jambi Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jo-jo napisał(a):Słuchajcie a kto wziął BOG'a 2 Grupy? podobno sznaucer olbrzym :razz: ... tak słyszałam Quote
ChowChow Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A czy ktoś z Was jest może zorientowany jak tam się zaprezentowały chowki? Stawkę znam :cool:. Chodzi mi o wyniki i może foteczki, jeśli ktoś dysponuje. Będę bardzo, baaaaaaaaaaaardzo wdzięczna :modla: :wink: Quote
jo-jo Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jambi napisał(a):podobno sznaucer olbrzym :razz: ... tak słyszałam Ja się zastanawiałam czy na BOG'a zostać..może trzeba było... Quote
Nitencja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 jo-jo trzeba bylo zostac! za rase otrzymalabyas pucharek. Zwyciezca II grupy byl Nowofunland Quote
jo-jo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Nitencja napisał(a):jo-jo trzeba bylo zostac! za rase otrzymalabyas pucharek. Zwyciezca II grupy byl Nowofunland Pucharek za rase wcześniej odebrałam 8) Quote
Matagi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Gratulacje dla wszystkich!!!!:multi: I dla tych więcej i mniej wygranych!!!:multi: :loveu: Ja z wystawy jestem zadowolona!Był to udany debiut mojej "młodej" ,pierwszy raz wystawiała BABĘ,czyli shibę w klasie młodzieży.BABA w wieku 9 mies.i 8 dni dostała ZW.MŁ.,pokonała suczke z klasy otwartej,dostała BOB!!!:loveu: Na JH,BIS Junior i na BOG-u V gr co prawda nic nie wywalczyła,ale za to było ją słychać na całej wystawie......;) darła się bo nie pozwolono jej ugryźć żadnego psa,a maupa jedna miała wielką na to ochotę:cool3: :p . Zdjęć mam duuużo/boksery,mamuty,akity,chowy,samoyedy też(:loveu: ),JH,BIS Junior,BOG V,sama nie wiem co tam mam,ale mam;) :evil_lol: Obrobię i wieczorkiem powstawiam!:lol: Quote
Matagi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 warg2003warg napisał(a)::cool3: A szetlandy na zdjęciach masz? Mam nie za dobre zdjęcie z BIS-a juniorów /tricolor/ i chyba co mam śniadego szetlanda....ale nie jestem pewna czy...to szetland:oops: ,nie ja fociłam,czyniła to młoda:lol: .Jeżeli chcesz ,mogę przesłać nie zmniejszone /podaj maila/,jeżeli nie ,to wstawie je tu,ale później już małe. Quote
ChowChow Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja baardzo ślicznie proszę o chowki!! Wszyściutkie, jakie masz. Może być na prv oczywiście :wink: I jeszcze raz pytam, czy ktoś może zna zwycięzców chowkowych??? Quote
Matagi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Wszystko co mam wetknę tutaj,ale troszkę to potrwa-muszę obrobić;) Quote
nikit1 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Matagi napisał(a):Gratulacje dla wszystkich!!!!:multi: I dla tych więcej i mniej wygranych!!!:multi: :loveu: Ja z wystawy jestem zadowolona!Był to udany debiut mojej "młodej" ,pierwszy raz wystawiała BABĘ,czyli shibę w klasie młodzieży.BABA w wieku 9 mies.i 8 dni dostała ZW.MŁ.,pokonała suczke z klasy otwartej,dostała BOB!!!:loveu: Na JH,BIS Junior i na BOG-u V gr co prawda nic nie wywalczyła,ale za to było ją słychać na całej wystawie......;) darła się bo nie pozwolono jej ugryźć żadnego psa,a maupa jedna miała wielką na to ochotę:cool3: :p . Zdjęć mam duuużo/boksery,mamuty,akity,chowy,samoyedy też(:loveu: ),JH,BIS Junior,BOG V,sama nie wiem co tam mam,ale mam;) :evil_lol: Obrobię i wieczorkiem powstawiam!:lol: Matagi - chyba ja słyszałam :lol: Quote
