luka1 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Supergoga, wielkie dzięki za wizytę. Mam nadzieję że nie będzie spięć między psiakami. Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Straszne to, może jej nie wyrzucą, co za ludzie ;( Quote
luka1 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Dziś Kora poszła ze mną do weta. Rana prawie zagojona. Ma tylko odczyn od nici. Była bardzo brudna i nadal jest chudziutka. DT stwierdził że nie lubi suchej karmy - u mnie polubiła, wciaga ją jak złoto. A po kapieli mały spacerek w słońcu Quote
supergoga Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A ja myślałam, że ona juz w domu - bo zrozumiałam, że nowy dom z Poznania miał dzisiaj ją zabrac - ponoc tak było ustalone chyba z DT. To jak teraz sytuacja suni. Czy ja, matoł jeden, cos pokręciłam. Quote
luka1 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 supergoga napisał(a):A ja myślałam, że ona juz w domu - bo zrozumiałam, że nowy dom z Poznania miał dzisiaj ją zabrac - ponoc tak było ustalone chyba z DT. To jak teraz sytuacja suni. Czy ja, matoł jeden, cos pokręciłam. Nic nie pokręciłaś to sytuacja się pokreciła, ale nieszkodliwie. Sunia pojedzie - tylko nie dziś. :p Quote
anett Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='luka1']Nic nie pokręciłaś to sytuacja się pokreciła, ale nieszkodliwie. Sunia pojedzie - tylko nie dziś. :p No i super:lol: Luka jakbyś miała więcej rozsądnych domów z ogłoszeń i nie miała co z nimi zrobić:eviltong: to pilnie domu szuka Saba, może nie taka piękna jak Kora ale wspaniały charakter Ok. 5 letnia , bardzo mądra, łagodna, spokojna, zrównoważona - doskonale sprawdzi się jako pies rodzinny. Zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana. 1,5 roku w hoteliku!! http://www.dogomania.pl/threads/119698-Onka-Saba-potrzebuje-pomocy-d%C5%82ug-za-pobyt-si%C4%99ga-3000z%C5%82-a-ona-wci%C4%85%C5%BC-bezdomna... Quote
Cantadorra Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ale Kora to sie prezentuje jak modelka. Piekna psina. Quote
beka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 jakby co to też mam dwie, trzy onki do oddani ;) Quote
luka1 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 beka napisał(a):jakby co to też mam dwie, trzy onki do oddani ;) ja też :evil_lol: Quote
Pliszka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Piękna dziewczynka!!! Fajnie, że szybko znalazła domek! Quote
Ania i Kajber Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 beka napisał(a):jakby co to też mam dwie, trzy onki do oddani ;) U nas też się ze trzy super-onkowate znajdą- i naewt dlugowłose. A chłopaków o wyglądzie rasowców to chyba jest z ośmiu. Quote
Ziutka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ania i Kajber napisał(a):U nas też się ze trzy super-onkowate znajdą- i naewt dlugowłose. A chłopaków o wyglądzie rasowców to chyba jest z ośmiu. I nikt konkrenty nie odzywa się z ogłoszeń ? Quote
Pliszka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Myślałam, że Kora już ma domek, nic nie rozumiem :roll: Quote
Pliszka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 luka1 napisał(a):Nic nie pokręciłaś to sytuacja się pokreciła, ale nieszkodliwie. Sunia pojedzie - tylko nie dziś. :p o tu Luka pisała, że dziewczyna jedzie do domku ... Quote
luka1 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 no i zaległa martwa cisza na wątku. Kora siedzi sobie bezpiecznie u mnie w domu i czeka na jakieś decyzje. Nie wiem czy Pan, który był nią zainteresowany się odzywa, czy nadal chce ją adoptować. Jeśli nie to trzeba chyba szukać domu. Quote
anett Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 luka1 napisał(a):........... Nie wiem czy Pan, który był nią zainteresowany się odzywa, czy nadal chce ją adoptować. Jeśli nie to trzeba chyba szukać domu. A kto ma kontakt z tym panem??? Jeżeli Kora nadal szuka domu wysyłam Ci Luka zapytanie o Korę, które dzisiaj dostałam - daj znać czy chcesz skorzystać z tej propozycji dla Kory Quote
luka1 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Jeśli dziś (28.04) pan nie odbierze Kory, anett Kora jest twoja. Poproszę kogoś by zajął sie psami, które są u mnie i na pewno nie będzie problemu z zabraniem jej. Quote
Pliszka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Luka, życzę Ci zdrówka! A korze domku! Trzymajcie się dziewczyny! Quote
luka1 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Kora pojechała do domu. Grzecznie wskoczyła do auta i rozłożyła sie na przygotowanym posłanku. Mam nadzieję, że w nowym domu bedzie miała wiecej wolności niż u mnie. Quote
Recommended Posts