saJo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Tak orsini, wystawiam, co nie znaczy ze zmienilam zdanie na temat wystaw :eviltong: Ja mam nr 30 i 123 Quote
Gracjana Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 my tez nie mamy:shake: a jutro ostatnia szansa... Quote
Musiałek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Gracjana napisał(a):my tez nie mamy:shake: a jutro ostatnia szansa... ja tez nie mam, nie martw się, grunt że jestesmy na listach :) Quote
Musiałek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 własnie był listonosz i przyniósł potwierdzenie !!!! :multi: :multi: :multi: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A ja co pięć minut latam na sam parter i sprawdzam czy coś jest w skrzynce i nadal nic :-( Quote
saJo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Hihi Ja w takich sytuacjach mam luzik, bo mieszkam na parterze :D Ale jakiego mialam stres, jak szedl rodowod z Holandii tuz przed swietami, a ja chodzilam jak na szpilkach majac nadzieje, ze przyjdzie do mojego wyjazdy z Olsztyna. Rodowod szedl poleconym, wiec pewnie by go odeslali, za nim zdazyla bym go odebrac. A nie chcialabym, aby rodowod kursowal do Holandi i spowrotem :D Przyszedl godzine przed moim wyjazdem :D Quote
Gazuś Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):Pepperek lysy,gruby i do tego pewnie nie bedzie chcial biegac :-( No to ja mam dla odmiany psa z jakimś dzikim włosem, wychudzonego i biegającego za wolno :evil_lol: Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Martyna napisał(a):a nas jednak nie bedzie :( Dlaczego :(? Quote
paulinka13 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jak dobrze pamietam to oferowalas mi pomoc:) chetnie skorzystam z pomysłu wykradniecia ci psiaka:) mam nadzieje ze jakos cie znajde i ze nadal aktualne...spodnie, biala bluzke...ciemne blad wlosy..pewnie zwiazane...jakos spróbuje cie namierzyc...a Cavalierka my też sie musimy jakos zlapac... Quote
jo-jo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dzisiaj dostalismy potwierdzenia i z Dobrego Miasta i Łodzi :loveu: W DObrym Mieście mamy numer 202 :evil_lol: Quote
paulinka13 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 sorka ze tak nieskladnie napisalam...ale komputer wciąl mi polowe tekstu... no wiec Agasia i Cavalierka...mam nadzieje ze znajde was obie:) moje fotki na www.paulinka6a.photoblog.pl w takim razie do zobaczonka!! Quote
Agasia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 paulinka - tak o ile sama na mp nie pojde z nim, ale jak sie do mnie zglosisz to jakiegos psa ci napewno skombinuje Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Paulina,na pewno się gdzieś znajdziemy,ale w razie czego to będę przy ringu Cavalierów ubrana tak jak w Grudziądzu i Inowrocławiu ;) Quote
paulinka13 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 dzieki:* ciesze sie ze jakos sobie psiaka zalatwie:) ciezko bez ciotki z Tajgą:):) Quote
skubi Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A ja nadal czekam na potwierdzenie. A jak by ktoś chciał by się przywitać to moja Vega 6 numer startowy i będzie jedynym brązowym Bearded Collie głoszonym na wystawe (a ta na drugim końcu smycy to bedę ja :lol: Quote
Gazuś Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Skubi, to Cie odnajdziemy :lol: Cavalierka - a jak byłaś ubrana w Grudziądzu? :lol: I do WSZYTSKICH - jest ktoś kto wraca przez Malbork i miałby miejsce dla jednej osoby BEZ psa? Quote
paulinka13 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 no:) Skubi jakoś cię znajdziemy:) A Cavalierka miala czarny garnitur jak to cos pomoze... ja juz pisalam jak bede ubrana:) tylko pomysle gdzie bede...pewnie z Cavalierka:):):) pozdrowionka wszystkim:* Quote
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Paulinka, a Ty nie wracasz może przez Malbork? I nie mialabyś jednego miejsca? :-( Quote
Gracjana Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 zgloszenie dzis przyszlo ale.......... jezu.. co za dupy psie!!!!!!!!!! przeciez wyslalam im na maila potwierdzenie wplaty i kopje rododwodu i odeslali mi maila z "ok." a na potwierdzeniu mam przekreslony katalog i napisane ze nie jest zaplacone + nr. startowego nie ma...:shake: pierwszy raz sie z tym spotkalam... teraz drukowac potwierdzenie wplaty i zalatwiac w sekratariacie na wystawie?? Boze kase chca ale zalatwic to nikt nic nie umie!!!!!!!!! Quote
blaira Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ja dzis tez dostalam, naszczescie wszystko u mnie oki.Tylko zmieszy mnie ze tak na ostatnia chwile, bo np zglosilam 3 dni temu psa na wystawe za granice i dzis tez dostalam juz na ta wystawe potwierdzenie a wystawa tam za grupo ponad miesiac Quote
joanna Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Gracjana, nie martw się. W Łodzi nawet, jeśli na potwierdzeniu masz napisane że wystawa zapłacona i przyślą nr startowy to i tak bez świadectwa zapłaty nie wydadzą ci katalogu. :mad: Nieststy czasem zdażają się takie kwiatki. Quote
paulinka13 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 niestety Gazus...ja akurat będe u babci...a ona mieszka kolo Bartoszyc (jakies 80 km od Olsztyna...) a normalnie i tak bym ci nie pomogla, bo mieszkam w Toruniu...mam nadzieje, ze jakos zalatwisz sobie transport i ze sie wszysct spotkamy na wystawie... Quote
Gazuś Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Paulinka, na wystawie będę tak czy siak :lol: Chodzi o to, żebym wróciła do M-ka i mogła jechać 3 maja do Bydgoszczy, wystawiać setery :lol: Quote
Recommended Posts