gwiezdny-wyslannik Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Gazuś napisał(a):Cavalierka, a tak w ogóle, to ja i Docent się z Atosikiem poznaliśmy w Grudziądzu :evil_lol: Doc bardzo Atoska polubił :evil_lol: Ciebie niestety nie dorwałam :lol: Oooo super ;) Fajnie,że sie polubili,może jeszcze się kiedyś spotkają ;) Zapewne spotakałaś się z moją babcią co?Bo coś mówiła,że jakaś dziewczyna się o mnie pytała i,że mówiła,że zna mnie z forum czy coś takiego ;) :roll: paulinka13,wybacz nie poznałam Cię :eviltong: No tak wygrałam z Tobą,ale rzeczywiście do trzech razy sztuka ;) Muszę przyznać,że jesteś na prawdę bardzo,bardzo fajna i fajnie,że spotkamy sie jeszcze na kilku wystawach ;) Fajnie,że złapałaś tego "bakcyla wystawowego" :lol: A o samotnika się nie martw,sama na pewno nie zostaniesz,jak będziesz chciała coś wiedzieć na temat sędziów lub jakis innych to pisz śmiało ;) Quote
blaira Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ja moglabym pozyczec ale totalnie nie wiem czy bedzie wspolpracowal.Jest to staffik i tak naprawde dopiero zaczyna i jest wystawiany na komplecie nie na ringowce.pozdrawiam Quote
Agasia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Jeżeli gr. młodsza to moge pozyczyc mojego beagle, bezproblemowy chlopak, o ile sie z jego ocena na ringu to nie zbiegnie... Sama moze wystartuje w starszej... :) Ale to zalezy od mojego humoru i czasu :D Quote
Gazuś Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Jest na necie katalog. Ale troche dziwnie zorbiony :-( Moja stawka (I Doroty :lol: ) CHECK TO CHECK Undeground Velvet MAD MAX Pasada DENIS Staszel GARGAMEL z Mazurskiej Kolonii LEXUS z Mazurskiej Kolonii Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 No to jedziemy, staweczka bardzo korzystna ;) Quote
saJo Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 A my w obydwu przypadkach bez konkurencji w klasie :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Może spotkanko sobie zoorganizujemy na wystawie? Mam tyko nadzieję, że pogoda będzie super ;) Quote
saJo Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Pogoda na dobre Miasto z reguly jest do d.... Pamietajcie, ze tu jest zawsze zimniej niz w calej Polsce (z wyjatkiem Suwalk ;) ) Quote
Martyna Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 hahaha a moja Af ma w konkurencji swoja... siostre Interchampionke - totalny parzypadek :-) moze byc ciekawie :D Tijakowski jest sam :P a poza tym bedzie super wypad - jedziemy do mnie na dzialke na weekend i bedzie w sumie 6 flatow i westik :D Quote
jo-jo Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 no na liście zgłoszonych jesteśmy więc tylko na potwierdzenie czekamy... ja to mam szczęście...jade na małą wystawe w trakcie długiego weekendu i od razu trafiam do klasy z jednym psem...wrr Quote
Musiałek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 a my nie :shake: i to w dodatku z psem z którym przegralismy w grudziądzu :shake: Quote
kadziumia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 hahaha ;) a Samoyedy są raptem 2 i to oba moje :cool3: :cool3: :cool3: mfg Quote
Gazuś Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 nikit1 napisał(a):A my jesteśmy sami :lol: Pod koniec roku idziemy na konkursy, to też mniejsze stawki będziemy mieć :cool3: A w pośredniej jeden pies (!). :evil_lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Gazuś napisał(a):Pod koniec roku idziemy na konkursy, to też mniejsze stawki będziemy mieć :cool3: A w pośredniej jeden pies (!). :evil_lol: My też jedziemy na konkursy, ale żeby Intera skończyć, a nie wystawiać w użytkach :diabloti: :lol: Quote
Gazuś Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 My może będziemy wtedy w użytkach, może nie. Zobaczymy :lol: A w klasie mamy 5 psów... Jak na goldeny na krajówce to mało. Quote
blaira Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Czy ktos ma kontakt z Juta? pytam bo chodiz o tranposrt a tu nagle temat zamilk w tej sprawie.....wiec takie pytanko czy w razie czego ktos mialby 2 miejsca wolne(doplata do paliwa). Quote
Martyna Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 nikit1 napisał(a):A my jesteśmy sami :lol: Nie za dobrze Wam :P ??? Quote
Gazuś Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Martyna, a Wy to co :lol: Goldenów w razie ok 40, a flatków? 4,5? Quote
Gazuś Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Jojka, nie tylko Ty :lol: Ja mam obok siebie Dorotę z Checkiem, który jest śliczny i nie mamy z Nim szans, Denisa, z którym co prawda wygralismy w Sopocie, ale teraz nie wiadomo, i jakieś dwa nieznane psy. Chcesz się zamienić? :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 A ja stoje z nim 8) http://www.doginiemieckie.olsztyn.pl/Alberto/index.htm Quote
Gazuś Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Jo-jo... Wiesz, Twój Jojek mi się duuuuużo bardziej podoba. Nie tylko dlatego, że jesteś moją koleżanka z forum :lol: Quote
jo-jo Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Dzięki ;-) Ale pozyjemy zobaczymy..wszystko się może zdarzyć ale wierz w Panią Kotikową ;-) Quote
Recommended Posts