gwiezdny-wyslannik Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Oooo opis jest bardzo zachęcający ;) Mam nadzieję,że w rzeczywistości wystawa też taka będzie jak w opisie ;) Quote
saJo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Boisko zieleniutkie, tylko dojscie do niego juz niekoniecznie :lol: Ja mam nadzieje, ze bedzie duzo miejsca, gdzie bede mogla qndla wybiegac, bo inaczej kiepsko widze nasza prezentacje :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ja mam nadzieję,że oprócz zieloniutkiego boiska,będzie duży ring dla Cavalierów i dobra organizacja ;) :-D Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ja chce kawałek dużego ringu dla dogów :razz: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 My to mamy zachcianki :lol: Może jeszcze wodę z cytrynką i z lodem dla każdego wystawcy?:lol: Quote
saJo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ringi byly chyba dosc duze...ja tam wystawialam setera i nie pamietam, zebym na tasme "wpadala". Chociaz jak widzialam ring goldow to wydawal mi sie maly, ale moze to kwestia ilosci psow w klasie... Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 saJo napisał(a):Ringi byly chyba dosc duze...ja tam wystawialam setera i nie pamietam, zebym na tasme "wpadala". Chociaz jak widzialam ring goldow to wydawal mi sie maly, ale moze to kwestia ilosci psow w klasie... wiesz u nas jest 14 psów zgłoszonych..ale jak stwierdzą że to mało i dadzą małe ringi to mi ręcę opadna..przecież dogi to największe psy na wystawacj i mają zazwyczaj jedne z mniejszych ringów :angryy: Quote
blaira Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Rozumiem ze kazdy ma miec takie same warunki ale dla mnie to troche dziwne zawsze ze male pieski nawet niezbyt znane maja taki sam ring jak np dogi, mogloby byc troche mniejsze dla nich a zarazem dla dogow wieksze :roll: Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 blaira napisał(a):Rozumiem ze kazdy ma miec takie same warunki ale dla mnie to troche dziwne zawsze ze male pieski nawet niezbyt znane maja taki sam ring jak np dogi, mogloby byc troche mniejsze dla nich a zarazem dla dogow wieksze :roll: dokładnie...to mnie czasami denerwuje że musze sie zmieścić na takim samym ringu co małe pieski mają luzy... Quote
saJo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Pewnie, ze jest to irytujace jak sie trzeba "wciskac: w ring. Ja wystawiam tez bernardyna, do kruszynek tez nie nalezy ;)...na szczescie jestesmy sami w klasie...To chyba zalezy od ilosci psow zgloszonych....trzy lata temu wystawiamal setera to ringi wydawaly mi sie duze, dwa lata temu jak patrzylam na goldeny to odwrotnie, ze male...ale ich bylo sporo w klasie wiec wrazenie jest inne... Quote
saJo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Nie chce nic krakac, ale w Olsztynie caly dzien pada :roll: Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 saJo napisał(a):Nie chce nic krakac, ale w Olsztynie caly dzien pada :roll: Ty to się nawt nie odzywaj :diabloti: U ans też cały dszień pada ale jestem dobrej myśłi i ide zobaczyć prognozy... Quote
Matagi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 W Białymstoku nie pada!!!!!!Świeci słońce,jest +19 ,wiatr wieje troszkę i mam nadzieję,że przeniesie sie ta pogoda do DM!!!Nie gadajcie mi o deszczu w poniedziałek....buuuuuu:-( Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Według onetu w Olsztynie w poniedziałek ma padać między 12 a 18 to samo twierdzi interia..wcześniej ma być pochmurnie jedynie...temperatura w dzień ok. 14 stopnii Quote
Musiałek Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 a nas niestety nie bedzie :(( Powodzenia i samych wygranych dla jutrzejszych wystawiających się piesków !!!! (nie dziekować ;) ) Quote
paulinka13 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 dzieki:) tylko czemu was nie będzie?? szkoda...ja nic nie mowie...ale w Toruniu +8 i leje od 3 dni...ale dzisiaj jade do babci do Baroszyc i zobaczymy jak będzie...ja nie mam problemu z psiakiem bo mój zostaje w domku:):) szkoda, ale przynajmniej nie będzie caly brudny... nie krakac, ze bedzie brzydko!! jak dla mnie to będzie +20 i słoneczko cały dzień!! i tak myślec:):) wiara nadzieją!! buzka i do zobaczonka jutro!! Quote
mar Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Na TVN Meteo mówią, ze opady przesuną się na zachód i w poniedziałek we wschodniej części Polski ma być dość dobra pogoda (---> nie padać). I tego zamierzam się trzymać :-) :cool1: :cool1: :cool1: Quote
jo-jo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Musiałek napisał(a):a nas niestety nie bedzie :(( Powodzenia i samych wygranych dla jutrzejszych wystawiających się piesków !!!! (nie dziekować ;) ) Iwonko dlaczego was nie będzie? :-( Quote
Gracjana Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Juta i dziewczyny busikowe... jak sie umawiamy na jutro ?? gdzie w wa-wie??? Quote
jo-jo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jak będzie jutro taka pogoda jak dzisiaj to będzie bardzo dobrze :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 A jadę z dziadkiem i to dopiero będzie!:lol:Dziadek już sie szykuje: zabiera taki jakby duży namiot,taki jak mają często sędziowie na ringu,tyle,że 2 razy większy :lol: Jak go rozłożymy to może być mój znak rozpoznawczy :razz: Jak coś to jest niebieski i rozłożymy go przy ringu Cavisi ( ring 8 ),a numerek mamy 775.Ja będę ubrana w czarne spodnie i czarną marynarkę,uczesana w kitka i z okularami na nosie ;) Co do pogody,mam nadzieję,że będzie świecić słoneczko i nie będzie w ogóle padać :) Quote
blaira Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 No wlasnie Juta sie nie odzywa nie mam z nia kontaktu :shake: Quote
saJo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Dzis onet mowi, ze w poniedzialek niebo zachmurzone, ale padac nie bedzie. I tak trzymac! Quote
jo-jo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 jeszcze zobaczymy co jutro rano będzie mówić... Quote
Recommended Posts