Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biała sunieczka z wątku o tarnowskich szczeniaczkach http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22384 w końcu pojechała do nowego domu!!!!! :multi: I to aż do Warszawy :lol:

Wczoraj zabrałam ją do mnie do domu, przeżyłam szok, kiedy mała przerażona biegała po całym mieszkaniu nie dając do siebie podejść, aż w końcu zadekowała się pod wanną i ani rusz stamtąd :lol: Przestraszona uderzeniem baterii prysznica o wannę uciekła z kryjówki i dała się wziąść na ręce.. I od tej pory malutka już była moja ;) Chodziła za mną krok w krok :loveu: Przytulała się, dawała buziaki, lizała po rękach i machała ogonkiem na okrętkę :loveu:

A potem niedobra pani władowała sunieczkę do wanny i wykąpała :crazyeye: Jakie cudne futerko się zrobiło po kąpieli.. Nic tylko głaskać i głaskać..

Malutka cały czas siedziała przy mnie na fotelu przed komputerem :oops: Stąd zdjęcia niezbyt różnorodne - bo ja nałogowiec jestem :oops:

Patrzcie jaka jestem piękna :loveu:

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milusia chciała pozwiedzać mieszkanie, ale chyba się jej nie spodobało, bo zrezygnowała :lol:

Kopytka do góry i miziaj mnie miziaj, a ja cię troszkę ząbkami pokąsam :lol:

Posted

E tam :loveu: Jak kiedyś powiedziała kiwi - dopiero się odchudzałam, a Ty mi mówisz, że jestem wielka :evil_lol: :evil_lol: Ja niecałe 50 kilo ważę :lol: :lol: :lol:

Posted

Sunieczka na zdjęciach jest przepyszna :klacz: :klacz: :klacz: ,milusińska i taaaaaaka przytulaśna.
Pan na penwo będzię Miusie przytulał, nie da rady inaczej!!!!
Wszystkim życzę duzo szczęścia , miłości , zdrówka i dłuuuuuuuuugiego,wspólnego życia.

Posted

[quote name='anula1959']Aga jest chyba teraz na zajęciach na uczelni , jak wróci to pewnie się odezwie.
:lol: Tak anulko - byłam na zajęciach, ale już jestem i piszę :loveu:

Pewnie, że się Pan odezwał :loveu: :loveu:

Nawet zdjęcia dostałam :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Milka jak się okazało jest alergiczką :crazyeye: Dostała zastrzyk na swędzenie, na pchły dostała jakieś "smarowanie", antybiotyki na skórę... Milka ma dwa dodatkowe kły - rosną jeden za drugim.. Jeśli same nie wypadną będzie je trzeba wyrwać pod znieczuleniem..

Poza tym jest kochana, przytulasta, wita wszystkich szalonym skakaniem :loveu:
Nie załatwia się w domu :)