nikit1 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Gazuś napisał(a): Goldenim wygranym - Dorota, Nikit, Przym - Gratulujemy :lol: Gazuś, Bardzo dziekujemy ;) Miło było spotkac się po raz kolejny :multi: Mamy nadzieję, że ogon Docusia ma się lepiej :shake: Biedaczek. POwinno przejś po kilku dniach. Tylko pies nie powinien leże na zimnym. Ja Borysowi np. przykładałam termofor z dosyc ciepłą wodą i okrywałam pupsko i ogon kocem. PO kilku dniach przeszło. Quote
nikit1 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 kadziumia napisał(a):Dziękuję za gratulacje i skomplementowanie:):):oops::oops: . Bardzo się cieszę z sukcesu THORVIGa, bo to piesek z mojego pierwszego i jak dotąd jedynego miotu, którego nieopatrznie :cool3:;) sobie zostawiłam :evil_lol: No to poczekam na zdjęcia na stronie Oddziału Olsztyńskiego. pozdrawiam Kadziumia, Piękne te Twoje białe misie ;) Widziałyśmy się na "odsikiwaniu towarzystwa" :evil_lol: , takze miałam okazję popatrze z bliska na tego białego puchacza :multi: Quote
Matagi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 nikit1 napisał(a):Matagi - chyba ja słyszałam :lol: Ciekawe kto nie słyszał?;) :evil_lol: Quote
nikit1 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Gratulujemy wszystkim ;) (Ja i Agasia ;) ) Wstawiamy pare zdjec... ;) Nikt - to chyba wy ;) BOG 7 Gwiezdny Wysłannik, Tak to my próbujemy ustawi się na pudle :evil_lol: Bardzo dziękuję za fotkę :multi: Quote
ChowChow Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 A gdzie obiecane fotki,a :mad:?? Baaaaardzo prosiem -zupelnie nieegoistycznie zwłaszcza o chowki :diabloti: Quote
kadziumia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 nikit1 napisał(a):Kadziumia, Piękne te Twoje białe misie ;) Widziałyśmy się na "odsikiwaniu towarzystwa" :evil_lol: , takze miałam okazję popatrze z bliska na tego białego puchacza :multi: A dziekuję bardzo :):) Twój Golden też wpadł mi w oko :cool3: :cool3: :cool3: pozdrawiam Quote
Martyna Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Gratulacje dla wszystkich :-) Ja wczoraj dopiero wrocilam :D Moj Tijak zgarna Zw Ml, a Afera wziela BOBa i nawet miala konkurencje :-) Quote
Gazuś Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 nikit1 napisał(a):Gazuś, Bardzo dziekujemy ;) Miło było spotkac się po raz kolejny :multi: Mamy nadzieję, że ogon Docusia ma się lepiej :shake: Biedaczek. POwinno przejś po kilku dniach. Tylko pies nie powinien leże na zimnym. Ja Borysowi np. przykładałam termofor z dosyc ciepłą wodą i okrywałam pupsko i ogon kocem. PO kilku dniach przeszło. Przeszło! :lol: Co ciekawe przeszło po tym, jak pies UCIEKŁ z domku na mazurach i ZNOWU wskoczył do tej zimnje wody... No, ale ogonem macha i nosi wyyyskoko :lol: Po tym, już nigdy nie będę narzekać, że psisko za wysoko nosi ogon. Quote
Matagi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ChowChow napisał(a):Gdzie obiecane foteczki???:placz::placz::placz: Nie zapomniałam,ale mam problem z programem zdjęciowym,dopiero wczoraj wieczorem wróciłam z Łodzi,powalczę z tym diabelstwem i wetknę.cierpliwości.Aaa,fotki chowów sąale niestety w drugim planie,nie ja fociłam,więc nie bardzo pamiętałam co jest ,a czego niet...:cool3: Quote
Agga Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Foteczki będą jak tylko Matagi mi wszystko wyśle.:razz: Quote
Recommended Posts