skubi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 karolayna SHIH TZU PSY młodzież CAMO BOY Adamaria otwarta DANCING IN THE SKY championy MONTE CARMELLO z Tangulskiej Góry SUCZKI szczenięta Na Przykład NESSA ONLY YOU ADAMARIA Romantyczne Spotkanie młodzież AISSA Alikana BIRIBISSI Hipeastrum FASCYNACJA Warkot pośrednia ADAMARIA Adamaria weteranów RAPSODIA Dwa Gangi Quote
skubi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 talut BEAGLE PSY młodzież IMAN z Herbu Sapały JUST KIDDING Xandrina KREDO Xandrina pośrednia PARSELINO Athinos otwarta FOREST ENGLISH Matricaria championow DARES znad Pichny EMBARGO Tel Quel SUCZKI młodzież PRESENT PERFECT z Krainy Szczęścia SARA od Gdyńskiego Kosyniera pośrednia DAMA z Komorska otwarta AMARA Magnat ARESKA Magnat ILU Łaciata Mila Dialynne MISS ATTITUDE championów FORMATKA Tel Quel Quote
Gazuś Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Mój Docuś Kochany dosk, lok IV. A przed wystawą - horror. O 1 w nocy wracaliśmy od weta, z Olsztyna, z całodobowej :-( Quote
paulinka13 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 talut napisał(a):Snoopiego? beagla Snoopiego? :D to nasz tatulek był w Dobrym Mieście? dlaczego Agasia nie chwali się wynikami? :diabloti: ni tego, tego snoopiego:) kochaniutki był:):) Quote
jo-jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Gazuś napisał(a):Mój Docuś Kochany dosk, lok IV. A przed wystawą - horror. O 1 w nocy wracaliśmy od weta, z Olsztyna, z całodobowej :-( a co się stało? Quote
Honey Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 A tak ojczystym językiem władają asystenci na ringach: ( o ZWYCIENSCY na dyplomie juz chyba nie ma sensu wspominać...) Quote
Nugatowa Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Poprosze stawkę seterów jak jest duzo to tylko angliki z góry wielkie dzięki:lol: :cool3: :cool3: Quote
Gazuś Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 jo-jo napisał(a):a co się stało? A to, że wieczorem Docent zaczął się jakoś dziwnie zachowywać. Poszłam z nim i Berneńskim do lasu - ogon w dół, między nogi. U mojego psa jest to naprawdę dziwne, bo zawsze ma ogon w górze albo w lini grzbietu. W domu próbował wylizywać, widac było, ze coś go boli. To pojechaliśmy do weta. Dostał zastrzyki przeciwzapalne. Chyba coś z nerwami - od plywania w zimnej wodzie, biegania z Berneńskim do upadłego, wyrąbania się kilka razy w lesie i upadku z pomostu...Albo przynajmniej jednej z tych rzeczy. Ogon praktycznie bezwładny (cieszę się ze na wystawie chociaż doskonałą mamy, bo golden nie powinien miec ogonka na dole)... Ale po lekach widać poprawę, już go nie boli (na dole ma nadal). Jak spotkał beagla to nawet na chwilkę go podnosił... Quote
jo-jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Nugatowa']Poprosze stawkę seterów jak jest duzo to tylko angliki z góry wielkie dzięki:lol: :cool3: :cool3: Nugatowa rozumiem że też Irlandczyki :lol: FCI 2 Seter Angielski Ring: 13 Sędzia:Tadeusz Chwalny Psy Klasa Pośrednia 666. CHUCK znad Cienistej Strugi FCI 120 Seter Irlandzki Ring: 13 Sędzia: Tadeusz Chwalny Psy Klasa Championów 667. GWIEZDNY WYSŁANNIK Dostojne Szałaputry Suki Klasa Championów 668. ILUMINATION Dostojne Szałaputry Coś jeszcze? Quote
jo-jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Gazuś napisał(a):A to, że wieczorem Docent zaczął się jakoś dziwnie zachowywać. Poszłam z nim i Berneńskim do lasu - ogon w dół, między nogi. U mojego psa jest to naprawdę dziwne, bo zawsze ma ogon w górze albo w lini grzbietu. W domu próbował wylizywać, widac było, ze coś go boli. To pojechaliśmy do weta. Dostał zastrzyki przeciwzapalne. Chyba coś z nerwami - od plywania w zimnej wodzie, biegania z Berneńskim do upadłego, wyrąbania się kilka razy w lesie i upadku z pomostu...Albo przynajmniej jednej z tych rzeczy. Ogon praktycznie bezwładny (cieszę się ze na wystawie chociaż doskonałą mamy, bo golden nie powinien miec ogonka na dole)... Ale po lekach widać poprawę, już go nie boli (na dole ma nadal). Jak spotkał beagla to nawet na chwilkę go podnosił... mam nadzieje że mu przejdzie i będzie wszystko w porządku ;-) Quote
