Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

joanna napisał(a):
Gracjana, nie martw się. W Łodzi nawet, jeśli na potwierdzeniu masz napisane że wystawa zapłacona i przyślą nr startowy to i tak bez świadectwa zapłaty nie wydadzą ci katalogu. :mad:
Nieststy czasem zdażają się takie kwiatki.

To z jednej strony dobrze - ograniczone kolejki... ;)

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas to samo było na klubie w Łodzi np. czyli trzeba było potwierdzenie wpłaty przynosić :angryy: za to z Dobrego Miasta na potwierdzeniu mamy do odcieńcia ;-)

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Jakie setery? :)

SMOTH SAILING z Arislandu (irlandzka sunie w otwartej)
WIKTORIA z Orszaku Chrobrego (angielka w otwartej)

Ale kurcze, nie mam jak wrócić do Malborka! :-(
POOOOMOCY! :-(

(Ja jutro już jadę. Jak ktoś by jednak JECHAŁ przez Malbork i miał miejsce dla jednej osoby BEZ psa to błagam - dzwonić na 507-278-877)

Posted

Gazus
A nie mozesz wrocic pociagiem? Z DM do Olsztyna na pewno ktos by cie podrzucil, a z Olsztyna to juz pewnie nie problem zlapac pociag do Malborka.

Posted

Aaaaa! Zadzwoniłą do mnie Pani od shith-tzu i mam jak wracać :lol:
Na Dogomaniaków zawszę można liczyć :lol:
Baaaardzo Dziękujemy! :lol:

Czyli... Wystawo w Bydgoszczy - WITAMY! :cool3:

Posted

Aborygeni nie wiem co mowia, ale onet twierdzi, ze nie bedzie padac, niebo zachmurzone i wiatr. Temp ponizej 20 C...czyli nie jest zle...tylko ten wiatr...a w sumie...ja sie mecze caly rok, wy sie mozecie pomeczyc jeden dzien olsztynskim klimatem :razz:

Posted

saJo napisał(a):
Aborygeni nie wiem co mowia, ale onet twierdzi, ze nie bedzie padac, niebo zachmurzone i wiatr. Temp ponizej 20 C...czyli nie jest zle...tylko ten wiatr...a w sumie...ja sie mecze caly rok, wy sie mozecie pomeczyc jeden dzien olsztynskim klimatem :razz:

Hiiii hiii ja w podlaskim mam podobny,może ciut wiatru mniej;) Ale jak nie będzie lało,to jest SUPER!!!:multi: Ja nie wystawiam /tak myslę:roll: /,ale moja młoda startuje pierwszy raz z szybowcem,szykuje sobie kreację;) ,stresa ma jak z Białegostoku do Olsztyna,więc niech może juz nie pada na nią z góry...bo załamka gotowa...;)

Posted

jo-jo napisał(a):
ja słyszałam że w poniedziałek ma być pięknie :loveu:

mów tak dalej!:loveu: lejesz miód na moje serce:loveu: :loveu: :loveu:
/a w ogóle Twój pies jest mi w jakis sposób ...bliski...kiedys miałam takiego pana,kochałam go bardzo,żył ....14 lat,miał identyczne umaszczenie:lol: /.

Posted

Chociaz za deszcz to ja jednak tez podziekuje :D Wprawdzie Gnojkowi nie robi to roznicy, ale bernardynka bedzie wygladala jak boorek ze wsi (w sumie prawda :lol:) no i mnie niemilosiernie zafafluni...

Posted

Matagi napisał(a):
mów tak dalej!:loveu: lejesz miód na moje serce:loveu: :loveu: :loveu:
/a w ogóle Twój pies jest mi w jakis sposób ...bliski...kiedys miałam takiego pana,kochałam go bardzo,żył ....14 lat,miał identyczne umaszczenie:lol: /.

Bardzo nam miło ;-))
A będziemy mówić o ładną pogode bo ja na powietrzu pierwszy raz będę jojka wystawiac..on już na jednej był na powietrzu ale to we wrześniu było..

Posted

jo-jo napisał(a):
Bardzo nam miło ;-))
A będziemy mówić o ładną pogode bo ja na powietrzu pierwszy raz będę jojka wystawiac..on już na jednej był na powietrzu ale to we wrześniu było..

Ale na powietrzu jest FAJNIEJ niż w halach :lol:
A Ty jeszcze masz psa, na którego pogoda nie działa, to co się przejmujesz :evil_lol:

Posted

no masz racje...Tajga (psinka mojej cioci) panicznie boi się hal...na MP w Grudziądzu zaczela mi wariowac i ciągnac do wyjscia...sedzia chyba tego nie widział (na szczescie) tez mam nadzieje, ze bedzie cieplutko..nie, co ja mowie!! BĘDZIE GORĄCO!!

Posted

Gazuś napisał(a):
Ale na powietrzu jest FAJNIEJ niż w halach :lol:
A Ty jeszcze masz psa, na którego pogoda nie działa, to co się przejmujesz :evil_lol:

Wiesz jakoś nie uśmiecha mi się biegać w błotku :lol:

Posted

Tam jest trawka, wiec nie musisz biegac w blotku :) Pod warunkiem, ze przejdziesz 20 metrow blotka przy wejsciu :D ale po nim, nie musisz biegac :razz:

Posted

saJo napisał(a):
Tam jest trawka, wiec nie musisz biegac w blotku :) Pod warunkiem, ze przejdziesz 20 metrow blotka przy wejsciu :D ale po nim, nie musisz biegac :razz:

No taaa mamy białe łąpy to super to będzie wyglądać :diabloti:

Posted

Szczerze mowiac nie pamietam dobrze :lol: , ale ciasno nie bylo :) Na samym boisku sa ringi, a obok jest jeszcze sporo zieleni, zeby pieska rozruszac, wysikac itp.
Ale oczywiscie moglam sie pomylic z jakas inna wystawa...