rotek_ Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 i jeszcze przeze mnie przy pozostaną w schroniskach amensalizm zrobi ogłoszonka dla psiurka i chyba powoli zbieralibyśmy na hotelik....po odejściu amiego Pepe nie nadaje się do żadnego ogólnego boksu... Quote
Ingrid44 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 justynavege napisał(a):rotek do pióra! :) prawda Ingrid ? :) Podpisuje sie pod tym czterema lapkami :) :) :) Quote
paulinken Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA! ale może ktoś nie wie, a mógłby jakoś pomóc... Quote
_ogonek_ Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Może ogłoszenie w MP pomoże? I tak jak Ami Pepe również znajdzie dom :) Ja jestem dobrej myśli. Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Pepe to wspaniały psiak. Lubi głaskanie i czesanko też sprawia mu przyjemność :D Też wredny egoista bo 'nie pozwalał' Amiego głaskać tylko on musiałb być ten jedyny ;) Quote
Wiwi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ojejku ten mały staruszek tak się zmienił, jak ja go widziałam w pierwszy dzień...matko a tutaj nawet imię już ma ;) super, jaka pomoc jest mu najbardziej na już potrzebna? w wolnej chwili przeczytam cały wątek, ale może jest coś pilnego na już? Quote
Ingrid44 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Pepe odzszedl za TM .:(:(:( [*] Biegaj sobie po pieknych lakach za TM pieseczku . Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ingrid44 napisał(a):Pepe odzszedl za TM .:(:(:( Biegaj sobie po pieknych lakach za TM pieseczku . Koniec z jego cierpieniem i stresem w schronisku .... Bardzo smutny jest koniec starych, ślepych, niechcianych, przerażonych warunkami piesków w schronisku .... I najtrudniej takim pomóc i znaleźć dom. już nie cierpisz Pepe. Quote
_ogonek_ Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nie cierpi, ale powinien był odejść wśród swoich ludzi... Quote
Ingrid44 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 _ogonek_ napisał(a):Nie cierpi, ale powinien był odejść wśród swoich ludzi... Bardzo, bardzo mi smutno ze nie zdazylismy mu domku znalezc:-(:-(:shake::shake::-(:-(:-( Quote
rotek_ Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Pepe miał lepsze i gorsze dni Wydawało się że tak już musi być znalazłam go rano przed karmieniem, leżał w rogu boksu Pepe jest pierwszym psem który nie zdąrzył znaleźć domu, pierwszym który odszedł Quote
Recommended Posts