lima Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Honey to nie asystenci (chociaż zdarza się, jak zaliczają sekretarzowania i funkcię gospodarza ringu).Są to przypadkowi ludzie z łapanki bez przeszkolenia,często nieletni i raczej część z nich przynosi wstyd niż pomaga,a i zachowanie tych młodzieńców budzi dużo zastrzeżeń. Quote
jo-jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Honey']A tak ojczystym językiem władają asystenci na ringach: ( o ZWYCIENSCY na dyplomie juz chyba nie ma sensu wspominać...) Ja nie wiem co Ci asystenci dzisiaj robili...U nas na ringu dwie dziewuszki sobie siedziały przy stoliu a PaniWanda wołała kolejne psy na ring :razz: Albo mi się zdjae albo normalnie powinien to asystent robić.. Quote
daga10011 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='jo-jo']Ominął was bardzo fajny piesek ;-)) Leosie się ciągle obok nas kręciły :lol: FCI 145 Leonberger Ring 15 Sędzia: Maria Bruska Psy Klasa Pośrednia 238. AMOR z Oubenic 239. ATARO Skarb Warmii Klasa Otwarta 240. AL-CAPONE Boćka Suki Klasa Szczeniąt 241. ENIGMA du Plateau Bavarois Klasa Młodzieży 242. DERBA du Plateau Bavarois 243. DŻESSI DAMA Psie Marzenia 244. JASMIN Oaza Wschodu 245. OLIVIA N.JOHN Ligocka Wataha 246. OTYLIA Ligocka Wataha Co jeszcze? ;-) Dzieki:loveu: Quote
jo-jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nugatowa napisał(a):dzieki jojus :buzi: a nie ma gordonków:(? Ni widze Ni słysze... ktoś jeszcze? Quote
Honey Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 lima napisał(a):Honey to nie asystenci (chociaż zdarza się, jak zaliczają sekretarzowania i funkcię gospodarza ringu).Są to przypadkowi ludzie z łapanki bez przeszkolenia,często nieletni i raczej część z nich przynosi wstyd niż pomaga,a i zachowanie tych młodzieńców budzi dużo zastrzeżeń. Nieco pocieszył mnie fakt, iż nie koniecznie jest to przyszły sędzia. Ale chciałam przeczytac opis psów i prawie usiadłam z wrażenia... Sędzia też nie był zachwycony faktem, że zamiast dyktowac opisy musi stac nad panienką i literować jej słówka. A stał później i poprawiał, bo wstyd mu było sie pod tym podpisywać. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Gwiezdny Wysłannik - Ex.I, CWC, BOS, BOB Dares "Snoopy" - Ex.I, CWC, BOS Quote
Pheobe Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Gratuluje wszystkim!!! :multi: A czy ktos ma może wyniki i jakies fotki afganow???? Quote
jo-jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Musiałek']Jo-jo a jak wam poszło ?? My skromnie dosk. I /2 CWC i BOB 8) Tak jakoś zakoscznie nam udało sie wziąść tyle :lol: NPwR U nas nie przyznała bo stwierdziła ze nie miała z kim porównywać :lol: Następne starcie z Albertem w Łodzi plus czarny dog z inochodem (podobno np. tak miał wczoraj i na wcześniejszej wystawie w opisie napisane) Zobaczymy jak Pan Matyas nas oceni..Iwonko a Wy byliście już u niego ?? Quote
nikit1 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 I my się pochwalimy ;) Borys - I w kl. użyt. CWC, III na BIS użytków :multi: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Jo-jo,a czy wy przypadkiem nie byliście na ringu z białym psem w małe czarne łaty w konkurencji?:cool3:Jeśli tak to Was widziałam ;) Gazuś,gratulacje!!!:multi: Atosik dostał ocenę bdb i 3 lokatę ;) Quote
jo-jo Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Cavalierka'] Jo-jo,a czy wy przypadkiem nie byliście na ringu z białym psem w małe czarne łaty w konkurencji?:cool3:Jeśli tak to Was widziałam ;) Gazuś,gratulacje!!!:multi: Atosik dostał ocenę bdb i 3 lokatę ;) Tak to my byliśmy ;-)) Taki płaszczak Quote
paulinka13 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Gwiezdny Wysłannik - Ex.I, CWC, BOS, BOB Dares "Snoopy" - Ex.I, CWC, BOS Snoopy jak zawsze wszystko idealnie:) gratuluje psiaka!!:loveu: :loveu: Quote
paulinka13 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ej...to wychodzi na to ze ja jedna zawalilam:( ale w koncu to tylko mlody prezenter...to kiedy i w jakim składzie sie widzimy następnym razem?? a i kto z was sie chce wybrac na ten oboz z psem?? chcialabym pojechac, ale jeszcze sprawa do obgadania z rodzicami:) pozdrowka wszystkim:) Quote
Recommended Posts