mila_2 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='orsini']Tuatha Ty masz jeszcze sile z nimi dyskutowac??? PODZIWIAM!!!! mi sie juz nie chce:))))) Amen....... Quote
orsini Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 mila_2 napisał(a):Amen....... o kolejna sluchaczka radia M????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
mila_2 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 wiem dlaczego tego podforum nie lubię odwiedzać... Quote
orsini Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 mila_2 napisał(a):wiem dlaczego tego podforum nie lubię odwiedzać... a nikt Cie zmuszac do tego nie bedzie:))))) uwierz mi na slowo:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Agatka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 niunia_51 napisał(a):i oznajmiam że Fred pozostanie kochanym "kłapołuchem":loveu: I chwała Bogu !!!! :) Quote
TuathaDea Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 :hand: bluerat :siara: ... ja czekam czwarty dzień... ... czy przyjdzie ktoś od Ciebie, czy przyjdziesz Ty? :siara: Quote
bluerat Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 TuathaDea, niektórzy pracują i mają ważniejsze rzeczy do robienia niż bieganie po ludziach, ja na przykład mam:diabloti: jeżeli się dowiem to napiszę, nie bój się Quote
TuathaDea Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 bluerat napisał(a):TuathaDea, niektórzy pracują i mają ważniejsze rzeczy do robienia niż bieganie po ludziach, ja na przykład mam:diabloti: wierzę bluerat napisał(a):jeżeli się dowiem to napiszę, nie bój się też wierzę i liczę na to :rolleyes: ale nie obrazisz się, że skoro masz tyle ważnych rzeczy do robienia, to będę Ci co jakiś czas przypominał, żeby z pamięci nie uleciało? Quote
bluerat Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 nie uleci, a takie ciągłe przypominanie jest z leksza denerwujące Quote
niceravik Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 TuathaDea, ty wiesz kto spi, kiedy budza sie "upiory"? :mad: /F.Goya/ Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ravik napisał(a):TuathaDea, ty wiesz kto spi, kiedy budza sie "upiory"? :mad: /F.Goya/ a ty po co tutaj ? idz do swojej pani doktor :diabloti: Quote
TuathaDea Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 This message is hidden because ravik is on your ignore list. Quote
TuathaDea Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 bluerat, :siara: czy mnie jeszcze pamiętasz dowód na to mi daj czy jak inne dziewczęta baju baj, baju baj :siara: Quote
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 tua mam wrazenie ze sie nie doczekasz :evil_lol: Quote
bluerat Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 TuathaDea daj spokój z tym lekceważąco-chamskim tonem:mad: wygląda to tak, że wet o którym mowa dostał już kilka kar, min. za nadużycia i nieprawidłowości w papierach, to oficjalnie przez izbę co do kopiowania uszu, ogonów, jakoś jest tajemnicą Poliszynela, że to robi, jak i to że dostał karę ale nieoficjalną, brudy mają zostać w kręgu zaineresowanych=wetów i na tym koniec. nie podam ani izby, ani tym bardziej nazwiska, bo byłabym spalona w zawodzie, nikt nie lubi donosicieli nie mam też zamiaru odpowiadać na twoje prowokacyjne posty, ośmieszaj mnie do woli jak chcesz, zwisa mi i powiewa Quote
TuathaDea Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 No to rzeczywiście się nie doczekałem :niewiem: szkoda... Ale nie używaj już tego argumentu, skoro nie potrafisz go potwierdzić. :siara: bury the hatchet with a smile and a curse the world is big enough for both of us the pack's been shuffled now - we've got different hands and this whole thing is just ridiculous :siara: BTW, wiesz jaka była druga główna zasada Goebbelsowskiej propagandy? Quote
niceravik Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='TuathaDea']bluerat, :siara: czy mnie jeszcze pamiętasz dowód na to mi daj czy jak inne dziewczęta baju baj, baju baj :siara: ha ha ha ha ha ha ha ha ha, co to się działo co się działo, pół Łomianek ze śmiechu się skręcało, i skręciłoby do końca biednych ludzi, gdyby TuathaDea się nie obudził... ... bo miewamy czasem głupie sny, ale potem się budzimy i..... dla sympatycznej panny Elitesse z turnusu trzeciego od sympatycznej niewątpliwie - jak zawsze - ravik, gucio, gucio... ... Jesteśmy na wczasach /od logiki/ W tych góralskich lasach W promieniach słonecznych opalamy się. Orkiestra przygrywa skocznego begina To nie moja “fina”, że TuathaDea ignoruje mnie, o’le hehehe TuathaDea IGNORATIO LEGIS NEMINEM EXCUSAT :mad: Zawsze do usług, Ravik & Pani Doktor bluerat, olej ignorantów, a w sprawie kopiowania, możesz zawsze na nas liczyć http://www.mfoto.pl/uploads/1006/5b2fa8c15d.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
niceravik Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='TuathaDea']Zabronione rzeczywiście jest na niby, tzn. wielu o tym mówi, a takiego zakazu faktycznie nie ma. Działa tu pewien mechanizm wykorzystywany przez Goebbelsa - kłamstwo wielokrotnie powtarzane postrzegane jest jako prawda. Czyżby Autor stał się apologetą mechanizmów wykorzystywanych przez Goebbelsa? Mój Drogi Autorze, miałbyś rację gdyby nie to, że wiedzy nie zastąpisz quasi prawami wywiedzionymi od nazistowskich manipulatorów. To nawet dzieci wiedzą :mad: ravik i Pani Doktor Quote
Recommended Posts