Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gracjana napisał(a):
kilka dni od skonczenia przyjmowania zgloszen...;)

aaaaa ale ja i tak wolalabym byc pewa i wyslalam wczoraj priorytetem :)
Data stempla to 14.04 wiec chyba mnie przyjma , w szczegolnosci ze netowo zglaszalam i wczesniej juz wplacilam.
Dobra pozyjemy zobaczymy najwyzej trzeba bedzie interweniowac :mad:

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blaira.. dobre....!!! jak by co zawsze jestem chetna do :mad: :mad: :mad:
agasia ja tez dostalam ale tylko automatyczne potwierdzenie a nie prozbe o przeslanie koppi rodowodu i wplaty...

Posted

Cavalierka napisał(a):
Przyjmowanie zgłoszeń zostało przedłużone do 19.04. Ja chyba zgłoszę swojego psa,ale nie wiem.Wie ktoś coś może o sędzinie Krystynie Nowak?

Ooooo:crazyeye:, no ale to i lepiej w takim badz razie przyjma moje zgloszenie listowne :cool3: i mam nadzieje ze juz nie bedzie konieczna interwencja:diabloti:

Posted

Cavalierka napisał(a):
Przyjmowanie zgłoszeń zostało przedłużone do 19.04. Ja chyba zgłoszę swojego psa,ale nie wiem.Wie ktoś coś może o sędzinie Krystynie Nowak?

Cavalierka, przecież Ty nie chciałas wystawiać Atosa? :roll: Coś się zmieniło? :lol:

Posted

nie no wiesz najpierw zgłoszenia do 11 kwietnia ale nagle przedłużają do 14 a teraz do 19 ;-)) ja tam wole żeby określili jeden termin a nie tak ciągle przesuwają ;-))

Nas sędziuje Pani Wanda Kotikowa hyba dlatego tam jedziemy ;-)) Bardzo zależy mi na jej ocenie ale tak prawde mówiąc to teraz co nie pojade na wystawe to pojade do sędziego którego zdanie na temat Jojka chciałabym znać..Najpierw był Pan Mrugasiewicz w Legionowie, teraz Pani Kotikowa, później może nie tyle co mi zależy co jestem ciekawa Pan Matyas i w czerwcu do Gorzowa specjalnie do pana Szutkiewicz jade ;-))

A tak prawde mówiąc i Pani kotikowa i Pan Mrugasiewicz są hodowcami dogów i mają bardzo duży autorytet ;-)

Posted

Gazuś,bo nie chciałam,ale jest kilka powodów dla których chcę bądź muszę,a najważniejszy to chyba taki,że ja go nie zgłoszę na wystawę to nie pojadę :roll: (mam jechać z dziadkiem,a ten zawsze znajdzie jakąś wymówkę żeby nie pojechać ze mną na wystawę,a jak mu powiem,że zapłaciłam 65 zł i muszę wystawić Atosa to nie będzie mieć wyboru :lol: No i może jakaś fajny opis nam się dostanie (pewnie dostaniemy dysk.,ale jestem ciekawa co oprócz przodozgryzu jest ładne bądź wadliwe u Atosa ;) ):cool3: ).

Posted

Gracjana, ale przecież szetlandy miała sędziować p. Mariola Semik. Tak mi przynajmniej powiedzieli w oddziałe jak dzwoniłam. Jeśli coś się zmieniło to ...:angryy:

Posted

A mnie powiedzieli, że p. Misterka - Kluska będzie oceniac tylko 3 lub 4 rasy z I grupy a szetlandy są przypisane p. Semik. Zresztą dlatego zdecydowałam się zgłaszać.

Posted

Własnie też przed chwilą się dodzwoniłam i nas też sędziuje pani Semik (zreszta po raz 2 bo w Inowrocławiu też nas będzie sędziować)

Joasiu znasz ta panią ?? na co zwraca uwage?? myślisz że zna się na aussie??

Posted

Niestety nie znam. Wiem tylko, że jest doświadczoną sędziną a I grupę sędziuje od wielu lat. Słyszałam kiedyś od kogoś że jeśli chodzi o szetlandy, to nie przepada za przerośniętymi. Dla mnie to najważniejsza informacja, bo mogę liczyć na to, że nie napisze mi o psie z prawidłowym wzrostem że jest za mały. (Co niestety często w naszej rasie sie zdarza)
Dlatego prośba do wszystkich co u niej wystawiali, powiedzcie coś więcej . No co zwraca uwagę?