Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihi
Ja w takich sytuacjach mam luzik, bo mieszkam na parterze :D Ale jakiego mialam stres, jak szedl rodowod z Holandii tuz przed swietami, a ja chodzilam jak na szpilkach majac nadzieje, ze przyjdzie do mojego wyjazdy z Olsztyna. Rodowod szedl poleconym, wiec pewnie by go odeslali, za nim zdazyla bym go odebrac. A nie chcialabym, aby rodowod kursowal do Holandi i spowrotem :D Przyszedl godzine przed moim wyjazdem :D

Posted

Dorota_Fiszer napisał(a):
Pepperek lysy,gruby i do tego pewnie nie bedzie chcial biegac :-(

No to ja mam dla odmiany psa z jakimś dzikim włosem, wychudzonego i biegającego za wolno :evil_lol:

Posted

jak dobrze pamietam to oferowalas mi pomoc:) chetnie skorzystam z pomysłu wykradniecia ci psiaka:) mam nadzieje ze jakos cie znajde i ze nadal aktualne...spodnie, biala bluzke...ciemne blad wlosy..pewnie zwiazane...jakos spróbuje cie namierzyc...a Cavalierka my też sie musimy jakos zlapac...

Posted

A ja nadal czekam na potwierdzenie.

A jak by ktoś chciał by się przywitać to moja Vega 6 numer startowy i będzie jedynym brązowym Bearded Collie głoszonym na wystawe (a ta na drugim końcu smycy to bedę ja :lol:

Posted

Skubi, to Cie odnajdziemy :lol:
Cavalierka - a jak byłaś ubrana w Grudziądzu? :lol:

I do WSZYTSKICH - jest ktoś kto wraca przez Malbork i miałby miejsce dla jednej osoby BEZ psa?

Posted

no:) Skubi jakoś cię znajdziemy:) A Cavalierka miala czarny garnitur jak to cos pomoze... ja juz pisalam jak bede ubrana:) tylko pomysle gdzie bede...pewnie z Cavalierka:):):) pozdrowionka wszystkim:*

Posted

zgloszenie dzis przyszlo ale..........
jezu.. co za dupy psie!!!!!!!!!!
przeciez wyslalam im na maila potwierdzenie wplaty i kopje rododwodu i odeslali mi maila z "ok." a na potwierdzeniu mam przekreslony katalog i napisane ze nie jest zaplacone + nr. startowego nie ma...:shake: pierwszy raz sie z tym spotkalam... teraz drukowac potwierdzenie wplaty i zalatwiac w sekratariacie na wystawie?? Boze kase chca ale zalatwic to nikt nic nie umie!!!!!!!!!

Posted

Ja dzis tez dostalam, naszczescie wszystko u mnie oki.Tylko zmieszy mnie ze tak na ostatnia chwile, bo np zglosilam 3 dni temu psa na wystawe za granice i dzis tez dostalam juz na ta wystawe potwierdzenie a wystawa tam za grupo ponad miesiac

Posted

Gracjana, nie martw się. W Łodzi nawet, jeśli na potwierdzeniu masz napisane że wystawa zapłacona i przyślą nr startowy to i tak bez świadectwa zapłaty nie wydadzą ci katalogu. :mad:
Nieststy czasem zdażają się takie kwiatki.

Posted

niestety Gazus...ja akurat będe u babci...a ona mieszka kolo Bartoszyc (jakies 80 km od Olsztyna...) a normalnie i tak bym ci nie pomogla, bo mieszkam w Toruniu...mam nadzieje, ze jakos zalatwisz sobie transport i ze sie wszysct spotkamy na wystawie...