Gazuś Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 A jak zgłosze mailowo, to musze od razu dać w załączniku kopie rodowodu i wpłaty, czy mogę później? Quote
Miśka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Gazuś napisał(a):A jak zgłosze mailowo, to musze od razu dać w załączniku kopie rodowodu i wpłaty, czy mogę później? mozesz pozniej, najlepiej jednak przed terminem przyjmowania zgloszen Quote
Gazuś Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 heh, a termin do jutra... Cóż, zrobie normalną kopię i wyślę pocztą, najprościej. Quote
Juta Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ja tez się wybieram a trasa przebiega przez Wawę więc chetnie kogos zabiorę po kosztach paliwa. Jadę sama busem:cool3: Quote
PUENTA imszar Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Juta ja dzisiaj chyba zgłoszę psa :D jeszcze pogadam z mamą. Napisz mi na PW numer komórki to zadzwonimy wieczorem (mama) jeżeli się zgodzi Quote
Dorota_Fiszer Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 My juz tez zgloszeni :-) A po wystawie nad jeziorko i dla psiakow kapiel a dla nas rybka ;-) Quote
Agasia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Czy osoby zglaszajace mailem lub formularzem z neta dostaly jakies potwierdzenie? Quote
Gracjana Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dziewczyny ja tez z wawy bym jechala... jak mi napiszecie ile to za paliwo wyjdzie to pomysle czy jade...;) Quote
Juta Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Koszt byłby - koszt paliwa z Wawy do Dobrego Miasta dzielone na ilość jadących osób. Na razie jadę tylko ja:cool3: Quote
blaira Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Agasia napisał(a):Czy osoby zglaszajace mailem lub formularzem z neta dostaly jakies potwierdzenie? No wlasnie nie dlatego sie przestraszylam i dzis wyslalam priorytetem i z potwierdzeniem nadania , bo sie przestraszylam ze nie mam potwierdzenia i to ok tydzien temu zglosilam,wolalam sie jednak upewnic. Widze ze nie jestem sama w takiej sytuacji:shake: Quote
blaira Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Juta , ja bym sie chetnie zapiasala dokladnie ja + o.tow. + staffior , jezeli bedzie miejsce Quote
Gracjana Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 ja dostamam potwierdzenie a wysylalam mailem...;) Quote
Juta Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Nie ma problemu. Moga sie zabrać jeszcze trzy osoby. Jesli ktoś chce to umówimy się w jakims miejscu w Wawie i stamtad Was zabiore:loveu: Ja zgłasdzałam mailem ale jako ze nie dostalam potwierdzenia otrzymania go - wyslalam wczoraj faxem. Quote
Agasia Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Otrzymalam mailem jedynie cos takiego "Poniższe dane zostały przesłane do właściwego oddziału ZKwP. Po weryfikacji danych otrzyma Pani/Pan potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia."' a dalej nic... Oby zgloszenie zostalo przyjete, bo w swieta to przeciez do zk sie dodzwonie, a po swietach to juz po wszystkim bedzie.. ;) Quote
blaira Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Agasia ja tez dostalam jedynie cos takiego a potem juz nic :shake: Juta to ja zaklepuje 2 miejsca ;) Quote
Martyna Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Agasia napisał(a):Otrzymalam mailem jedynie cos takiego "Poniższe dane zostały przesłane do właściwego oddziału ZKwP. Po weryfikacji danych otrzyma Pani/Pan potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia."' a dalej nic... Oby zgloszenie zostalo przyjete, bo w swieta to przeciez do zk sie dodzwonie, a po swietach to juz po wszystkim bedzie.. ;) z moich skromnych obserwacji z tym systemem to wystarczy :-) potwierdzenie o ktorym jest napisane w mailu to chyba chodzi o listowe :-) Quote
Dorota_Fiszer Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Nie chodzi o listowe,zglaszajac m.in.na Dobre Miasto dostalam potwierdzenie mailowe po paru dniach od wyslania zgloszenia. Quote
Martyna Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):Nie chodzi o listowe,zglaszajac m.in.na Dobre Miasto dostalam potwierdzenie mailowe po paru dniach od wyslania zgloszenia. ja tez i wlasnie w tym mailowym potwierdzeniu jest napisane: "Wiadomość wysłana automatycznie. Poniższe dane zostały przesłane do właściwego oddziału ZKwP. Po weryfikacji danych otrzyma Pani/Pan potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia." po zgloszeniu do opola oprocz tego potwierdzenia dostalam maila z prosba o przyslanie rodowodu - chyba, ze to mozna traktowac jako potwierdzenie przyjecia o ktorym mowa wyzej :-) Quote
Dorota_Fiszer Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Ok,a przy tej prosbie nie bylo "zgloszenie przyjete"? Bo u mnie tak wlasnie bylo - najpierw wiadomosc wyslana automatycznie,a potem drugi e-mail "zgloszenie przyjete" i prosba o dokumenty. Quote
Gracjana Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 martyna nie martw sie tan drugi e-mail przychodzi czesto kilka dni pozniej... Quote
blaira Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Gracjana napisał(a):martyna nie martw sie tan drugi e-mail przychodzi czesto kilka dni pozniej... ja czekam juz prawie tydzien i nic :roll: Quote
Gracjana Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 kilka dni od skonczenia przyjmowania zgloszen...;) Quote
Recommended Posts