem czy taka rzadka... ;) 3 to 3, bywalo po 12 ;) A w Lodzi mam 14 :) Quote
Gazuś Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Agasia napisał(a):Czy ja wiem czy taka rzadka... ;) 3 to 3, bywalo po 12 ;) A w Lodzi mam 14 :) 14 to przy goldenach (najmniej z 40) i tak malutkie stawki :lol: Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 40 w klasie? no bez przesady... ;) Chyba ze calosciowo no to.. beagle bywalo i po 80 ;) Quote
Musiałek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dziewczyny o jakich lisczbach wy piszecie :crazyeye: ja myślę że z 70 to będę miała na świtówce :lol: Quote
paulinka13 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 dzieki:):) to mam nadzieje na tego Beagielka:) ja też mam beagla, ale niestety bez rodowodu, wiec wystawy odpadaja:) jak cos to moje gg 1901090. mozesz jeszcze napisze:) dzieki jeszcze raz:) Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Musiałek napisał(a):Dziewczyny o jakich lisczbach wy piszecie :crazyeye: ja myślę że z 70 to będę miała na świtówce :lol: :lol: :lol: :lol: sa rasy znane i mniej znane.... ;) Quote
paulinka13 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 co ty się martwisz??!! szkoda tylko ze Atosik ma tez ząbki, nie... ale nie masz sie czym przejmowac bo i tak bedziesz najlepsza:):):) w takim razie do zobaczonka ludzie!! i mam nadzieje, ze sie jakos znajdziemy:):) Quote
Gazuś Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Agasia napisał(a):40 w klasie? no bez przesady... ;) Chyba ze calosciowo no to.. beagle bywalo i po 80 ;) Oczywiście, pisałam całościowo :lol: I chodzi tutaj o najmniej liczne krajówki... np. w Sopocie Goldenów było w rasie 132... :lol: A w klasie otwartej suk, było przykładowo 29 :evil_lol: Musiałek - ja na światową, to liczę tak z...hmmm....600? :lol: Quote
Gazuś Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Właśnie dziewczyny. MOże podacie swoje numerki katalogowe, to się znajdziemy? Czy coś? :lol: Albo powiedzcie jak będziecie ubrane itp... Ja mam numer 703. Będę ubrana tak jak w Grudziądzu (są fotki) Quote
orsini Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 saJo napisał(a):Ja wlasnie dostalam potwierdzenie zgloszenia :) TY?????????????????????????????WYSTAWIASZ?????????????????????????wow, nawrocilas sie?:)))))))))))))) Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Nie no goldeny sa lepsze od beagle, ale beagle gonia nieublaganie was... (na nieszczescie... :( ). Pamietam miedzynarodowki gdzie bylo po 10 beagle ah... u nas takie minimum to 20 na krajowce, ale to naprawde minimum ;) Musiałek - ja na światową, to liczę tak z...hmmm....600? No beagle tak tez z 400-500 :D :D Ja mam nr... 618, ring 2, bede ubrana w czarne spodnie i taki niebiesko-morski zakiet, brunetka z grzywka, dosc charakterystyczna i jestem wsrod beagle, wiec jak ktos by mial ochote to zapraszam... ;) Zreszta zdjecia sa na moich stronach Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Jeśłi chodzi o mnie to ja będę przy ringu 8 wraz z moim Cavalierem.Będę ubrana cała na czarno,a włosy będę mieć związane w kitka ;) Co do numerka katalogowego to nie jestem w 100% pewna,ale najprawdopodobniej to 775 :) Quote
Dorota_Fiszer Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Gazuś napisał(a):Ja tam obstawiam, że u nas wygra Dorota z Pepperem :lol: Nie wiem, jak te psy z Mazurskiej Koloni...Może uda się nam zdobyć srebro albo brąz? :lol: Nigdy nic nie wiadomo ;-) Pepperek lysy,gruby i do tego pewnie nie bedzie chcial biegac :-( A w sobote jeszcze go wymecze,bo jedziemy do Opola do wspanialej sedziny :-)) Quote
Dorota_Fiszer Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Agasia napisał(a):40 w klasie? no bez przesady... ;) Chyba ze calosciowo no to.. beagle bywalo i po 80 ;) Ja mam w Opolu 20 w klasie,suk w otwartej jest 33 ;-) Na klubowce w Holandii mielismy 57,a w tym roku pewnie bedzie kolo 120 w klasie :-) W Sopocie 2003 w otwartej bylo 25 psow (tak jak w zeszlym roku w mlodziezy suk w Katowicach).U nas takie stawki to norma ;-) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):Ja mam w Opolu 20 w klasie,suk w otwartej jest 33 ;-) Na klubowce w Holandii mielismy 57,a w tym roku pewnie bedzie kolo 120 w klasie :-) W Sopocie 2003 w otwartej bylo 25 psow (tak jak w zeszlym roku w mlodziezy suk w Katowicach).U nas takie stawki to norma ;-) Ale jaką się ma przy takich stawkach satysfakcję jak się ze swoim psem zajmie 1 lokatę ;) Quote
Recommended Posts