Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gazuś napisał(a):
Cavalierka, a tak w ogóle, to ja i Docent się z Atosikiem poznaliśmy w Grudziądzu :evil_lol: Doc bardzo Atoska polubił :evil_lol: Ciebie niestety nie dorwałam :lol:

Oooo super ;) Fajnie,że sie polubili,może jeszcze się kiedyś spotkają ;) Zapewne spotakałaś się z moją babcią co?Bo coś mówiła,że jakaś dziewczyna się o mnie pytała i,że mówiła,że zna mnie z forum czy coś takiego ;) :roll:

paulinka13,wybacz nie poznałam Cię :eviltong: No tak wygrałam z Tobą,ale rzeczywiście do trzech razy sztuka ;) Muszę przyznać,że jesteś na prawdę bardzo,bardzo fajna i fajnie,że spotkamy sie jeszcze na kilku wystawach ;) Fajnie,że złapałaś tego "bakcyla wystawowego" :lol: A o samotnika się nie martw,sama na pewno nie zostaniesz,jak będziesz chciała coś wiedzieć na temat sędziów lub jakis innych to pisz śmiało ;)

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja moglabym pozyczec ale totalnie nie wiem czy bedzie wspolpracowal.Jest to staffik i tak naprawde dopiero zaczyna i jest wystawiany na komplecie nie na ringowce.pozdrawiam

Posted

Jeżeli gr. młodsza to moge pozyczyc mojego beagle, bezproblemowy chlopak, o ile sie z jego ocena na ringu to nie zbiegnie...
Sama moze wystartuje w starszej... :) Ale to zalezy od mojego humoru i czasu :D

Posted

Jest na necie katalog. Ale troche dziwnie zorbiony :-(

Moja stawka (I Doroty :lol: )
CHECK TO CHECK Undeground Velvet
MAD MAX Pasada
DENIS Staszel
GARGAMEL z Mazurskiej Kolonii
LEXUS z Mazurskiej Kolonii

Posted

hahaha a moja Af ma w konkurencji swoja... siostre Interchampionke - totalny parzypadek :-) moze byc ciekawie :D Tijakowski jest sam :P a poza tym bedzie super wypad - jedziemy do mnie na dzialke na weekend i bedzie w sumie 6 flatow i westik :D

Posted

no na liście zgłoszonych jesteśmy więc tylko na potwierdzenie czekamy... ja to mam szczęście...jade na małą wystawe w trakcie długiego weekendu i od razu trafiam do klasy z jednym psem...wrr

Posted

nikit1 napisał(a):
A my jesteśmy sami :lol:

Pod koniec roku idziemy na konkursy, to też mniejsze stawki będziemy mieć :cool3:
A w pośredniej jeden pies (!). :evil_lol:

Posted

Czy ktos ma kontakt z Juta? pytam bo chodiz o tranposrt a tu nagle temat zamilk w tej sprawie.....wiec takie pytanko czy w razie czego ktos mialby 2 miejsca wolne(doplata do paliwa).

Posted

Jojka, nie tylko Ty :lol:
Ja mam obok siebie Dorotę z Checkiem, który jest śliczny i nie mamy z Nim szans, Denisa, z którym co prawda wygralismy w Sopocie, ale teraz nie wiadomo, i jakieś dwa nieznane psy. Chcesz się zamienić? :evil_lol: