blaira Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Gracjana napisał(a):kilka dni od skonczenia przyjmowania zgloszen...;) aaaaa ale ja i tak wolalabym byc pewa i wyslalam wczoraj priorytetem :) Data stempla to 14.04 wiec chyba mnie przyjma , w szczegolnosci ze netowo zglaszalam i wczesniej juz wplacilam. Dobra pozyjemy zobaczymy najwyzej trzeba bedzie interweniowac :mad: Quote
Agasia Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Ja doslalam dokumenty sama z siebie od razu po wyslaniu formularza, moze dlatego nikt mi nie odpisal juz wiecej...? ;) Quote
Gracjana Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 blaira.. dobre....!!! jak by co zawsze jestem chetna do :mad: :mad: :mad: agasia ja tez dostalam ale tylko automatyczne potwierdzenie a nie prozbe o przeslanie koppi rodowodu i wplaty... Quote
jo-jo Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 ja wysłałam faxem i i to jakiś czas temu.. od razu potwierdziłam telefonicznie i wszystko było w porządku ;-) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Przyjmowanie zgłoszeń zostało przedłużone do 19.04. Ja chyba zgłoszę swojego psa,ale nie wiem.Wie ktoś coś może o sędzinie Krystynie Nowak? Quote
blaira Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Cavalierka napisał(a):Przyjmowanie zgłoszeń zostało przedłużone do 19.04. Ja chyba zgłoszę swojego psa,ale nie wiem.Wie ktoś coś może o sędzinie Krystynie Nowak? Ooooo:crazyeye:, no ale to i lepiej w takim badz razie przyjma moje zgloszenie listowne :cool3: i mam nadzieje ze juz nie bedzie konieczna interwencja:diabloti: Quote
Gazuś Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Cavalierka napisał(a):Przyjmowanie zgłoszeń zostało przedłużone do 19.04. Ja chyba zgłoszę swojego psa,ale nie wiem.Wie ktoś coś może o sędzinie Krystynie Nowak? Cavalierka, przecież Ty nie chciałas wystawiać Atosa? :roll: Coś się zmieniło? :lol: Quote
jo-jo Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Ehh a już myślałam że coś się ruszy z tymi zgłoszeniami a tu po raz drugi termin przedłużają.... Quote
Gazuś Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Jojo, a kto Was ocenia? :lol: I dlaczego niezadowolona, że dłuższy termin? Quote
jo-jo Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 nie no wiesz najpierw zgłoszenia do 11 kwietnia ale nagle przedłużają do 14 a teraz do 19 ;-)) ja tam wole żeby określili jeden termin a nie tak ciągle przesuwają ;-)) Nas sędziuje Pani Wanda Kotikowa hyba dlatego tam jedziemy ;-)) Bardzo zależy mi na jej ocenie ale tak prawde mówiąc to teraz co nie pojade na wystawe to pojade do sędziego którego zdanie na temat Jojka chciałabym znać..Najpierw był Pan Mrugasiewicz w Legionowie, teraz Pani Kotikowa, później może nie tyle co mi zależy co jestem ciekawa Pan Matyas i w czerwcu do Gorzowa specjalnie do pana Szutkiewicz jade ;-)) A tak prawde mówiąc i Pani kotikowa i Pan Mrugasiewicz są hodowcami dogów i mają bardzo duży autorytet ;-) Quote
Gazuś Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 A P. [SIZE=2]Bożena Kowalska-Malitka? Wie ktoś jak sędziuje? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Gazuś,bo nie chciałam,ale jest kilka powodów dla których chcę bądź muszę,a najważniejszy to chyba taki,że ja go nie zgłoszę na wystawę to nie pojadę :roll: (mam jechać z dziadkiem,a ten zawsze znajdzie jakąś wymówkę żeby nie pojechać ze mną na wystawę,a jak mu powiem,że zapłaciłam 65 zł i muszę wystawić Atosa to nie będzie mieć wyboru :lol: No i może jakaś fajny opis nam się dostanie (pewnie dostaniemy dysk.,ale jestem ciekawa co oprócz przodozgryzu jest ładne bądź wadliwe u Atosa ;) ):cool3: ). Quote
Martyna Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Gazuś napisał(a):A P. [SIZE=2]Bożena Kowalska-Malitka? Wie ktoś jak sędziuje? super :-) Mam od niej BOBa ;-) Quote
Gazuś Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Martyna napisał(a):super :-) Mam od niej BOBa ;-) No to się nie dziwię, że super :lol: A na co zwraca uwagę u psa? Jakie psy typuje? Quote
strucelitrufla Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Hoduje borzoje pod slynnym przydomkiem POLOT. Jak dotad na ringu pasterskich spotkalam ja tylko jako asystentke. Nie wiem nawet czy to czasem nie jej debiut sedziowski na ringu 1szej grupy?? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 A Krystyna Nowak?Wydaje mi się,że w DM będzie miała swój debiut sędziowski,ale nie wiem... Quote
Gazuś Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Serio P. Cyperling nie sędziowała nikogo? :cool3: Quote
joanna Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Gracjana, ale przecież szetlandy miała sędziować p. Mariola Semik. Tak mi przynajmniej powiedzieli w oddziałe jak dzwoniłam. Jeśli coś się zmieniło to ...:angryy: Quote
Gracjana Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 joanna ja slyszalam ze dopiero rasy podziela jak wszystkie zgloszenia dojda... Juta rezerwuje sobie jedno miejsce z wawy ;) z owczarkiem szetlandzkim Quote
joanna Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 A mnie powiedzieli, że p. Misterka - Kluska będzie oceniac tylko 3 lub 4 rasy z I grupy a szetlandy są przypisane p. Semik. Zresztą dlatego zdecydowałam się zgłaszać. Quote
Musiałek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Joanna a pod jaki nr dodzwoniłas się ?? bo ja nie mogę :shake: Quote
joanna Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 A na taki Iwonko: Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Olsztynie Biuro czynne: wt, czw 11 - 19, pt 11 - 17 tel. (089) 535-14-41 Quote
Musiałek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Własnie też przed chwilą się dodzwoniłam i nas też sędziuje pani Semik (zreszta po raz 2 bo w Inowrocławiu też nas będzie sędziować) Joasiu znasz ta panią ?? na co zwraca uwage?? myślisz że zna się na aussie?? Quote
joanna Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Niestety nie znam. Wiem tylko, że jest doświadczoną sędziną a I grupę sędziuje od wielu lat. Słyszałam kiedyś od kogoś że jeśli chodzi o szetlandy, to nie przepada za przerośniętymi. Dla mnie to najważniejsza informacja, bo mogę liczyć na to, że nie napisze mi o psie z prawidłowym wzrostem że jest za mały. (Co niestety często w naszej rasie sie zdarza) Dlatego prośba do wszystkich co u niej wystawiali, powiedzcie coś więcej . No co zwraca uwagę? Quote
Recommended Posts