gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Dzisiaj wszyscy dogomaniacy wybierający się do Dobrego Miasta będą masowo oglądać prognozę pogody w TV ;) Ja mam to zapewnione,mój dziadke ogąda wszystkie możliwe dzienniki i prognozy pogody jakie lecą w telewizji i jakie są po polsku :lol: Quote
jo-jo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 uwaga bo ja zaraz też TV odpale i będę czatowac nad pogodą :evil_lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Przed chwilą szukałam dokłanej prognozy pogody na jutro w Dobrym Mieście i znalazłam to: To jest dokładna prognoza pogody na jutro na Dobre Miasto,źródło tej prognozy to:http://www.okolica.pl/pogoda.php Quote
Paula Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Hej! Czy ktos z Warszawy lub okolic chce jechac na wystawe w poniedzialek do Dobrego Miasta? Ania ma jedno miejsce wolne w aucie i wpadla na pomysl, zeby zrobic puszki i ulotki i pozbierac troszke pieniazkow. Mialam jechac, ale myslalam, ze wystawa jest w srode, pojutrze niestety nie moge. Ania musi wyjechac okolo 5 rano, bo to jest okolo 300-400km od Wawy. Ania zorganizuje ulotki, ja mam puszke po herbacie, mozna zrobic z malego kartonu jakies pudelko, poobklejac ulotkami o Bialasku. Jest ktos chetny? Cytat: Napisane przez Ania&Kaiser CdB na tylnej kanapie jedzie moja suczka. Uwielbia towarzystwo, autko jest male ale jesli sie zmiescice wejda dwie osoby:smile: puszki - kartoniki zaklejam wszystkie tasma power tape ( tasma budowlana, nie do rozerwania ) szczelnie i dokladnie, cale, do okola. W takim stanie czekaja na Madziare, ktora sama je otworzy. Ponawiam pytanie: czy ktos pojedzie na wystawe zbierac pieniazki z nami??? Quote
Gracjana Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 to ktos ma miejsce dla mnie z shetlandem...?? Bo juta sie nie odzywa... Quote
blaira Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Gracjana jak sie dowiesz cos a propo transportu z Juta to daj znac. Quote
paulinka13 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 ej...a o co chodzi z ta kasa?? no nie wazne...powiedzcie mi ze jutro bedzie ladnie!! Cavalierka, ja bede ubrana tak jak w Grudziądzu... :):) mam nadzieje ze sie znajdziemy!! Quote
saJo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Onet i TVP1 mowia, ze jutro nie bedzie padac :D Quote
blaira Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ma nie padac ale za to bedzie pochmurnie caly czas, zero slona(onet) Quote
saJo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 blaira Ja sie cieszez braku slonca! Silny wiatr i slonce nie naleza do przyjemnych! A dzis caly dzien bylo bardzo milo na podworku, chociaz nie bylo ani "grama" slonca. A w DM nie ma wogole cienia na terenie wystawy... Masz dojazd z Wawy? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ja też się cieszę z braku słońca,bo będę ubrana cała na czarno i byłoby mi strasznie gorąco ;) A nie planujemy żadnego dogomaniackiego spotkania?:razz: Quote
saJo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 M nie bedzie mozna znalezc o 10:00 przy ringu 6, bernardyny wchodza jako pierwsze, a przed nami tylko jeden pies. Potem pewnie bede sie ogolnie szwendac...jak cos mam nr 30 i 123. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Koło nas też ;) My jesteśmy na ringu nr 8,nr 775, jak ktoś mnie zauważy to zagadajcie ;) Quote
blaira Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jade wkoncu pociagiem i podrodze zabiiera nas hodowca. Juta do tej pory sie nie odezwala:shake: Quote
saJo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ojjjj, to troche nieladnie ze strony juty....a pytanie z innej beczki, przyjezdzasz moze na Olsztyn (1-go lipca?) bo ja robie pokaz agility i szukam chetnych do wspolnego biegania :razz: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Hmmm a czy my możemy z Atoskiem uczestniczyć w tym pokazie :razz: ?Tylko Atosik musi się dobrze slalomu wyuczyc do lipca ;) Quote
saJo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Oczywiscie, ze tak. Wszyscy chetni mile widziani! Quote
jo-jo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Cavalierka napisał(a):Koło nas też ;) My jesteśmy na ringu nr 8,nr 775, jak ktoś mnie zauważy to zagadajcie ;) hehe to my ejsteśmy po środku...czy to zrządzenie losu 7 ring...7 wystawa... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 jo-jo napisał(a):hehe to my ejsteśmy po środku...czy to zrządzenie losu 7 ring...7 wystawa... Ooo fajny zbieg okoliczności ;) Skoro jesteście pośrodku to pewnie jakoś się spotkamy ;) Życzę wszystkim miłej wystawy,splątania ringówki i do zobaczenia! Quote
jo-jo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Cavalierka napisał(a):Ooo fajny zbieg okoliczności ;) Skoro jesteście pośrodku to pewnie jakoś się spotkamy ;) Życzę wszystkim miłej wystawy,splątania ringówki i do zobaczenia! Trzeba mieć jeszcze ringówke :evil_lol: My mamy wtsać o 5 a mi się jakoś spać sie nie chce... Quote
saJo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Moi rodzice przyjezdzaja po mnie o 8:00, wiec pewnie ok 9:00 bede na miejscu. Jak ktos mialby ochote "pomacac" moja bernardynke przed prezentacja to byla bym wdzieczna. To jest pies mieszkajacy cale zycie na wsi i dobrze by jej cos takiego zrobilo. Kto chetny na mizianie bernardyna przed 10:00 ?:razz: Quote
Recommended Posts