Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boisko zieleniutkie, tylko dojscie do niego juz niekoniecznie :lol: Ja mam nadzieje, ze bedzie duzo miejsca, gdzie bede mogla qndla wybiegac, bo inaczej kiepsko widze nasza prezentacje :lol:

Posted

Ringi byly chyba dosc duze...ja tam wystawialam setera i nie pamietam, zebym na tasme "wpadala". Chociaz jak widzialam ring goldow to wydawal mi sie maly, ale moze to kwestia ilosci psow w klasie...

Posted

saJo napisał(a):
Ringi byly chyba dosc duze...ja tam wystawialam setera i nie pamietam, zebym na tasme "wpadala". Chociaz jak widzialam ring goldow to wydawal mi sie maly, ale moze to kwestia ilosci psow w klasie...

wiesz u nas jest 14 psów zgłoszonych..ale jak stwierdzą że to mało i dadzą małe ringi to mi ręcę opadna..przecież dogi to największe psy na wystawacj i mają zazwyczaj jedne z mniejszych ringów :angryy:

Posted

Rozumiem ze kazdy ma miec takie same warunki ale dla mnie to troche dziwne zawsze ze male pieski nawet niezbyt znane maja taki sam ring jak np dogi, mogloby byc troche mniejsze dla nich a zarazem dla dogow wieksze :roll:

Posted

blaira napisał(a):
Rozumiem ze kazdy ma miec takie same warunki ale dla mnie to troche dziwne zawsze ze male pieski nawet niezbyt znane maja taki sam ring jak np dogi, mogloby byc troche mniejsze dla nich a zarazem dla dogow wieksze :roll:

dokładnie...to mnie czasami denerwuje że musze sie zmieścić na takim samym ringu co małe pieski mają luzy...

Posted

Pewnie, ze jest to irytujace jak sie trzeba "wciskac: w ring. Ja wystawiam tez bernardyna, do kruszynek tez nie nalezy ;)...na szczescie jestesmy sami w klasie...To chyba zalezy od ilosci psow zgloszonych....trzy lata temu wystawiamal setera to ringi wydawaly mi sie duze, dwa lata temu jak patrzylam na goldeny to odwrotnie, ze male...ale ich bylo sporo w klasie wiec wrazenie jest inne...

Posted

saJo napisał(a):
Nie chce nic krakac, ale w Olsztynie caly dzien pada :roll:

Ty to się nawt nie odzywaj :diabloti: U ans też cały dszień pada ale jestem dobrej myśłi i ide zobaczyć prognozy...

Posted

W Białymstoku nie pada!!!!!!Świeci słońce,jest +19 ,wiatr wieje troszkę i mam nadzieję,że przeniesie sie ta pogoda do DM!!!Nie gadajcie mi o deszczu w poniedziałek....buuuuuu:-(

Posted

Według onetu w Olsztynie w poniedziałek ma padać między 12 a 18 to samo twierdzi interia..wcześniej ma być pochmurnie jedynie...temperatura w dzień ok. 14 stopnii

Posted

dzieki:) tylko czemu was nie będzie?? szkoda...ja nic nie mowie...ale w Toruniu +8 i leje od 3 dni...ale dzisiaj jade do babci do Baroszyc i zobaczymy jak będzie...ja nie mam problemu z psiakiem bo mój zostaje w domku:):) szkoda, ale przynajmniej nie będzie caly brudny... nie krakac, ze bedzie brzydko!! jak dla mnie to będzie +20 i słoneczko cały dzień!! i tak myślec:):) wiara nadzieją!! buzka i do zobaczonka jutro!!

Posted

Na TVN Meteo mówią, ze opady przesuną się na zachód i w poniedziałek we wschodniej części Polski ma być dość dobra pogoda (---> nie padać).

I tego zamierzam się trzymać :-) :cool1: :cool1: :cool1:

Posted

Musiałek napisał(a):
a nas niestety nie bedzie :((

Powodzenia i samych wygranych dla jutrzejszych wystawiających się piesków !!!!
(nie dziekować ;) )

Iwonko dlaczego was nie będzie? :-(

Posted

A jadę z dziadkiem i to dopiero będzie!:lol:Dziadek już sie szykuje: zabiera taki jakby duży namiot,taki jak mają często sędziowie na ringu,tyle,że 2 razy większy :lol: Jak go rozłożymy to może być mój znak rozpoznawczy :razz: Jak coś to jest niebieski i rozłożymy go przy ringu Cavisi ( ring 8 ),a numerek mamy 775.Ja będę ubrana w czarne spodnie i czarną marynarkę,uczesana w kitka i z okularami na nosie ;)
Co do pogody,mam nadzieję,że będzie świecić słoneczko i nie będzie w ogóle padać :)