Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj wszyscy dogomaniacy wybierający się do Dobrego Miasta będą masowo oglądać prognozę pogody w TV ;) Ja mam to zapewnione,mój dziadke ogąda wszystkie możliwe dzienniki i prognozy pogody jakie lecą w telewizji i jakie są po polsku :lol:

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej! Czy ktos z Warszawy lub okolic chce jechac na wystawe w poniedzialek do Dobrego Miasta? Ania ma jedno miejsce wolne w aucie i wpadla na pomysl, zeby zrobic puszki i ulotki i pozbierac troszke pieniazkow. Mialam jechac, ale myslalam, ze wystawa jest w srode, pojutrze niestety nie moge. Ania musi wyjechac okolo 5 rano, bo to jest okolo 300-400km od Wawy. Ania zorganizuje ulotki, ja mam puszke po herbacie, mozna zrobic z malego kartonu jakies pudelko, poobklejac ulotkami o Bialasku. Jest ktos chetny?

Cytat:
Napisane przez Ania&Kaiser CdB
na tylnej kanapie jedzie moja suczka. Uwielbia towarzystwo, autko jest male ale jesli sie zmiescice wejda dwie osoby:smile:

puszki - kartoniki zaklejam wszystkie tasma power tape ( tasma budowlana, nie do rozerwania ) szczelnie i dokladnie, cale, do okola. W takim stanie czekaja na Madziare, ktora sama je otworzy.

Ponawiam pytanie:

czy ktos pojedzie na wystawe zbierac pieniazki z nami???

Posted

blaira
Ja sie cieszez braku slonca! Silny wiatr i slonce nie naleza do przyjemnych! A dzis caly dzien bylo bardzo milo na podworku, chociaz nie bylo ani "grama" slonca. A w DM nie ma wogole cienia na terenie wystawy...
Masz dojazd z Wawy?

Posted

M nie bedzie mozna znalezc o 10:00 przy ringu 6, bernardyny wchodza jako pierwsze, a przed nami tylko jeden pies. Potem pewnie bede sie ogolnie szwendac...jak cos mam nr 30 i 123.

Posted

Ojjjj, to troche nieladnie ze strony juty....a pytanie z innej beczki, przyjezdzasz moze na Olsztyn (1-go lipca?) bo ja robie pokaz agility i szukam chetnych do wspolnego biegania :razz:

Posted

Cavalierka napisał(a):
Koło nas też ;) My jesteśmy na ringu nr 8,nr 775, jak ktoś mnie zauważy to zagadajcie ;)

hehe to my ejsteśmy po środku...czy to zrządzenie losu 7 ring...7 wystawa...

Posted

jo-jo napisał(a):
hehe to my ejsteśmy po środku...czy to zrządzenie losu 7 ring...7 wystawa...

Ooo fajny zbieg okoliczności ;) Skoro jesteście pośrodku to pewnie jakoś się spotkamy ;) Życzę wszystkim miłej wystawy,splątania ringówki i do zobaczenia!

Posted

Cavalierka napisał(a):
Ooo fajny zbieg okoliczności ;) Skoro jesteście pośrodku to pewnie jakoś się spotkamy ;) Życzę wszystkim miłej wystawy,splątania ringówki i do zobaczenia!

Trzeba mieć jeszcze ringówke :evil_lol:

My mamy wtsać o 5 a mi się jakoś spać sie nie chce...

Posted

Moi rodzice przyjezdzaja po mnie o 8:00, wiec pewnie ok 9:00 bede na miejscu.

Jak ktos mialby ochote "pomacac" moja bernardynke przed prezentacja to byla bym wdzieczna. To jest pies mieszkajacy cale zycie na wsi i dobrze by jej cos takiego zrobilo. Kto chetny na mizianie bernardyna przed 10:00 ?:razz: