Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Kora poszła ze mną do weta. Rana prawie zagojona. Ma tylko odczyn od nici. Była bardzo brudna i nadal jest chudziutka. DT stwierdził że nie lubi suchej karmy - u mnie polubiła, wciaga ją jak złoto.

A po kapieli mały spacerek w słońcu

Posted

A ja myślałam, że ona juz w domu - bo zrozumiałam, że nowy dom z Poznania miał dzisiaj ją zabrac - ponoc tak było ustalone chyba z DT. To jak teraz sytuacja suni. Czy ja, matoł jeden, cos pokręciłam.

Posted

supergoga napisał(a):
A ja myślałam, że ona juz w domu - bo zrozumiałam, że nowy dom z Poznania miał dzisiaj ją zabrac - ponoc tak było ustalone chyba z DT. To jak teraz sytuacja suni. Czy ja, matoł jeden, cos pokręciłam.

Nic nie pokręciłaś to sytuacja się pokreciła, ale nieszkodliwie. Sunia pojedzie - tylko nie dziś. :p

Posted

[quote name='luka1']Nic nie pokręciłaś to sytuacja się pokreciła, ale nieszkodliwie. Sunia pojedzie - tylko nie dziś. :p

No i super:lol:

Luka jakbyś miała więcej rozsądnych domów z ogłoszeń i nie miała co z nimi zrobić:eviltong: to pilnie domu szuka Saba, może nie taka piękna jak Kora ale wspaniały charakter

Ok. 5 letnia , bardzo mądra, łagodna, spokojna, zrównoważona - doskonale sprawdzi się jako pies rodzinny. Zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana.
1,5 roku w hoteliku!!
http://www.dogomania.pl/threads/119698-Onka-Saba-potrzebuje-pomocy-d%C5%82ug-za-pobyt-si%C4%99ga-3000z%C5%82-a-ona-wci%C4%85%C5%BC-bezdomna...

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
U nas też się ze trzy super-onkowate znajdą- i naewt dlugowłose.
A chłopaków o wyglądzie rasowców to chyba jest z ośmiu.

I nikt konkrenty nie odzywa się z ogłoszeń ?

Posted

luka1 napisał(a):
Nic nie pokręciłaś to sytuacja się pokreciła, ale nieszkodliwie. Sunia pojedzie - tylko nie dziś. :p

o tu Luka pisała, że dziewczyna jedzie do domku ...

Posted

no i zaległa martwa cisza na wątku. Kora siedzi sobie bezpiecznie u mnie w domu i czeka na jakieś decyzje. Nie wiem czy Pan, który był nią zainteresowany się odzywa, czy nadal chce ją adoptować. Jeśli nie to trzeba chyba szukać domu.

Posted

luka1 napisał(a):
...........
Nie wiem czy Pan, który był nią zainteresowany się odzywa, czy nadal chce ją adoptować. Jeśli nie to trzeba chyba szukać domu.

A kto ma kontakt z tym panem???
Jeżeli Kora nadal szuka domu wysyłam Ci Luka zapytanie o Korę, które dzisiaj dostałam - daj znać czy chcesz skorzystać z tej propozycji dla Kory

Posted

Jeśli dziś (28.04) pan nie odbierze Kory, anett Kora jest twoja. Poproszę kogoś by zajął sie psami, które są u mnie i na pewno nie będzie problemu z zabraniem jej.

Posted

Kora pojechała do domu. Grzecznie wskoczyła do auta i rozłożyła sie na przygotowanym posłanku. Mam nadzieję, że w nowym domu bedzie miała wiecej wolności niż u mnie.