Agasia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 joanna napisał(a):Gracjana, nie martw się. W Łodzi nawet, jeśli na potwierdzeniu masz napisane że wystawa zapłacona i przyślą nr startowy to i tak bez świadectwa zapłaty nie wydadzą ci katalogu. :mad: Nieststy czasem zdażają się takie kwiatki. To z jednej strony dobrze - ograniczone kolejki... ;) Quote
blaira Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 WARSZAWA przyznac sie kto jedzie ze stolicy i mialby dwa miejsca wolne :diabloti: Quote
dachenoceras Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Agasia napisał(a):To z jednej strony dobrze - ograniczone kolejki... ;) Ja Łódż opłaciłem, ale nie mam tego świstka - bywa tak czasami - i katalogo dostanę, trzeba tylko znać "hasło" Quote
jo-jo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 U nas to samo było na klubie w Łodzi np. czyli trzeba było potwierdzenie wpłaty przynosić :angryy: za to z Dobrego Miasta na potwierdzeniu mamy do odcieńcia ;-) Quote
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Jojo, mam nadzieje, że Cię w Dobrym Mieście poznam :lol: Quote
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Jakie setery? :) SMOTH SAILING z Arislandu (irlandzka sunie w otwartej) WIKTORIA z Orszaku Chrobrego (angielka w otwartej) Ale kurcze, nie mam jak wrócić do Malborka! :-( POOOOMOCY! :-( (Ja jutro już jadę. Jak ktoś by jednak JECHAŁ przez Malbork i miał miejsce dla jednej osoby BEZ psa to błagam - dzwonić na 507-278-877) Quote
saJo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Gazus A nie mozesz wrocic pociagiem? Z DM do Olsztyna na pewno ktos by cie podrzucil, a z Olsztyna to juz pewnie nie problem zlapac pociag do Malborka. Quote
Matagi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 saJO!:lol: A Tyś pogode już zamówiła?;) :lol: To Twój teren....;) Co mówia aborygeni o aurze w poniedziałek?;) Quote
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Aaaaa! Zadzwoniłą do mnie Pani od shith-tzu i mam jak wracać :lol: Na Dogomaniaków zawszę można liczyć :lol: Baaaardzo Dziękujemy! :lol: Czyli... Wystawo w Bydgoszczy - WITAMY! :cool3: Quote
saJo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aborygeni nie wiem co mowia, ale onet twierdzi, ze nie bedzie padac, niebo zachmurzone i wiatr. Temp ponizej 20 C...czyli nie jest zle...tylko ten wiatr...a w sumie...ja sie mecze caly rok, wy sie mozecie pomeczyc jeden dzien olsztynskim klimatem :razz: Quote
Matagi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 saJo napisał(a):Aborygeni nie wiem co mowia, ale onet twierdzi, ze nie bedzie padac, niebo zachmurzone i wiatr. Temp ponizej 20 C...czyli nie jest zle...tylko ten wiatr...a w sumie...ja sie mecze caly rok, wy sie mozecie pomeczyc jeden dzien olsztynskim klimatem :razz: Hiiii hiii ja w podlaskim mam podobny,może ciut wiatru mniej;) Ale jak nie będzie lało,to jest SUPER!!!:multi: Ja nie wystawiam /tak myslę:roll: /,ale moja młoda startuje pierwszy raz z szybowcem,szykuje sobie kreację;) ,stresa ma jak z Białegostoku do Olsztyna,więc niech może juz nie pada na nią z góry...bo załamka gotowa...;) Quote
jo-jo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ja słyszałam że w poniedziałek ma być pięknie :loveu: Quote
Matagi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 jo-jo napisał(a):ja słyszałam że w poniedziałek ma być pięknie :loveu: mów tak dalej!:loveu: lejesz miód na moje serce:loveu: :loveu: :loveu: /a w ogóle Twój pies jest mi w jakis sposób ...bliski...kiedys miałam takiego pana,kochałam go bardzo,żył ....14 lat,miał identyczne umaszczenie:lol: /. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ja dziś dostałam potwierdzenie!:multi: Mam nadzieje,że rzeczywiście będzie ładna pogoda :roll: ;) Quote
saJo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Chociaz za deszcz to ja jednak tez podziekuje :D Wprawdzie Gnojkowi nie robi to roznicy, ale bernardynka bedzie wygladala jak boorek ze wsi (w sumie prawda :lol:) no i mnie niemilosiernie zafafluni... Quote
jo-jo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Matagi napisał(a):mów tak dalej!:loveu: lejesz miód na moje serce:loveu: :loveu: :loveu: /a w ogóle Twój pies jest mi w jakis sposób ...bliski...kiedys miałam takiego pana,kochałam go bardzo,żył ....14 lat,miał identyczne umaszczenie:lol: /. Bardzo nam miło ;-)) A będziemy mówić o ładną pogode bo ja na powietrzu pierwszy raz będę jojka wystawiac..on już na jednej był na powietrzu ale to we wrześniu było.. Quote
Gazuś Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 jo-jo napisał(a):Bardzo nam miło ;-)) A będziemy mówić o ładną pogode bo ja na powietrzu pierwszy raz będę jojka wystawiac..on już na jednej był na powietrzu ale to we wrześniu było.. Ale na powietrzu jest FAJNIEJ niż w halach :lol: A Ty jeszcze masz psa, na którego pogoda nie działa, to co się przejmujesz :evil_lol: Quote
paulinka13 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 no masz racje...Tajga (psinka mojej cioci) panicznie boi się hal...na MP w Grudziądzu zaczela mi wariowac i ciągnac do wyjscia...sedzia chyba tego nie widział (na szczescie) tez mam nadzieje, ze bedzie cieplutko..nie, co ja mowie!! BĘDZIE GORĄCO!! Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Gazuś napisał(a):Ale na powietrzu jest FAJNIEJ niż w halach :lol: A Ty jeszcze masz psa, na którego pogoda nie działa, to co się przejmujesz :evil_lol: Wiesz jakoś nie uśmiecha mi się biegać w błotku :lol: Quote
saJo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Tam jest trawka, wiec nie musisz biegac w blotku :) Pod warunkiem, ze przejdziesz 20 metrow blotka przy wejsciu :D ale po nim, nie musisz biegac :razz: Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 saJo napisał(a):Tam jest trawka, wiec nie musisz biegac w blotku :) Pod warunkiem, ze przejdziesz 20 metrow blotka przy wejsciu :D ale po nim, nie musisz biegac :razz: No taaa mamy białe łąpy to super to będzie wyglądać :diabloti: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 saJo,a możesz powiedzieć coś o terenie wystawy?:cool3: Czy np.jest duży?Bo jestem ciekawa,pierwszy raz jadę na wystawę do Dobrego Miasta ;) Quote
saJo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Szczerze mowiac nie pamietam dobrze :lol: , ale ciasno nie bylo :) Na samym boisku sa ringi, a obok jest jeszcze sporo zieleni, zeby pieska rozruszac, wysikac itp. Ale oczywiscie moglam sie pomylic z jakas inna wystawa... Quote
Recommended Posts