Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy ktoś z Was jest może zorientowany jak tam się zaprezentowały chowki? Stawkę znam :cool:. Chodzi mi o wyniki i może foteczki, jeśli ktoś dysponuje. Będę bardzo, baaaaaaaaaaaardzo wdzięczna :modla: :wink:

Posted

Nitencja napisał(a):
jo-jo trzeba bylo zostac! za rase otrzymalabyas pucharek. Zwyciezca II grupy byl Nowofunland

Pucharek za rase wcześniej odebrałam 8)

Posted

Gratulacje dla wszystkich!!!!:multi: I dla tych więcej i mniej wygranych!!!:multi: :loveu:
Ja z wystawy jestem zadowolona!Był to udany debiut mojej "młodej" ,pierwszy raz wystawiała BABĘ,czyli shibę w klasie młodzieży.BABA w wieku 9 mies.i 8 dni dostała ZW.MŁ.,pokonała suczke z klasy otwartej,dostała BOB!!!:loveu: Na JH,BIS Junior i na BOG-u V gr co prawda nic nie wywalczyła,ale za to było ją słychać na całej wystawie......;) darła się bo nie pozwolono jej ugryźć żadnego psa,a maupa jedna miała wielką na to ochotę:cool3: :p .
Zdjęć mam duuużo/boksery,mamuty,akity,chowy,samoyedy też(:loveu: ),JH,BIS Junior,BOG V,sama nie wiem co tam mam,ale mam;) :evil_lol: Obrobię i wieczorkiem powstawiam!:lol:

Posted

warg2003warg napisał(a):
:cool3: A szetlandy na zdjęciach masz?

Mam nie za dobre zdjęcie z BIS-a juniorów /tricolor/ i chyba co mam śniadego szetlanda....ale nie jestem pewna czy...to szetland:oops: ,nie ja fociłam,czyniła to młoda:lol: .Jeżeli chcesz ,mogę przesłać nie zmniejszone /podaj maila/,jeżeli nie ,to wstawie je tu,ale później już małe.

Posted

Ja baardzo ślicznie proszę o chowki!! Wszyściutkie, jakie masz. Może być na prv oczywiście :wink:
I jeszcze raz pytam, czy ktoś może zna zwycięzców chowkowych???

Posted

Matagi napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich!!!!:multi: I dla tych więcej i mniej wygranych!!!:multi: :loveu:
Ja z wystawy jestem zadowolona!Był to udany debiut mojej "młodej" ,pierwszy raz wystawiała BABĘ,czyli shibę w klasie młodzieży.BABA w wieku 9 mies.i 8 dni dostała ZW.MŁ.,pokonała suczke z klasy otwartej,dostała BOB!!!:loveu: Na JH,BIS Junior i na BOG-u V gr co prawda nic nie wywalczyła,ale za to było ją słychać na całej wystawie......;) darła się bo nie pozwolono jej ugryźć żadnego psa,a maupa jedna miała wielką na to ochotę:cool3: :p .
Zdjęć mam duuużo/boksery,mamuty,akity,chowy,samoyedy też(:loveu: ),JH,BIS Junior,BOG V,sama nie wiem co tam mam,ale mam;) :evil_lol: Obrobię i wieczorkiem powstawiam!:lol:

Matagi - chyba ja słyszałam :lol:

Posted

Gazuś napisał(a):

Goldenim wygranym - Dorota, Nikit, Przym - Gratulujemy :lol:

Gazuś,
Bardzo dziekujemy ;)
Miło było spotkac się po raz kolejny :multi:
Mamy nadzieję, że ogon Docusia ma się lepiej :shake: Biedaczek.
POwinno przejś po kilku dniach. Tylko pies nie powinien leże na zimnym. Ja Borysowi np. przykładałam termofor z dosyc ciepłą wodą i okrywałam pupsko i ogon kocem. PO kilku dniach przeszło.

Posted

kadziumia napisał(a):
Dziękuję za gratulacje i skomplementowanie:):):oops::oops: . Bardzo się cieszę z sukcesu THORVIGa, bo to piesek z mojego pierwszego i jak dotąd jedynego miotu, którego nieopatrznie :cool3:;) sobie zostawiłam :evil_lol:
No to poczekam na zdjęcia na stronie Oddziału Olsztyńskiego.

pozdrawiam

Kadziumia,

Piękne te Twoje białe misie ;)
Widziałyśmy się na "odsikiwaniu towarzystwa" :evil_lol: , takze miałam okazję popatrze z bliska na tego białego puchacza :multi:

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Gratulujemy wszystkim ;) (Ja i Agasia ;) )

Wstawiamy pare zdjec... ;)

Nikt - to chyba wy ;)

BOG 7

Gwiezdny Wysłannik,
Tak to my próbujemy ustawi się na pudle :evil_lol:

Bardzo dziękuję za fotkę :multi:

Posted

nikit1 napisał(a):
Kadziumia,

Piękne te Twoje białe misie ;)
Widziałyśmy się na "odsikiwaniu towarzystwa" :evil_lol: , takze miałam okazję popatrze z bliska na tego białego puchacza :multi:

A dziekuję bardzo :):)
Twój Golden też wpadł mi w oko :cool3: :cool3: :cool3:

pozdrawiam

Posted

nikit1 napisał(a):
Gazuś,
Bardzo dziekujemy ;)
Miło było spotkac się po raz kolejny :multi:
Mamy nadzieję, że ogon Docusia ma się lepiej :shake: Biedaczek.
POwinno przejś po kilku dniach. Tylko pies nie powinien leże na zimnym. Ja Borysowi np. przykładałam termofor z dosyc ciepłą wodą i okrywałam pupsko i ogon kocem. PO kilku dniach przeszło.

Przeszło! :lol:
Co ciekawe przeszło po tym, jak pies UCIEKŁ z domku na mazurach i ZNOWU wskoczył do tej zimnje wody... No, ale ogonem macha i nosi wyyyskoko :lol: Po tym, już nigdy nie będę narzekać, że psisko za wysoko nosi ogon.

Posted

ChowChow napisał(a):
Gdzie obiecane foteczki???:placz::placz::placz:

Nie zapomniałam,ale mam problem z programem zdjęciowym,dopiero wczoraj wieczorem wróciłam z Łodzi,powalczę z tym diabelstwem i wetknę.cierpliwości.Aaa,fotki chowów sąale niestety w drugim planie,nie ja fociłam,więc nie bardzo pamiętałam co jest ,a czego niet...:cool3: