_Aga_ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Biała sunieczka z wątku o tarnowskich szczeniaczkach http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22384 w końcu pojechała do nowego domu!!!!! :multi: I to aż do Warszawy :lol: Wczoraj zabrałam ją do mnie do domu, przeżyłam szok, kiedy mała przerażona biegała po całym mieszkaniu nie dając do siebie podejść, aż w końcu zadekowała się pod wanną i ani rusz stamtąd :lol: Przestraszona uderzeniem baterii prysznica o wannę uciekła z kryjówki i dała się wziąść na ręce.. I od tej pory malutka już była moja ;) Chodziła za mną krok w krok :loveu: Przytulała się, dawała buziaki, lizała po rękach i machała ogonkiem na okrętkę :loveu: A potem niedobra pani władowała sunieczkę do wanny i wykąpała :crazyeye: Jakie cudne futerko się zrobiło po kąpieli.. Nic tylko głaskać i głaskać.. Malutka cały czas siedziała przy mnie na fotelu przed komputerem :oops: Stąd zdjęcia niezbyt różnorodne - bo ja nałogowiec jestem :oops: Patrzcie jaka jestem piękna :loveu: Quote
_Aga_ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Milusia chciała pozwiedzać mieszkanie, ale chyba się jej nie spodobało, bo zrezygnowała :lol: Kopytka do góry i miziaj mnie miziaj, a ja cię troszkę ząbkami pokąsam :lol: Quote
_Aga_ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 W całej okazałości :loveu: Patrzcie na ten ogonek w ciągłym ruchu :lol: Quote
_Aga_ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 A tu Milka już z panem :loveu: W pociągu :) Quote
moni71 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Agnieszko - jak zawsze - jestes WIELKA ! :lol: A Milka przesliczna, zeby byla szczesliwa! Quote
_Aga_ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 E tam :loveu: Jak kiedyś powiedziała kiwi - dopiero się odchudzałam, a Ty mi mówisz, że jestem wielka :evil_lol: :evil_lol: Ja niecałe 50 kilo ważę :lol: :lol: :lol: Quote
_Aga_ Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Znalazłam jeszcze jedno zdjęcie :) Cudna psinka :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Agnieszka-Małek'] Ale CUUUUDEŃKO:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anula1959 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ciekawe , czy Pan się odezwał , jak sie Milka zaaklimatyzowała w Warszawie? Quote
Jajagna Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Też jestem ciekawa nowych wieści o tym białym cudeńku! Jak jej się mieszka? Jak się czuje? Aga, wiesz coś? Quote
anula1959 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Aga jest chyba teraz na zajęciach na uczelni , jak wróci to pewnie się odezwie. Quote
anula1959 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Jaki piękny awatarek Jajagna , czy to berniś? Quote
Monia70 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Sunieczka na zdjęciach jest przepyszna :klacz: :klacz: :klacz: ,milusińska i taaaaaaka przytulaśna. Pan na penwo będzię Miusie przytulał, nie da rady inaczej!!!! Wszystkim życzę duzo szczęścia , miłości , zdrówka i dłuuuuuuuuugiego,wspólnego życia. Quote
_Aga_ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='anula1959']Aga jest chyba teraz na zajęciach na uczelni , jak wróci to pewnie się odezwie. :lol: Tak anulko - byłam na zajęciach, ale już jestem i piszę :loveu: Pewnie, że się Pan odezwał :loveu: :loveu: Nawet zdjęcia dostałam :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
_Aga_ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Sunia zaaklimatyzowała się bardzo szybko :) A więcej może sam Pan Radek napisze.. Zobaczymy :) Quote
anula1959 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Łomatko! Cudne foty!!! Takie zdjęcia mogę oglądać cały czas! :loveu: :loveu: :loveu: Oby reszta szczeniaczków znalazła takie kochające domy!!!!! Quote
_Aga_ Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Agnieszka-Małek'] To jest moje ulubione :iloveyou: Przepięknie tu wyszła, tak dostojnie :loveu: Quote
anula1959 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Agusiu! Mam nadzieję , że Milusia będzie u Państwa w Warszawie baaaaaardzo szczęśliwa!:loveu: :multi: Quote
_Aga_ Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Milka jak się okazało jest alergiczką :crazyeye: Dostała zastrzyk na swędzenie, na pchły dostała jakieś "smarowanie", antybiotyki na skórę... Milka ma dwa dodatkowe kły - rosną jeden za drugim.. Jeśli same nie wypadną będzie je trzeba wyrwać pod znieczuleniem.. Poza tym jest kochana, przytulasta, wita wszystkich szalonym skakaniem :loveu: Nie załatwia się w domu :) Quote
Recommended Posts