Gazuś Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 IX Krajowa Wystawa Psów Rasowych Dobre Miasto, 01.05.2006 (poniedziałek/Monday) Stadion Miejski w Dobrym Mieście, ul. Olsztyńska Ternim przyjomwania zgłoszeń - 11.04.2006 Opłaty: Wystawcy krajowi - za pierwszego psa (z katalogiem) 65 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 55 zł - za psa w klasie szczeniąt 30 zł - za psa w klasie weteranów - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - interchampiony (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - wszystkie rasy polskie (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia Opłaty wnoszone w dniu wystawy wynoszą 90 zł za każdego psa. OBSADA SĘDZIOWSKA: Grupa 1 Wiesława Misterka-Kluska (PL) Mariola Semik (PL) Zbigniew Szcześniak (PL) Owczarek niemiecki / German Shepherd Dog Grupa 2 Wanda Kotik (PL) Buldog angielski / Bulldog Dog kanaryjski / Dogo Canario Dog niemiecki / Great Dane Dogue de Bordeaux Dog z Majorki / Majorca mastiff Fila Brasileiro Mastif angielski / Mastiff Mastif hiszpański / Spanish mastiff Mastif neapolitański / Neapolitan mastiff Mastif pirenejski / Pyrenean Mastiff Mastif tybetański / Tibetan mastiff Shar Pei Maria Bruska (PL) Hovawart Landseer Leonberger Nowofundland / Newfoundland Stanisław Podlaski (PL) Appenzeller / Appenzell cattle dog Bernardyn / Saint Bernard Dog Berneński pies pasterski / Bernese mountain dog Cane Corso Italiano Duży szwajcarski pies pasterski / Great swiss mountain dog Entlebucher Sennenhund Owczarek kaukaski / Caucasian shepherd dog Owczarek środkowoazjatycki / Central asia shepherd dog Rottweiler Tosa Andrzej Szutkiewicz (PL) bokser / German Boxer Magdalena Kozłowska (PL) Czarny terier / Black Terrier pinczery, sznaucery / Pinschers, Schnauzers Grupa 3 Małgorzata Zakrzewska (PL) teriery duże i średnie / Large and medium-sized Terriers teriery typu bull / Bull type Terriers Katarzyna Nitka (PL) terier niskonożne / Small-sized Terriers and Toy Terriers Grupa 4 Anna Malczewska (PL) Grupa 5 Andrzej Szutkiewicz (PL) Grupa 6 Marian P. Bocianowski (PL) Grupa 7 Tadeusz Chwalny (PL) Grupa 8 Bożena Kowalska-Malitka (PL) Grupa 9 Krystyna Nowak (PL) Grupa 10 Wiesława Misterka-Kluska (PL) Inne Others Konkurs Młody Prezenter/Junior Handling Maria Bruska (PL) ******************************************************* Kto jedzie? :lol: My raczej tak, bo na majówkę do Kretowin się z psem nad jezioro wybieramy, a do Dobrego Miasta jedzie się stamtąd z 20 minut :lol: Tylko dziwi mnie strasznie, że do grupy VIII jest jeden (!) sędzia... A zawsze dają do goldów i labków osobno, bo tak to ile będzie trwało! :roll: Quote
Matagi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Zobaczyłam w poście Gazuś pomyłkę w obsadzie,chciałam poprawić,więc polazłam na stronę olsztyńską,skopiowałam ,wkleiłam i........pomimo poprawnego skopiowania wyszedł mi ten sam błąd jak u Gazuś:crazyeye: Nic ja nie rozumiem z tego:shake: .A błąd w obsadzie jest taki,że V grupę sędziuje Andrzej Szutkiewicz,nie p.Malczewska ,która ma jamniki.I tak jest na stronie,tak kopiowałam a wyszło na odwrót...:cool3: :-o Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 ja wiem..może i pojedziemy... wkońcu sędziuje nas hodowca błękitów trzeba pomyśleć nad tą wystawką ;-) Quote
Matagi Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gazuś napisał(a):Teraz już dobrze, chyba? :lol: Yes!:multi: :lol: Quote
Gazuś Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Kurcze, ja się dopiero dzisiaj obudziałam, że do jutra zgłoszenia! :crazyeye: No cóż, jutro wysyłamy! :cool3: Quote
Gazuś Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 A nie, jednak przełożyli :lol: Termin składania zgłoszeń do urodzin mojej mordy :lol: Czyli do 14 kwietnia :cool3: Jeej, już dwa lata będą :cool3: Jak to leci! Quote
Martyna Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 a moze ktos ma miejsce z Warszawy??? chetnie bym sie przejechala :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ja również jadę ;) :multi: Oferuję pomoc przy wystawianiu piesków,oczywiście za darmo ;) Quote
bongobongo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Fajna majówka się wszystkim szykuje.:lol: Quote
Gazuś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Fajna fajna, szkoda że nie pojedziemy 2 na Krajową GR i 3 do Bydgoszczy :-( Ale zato będziemy pływali i biegali po lesie! :lol: Quote
bongobongo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Gazuś napisał(a):Fajna fajna, szkoda że nie pojedziemy 2 na Krajową GR i 3 do Bydgoszczy :-( Ale zato będziemy pływali i biegali po lesie! :lol: To też super! Ale mam nadzieję, że pływali nie wpław....:evil_lol: :evil_lol: Quote
Gazuś Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Bongo, ja do wody raczej wejść się nie odważę jeszcze, ale pies to może i wpław pływać :lol: W końcu to zwierze mnie holowało po jeziorze przez conajmniej 50 metrów :cool3: Pływak urodzony! :lol: Quote
bongobongo Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Gazuś napisał(a):Bongo, ja do wody raczej wejść się nie odważę jeszcze, ale pies to może i wpław pływać :lol: W końcu to zwierze mnie holowało po jeziorze przez conajmniej 50 metrów :cool3: Pływak urodzony! :lol: No tak, zapomniałam,że Goldeny, to pływaki:lol: ! Dobrze, że mój fafiorek mnie nie holuje po jeziorze, bo byłoby to pod wodą...:evil_lol: on kocha nurkować! Quote
daga10011 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 ja tez zglosilam 2 sucze-ale to dzien po opolu-mam andzieje,ze sie zdaze wyspac:roll: Quote
Martyna Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 jak tez zglosilam ;-) czy dojade to juz inna sprawa :D Quote
Gazuś Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Zgłaszam jutro...jak zwykle na ostatnią chwilkę :lol: Quote
Recommended Posts