justynavege Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 kizimizi spytaj tutaj jeszcze http://www.dogomania.pl/threads/103251-Dolno%C5%9Bl%C4%85skie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia./page36 i tutaj http://www.dogomania.pl/threads/21954-Pilne!Straszna-KrAksa-watek-wsparcia-dla-Ulv-POMOCY-d%C5%82ug-u-weta-prawie-4-tysi%C4%85ce/page56 Quote
giselle4 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 justynavege napisał(a):rotek czekam niecierpliwie , napisz cos wiecej o tym DT Pepcio ma jzu swoje lata moze chociaz koncowka zycia bedzie dla niego laskawa ja wiem ze w Uciechowie krzywdy nie ma ale co domek to domek chocby tymczasowy PODNIOSE DZIADECZKA czytam ,czytam justynko Quote
justynavege Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Dzięki Graziu :) cos Pepcio nei cieszy sie sympatia wielu :( kurcze tak bym chciala mu jakos pomoc ale jak? Quote
ulvhedinn Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 justynavege napisał(a):Dzięki Graziu :) cos Pepcio nei cieszy sie sympatia wielu :( kurcze tak bym chciala mu jakos pomoc ale jak? Justyś, ja np zaglądam, ale nie piszę, bo i co- że nie mam jak pomóc...? :( Quote
justynavege Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Magdulcu Kochany :) fajnie ze chociaz zagladasz :) Quote
kizimizi Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 ja moge poradzic tylko by pospamowac wątek no i przede wszystkim zdecydowac sie co właściwie z staruszkiem chcecie zrobić; dt czy ds? Warto napisać do Zuzi i Kikou czy ma miejsca u siebie i zarezerwować termin i zbierac deklaracje dla staruszka. Bedze cel to i osoby sie chcetne znada do pomocy tylko spamowac, spamowac, wysyłac pw i jeszcze pw. Bynajmniejtak mi sie wydaje. edit: a w kwestii ogłoszen to do siekowej napisać -ona w starszych psiakach "siedzi". Quote
justynavege Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 kizimizi czy nick to "siekowa" rotek to co rezerwacja terminu? decyzje musicie podjac Wy jako schronisko wtedy mozemy zaczac zbierac deklaracje a moze oba slepaczki ( Ami) zalapalyby sie na hoteilk bo jak pisalas ze mokł tyle zcasu bo nie mogl znalezc wejscia Ami to az lzy leca - starosc i ulomnosc jest taka bezbronna i potrzebuje pomocy............ :( Quote
rotek_ Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 teoretycznie ktoś może zaadoptować psa i umieścić go w hotelu, ale praktycznie lepiej jak wiemy co się z psem dzieje i w jakim jest hotelu choć nadzoru takiego nie musimy mieć myślę żeby Pepe zacząć ogłaszać, jakiś chwytliwy tekst, zdjęcia i wiem ze może to zdziałać cuda Quote
justynavege Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 moje ogloszenie na dobie chyba nie przynioslo zadnego efektu :( ? nikt nie pytal ? choc wejsc bylo troche ale pewnie tylko z ciekawosci... Quote
justynavege Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 dziewczyny kto pomoze z ogloszeniami ? Quote
kizimizi Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='justynavege']kizimizi czy nick to "siekowa" rotek to co rezerwacja terminu? decyzje musicie podjac Wy jako schronisko wtedy mozemy zaczac zbierac deklaracje a moze oba slepaczki ( Ami) zalapalyby sie na hoteilk bo jak pisalas ze mokł tyle zcasu bo nie mogl znalezc wejscia Ami to az lzy leca - starosc i ulomnosc jest taka bezbronna i potrzebuje pomocy............ :( Tak Siekowa. Tu jest strona adopcyjna dla staruszków. Warto napisać moze coś pomogą. http://www.dogomania.pl/threads/127014-Nowa-strona-o-adopcjach-starszych-ps%C3%B3w-prosz%C4%99-dodawa%C4%87-psy-i-reklamowa%C4%87! Hotelik dla suni to albo u kiku albo Zuzi (obie są dość blisko) tylko kasy trzeba okolo 300zł. Do tego dojdzie koszt leczenia ( bo w tym wieku na pewno coś już doskwiera i bedzie). Quote
justynavege Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 dziekuje kizimizi juz ide pisac o ogloszenia :) odnosnie hoteliku czekam na jednoznaczna decyzje rotek jako przedstawiciela schronu na dogo - do nich nalezy decyzja Quote
kizimizi Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 jakby byly finanse to mysle ze zuzia znalazłaby miejsce u siebie.Podobnie kiku. No i jeszcze Oborniki są. Tam jej byłoby dobrze :) Quote
Ingrid44 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Rotek pisze na watku ogolnym Uciechowa : jeśli chodzi o pepe to dzisiaj dostałam maila Witam Bardzo wzruszyłam się czytaj o losach Pepe. Chciałabym adoptować właśnie tego psiaka. Jednak zanim podejmę decyzję muszę wiedzieć jak psiak zachowuje sie w stosunku do innych psów oraz kotów. Informacje te sa dla mnie ważne, ponieważ bardzo często jeżdzę do rodziców i tam jest pies oraz kot, więc oczywiste jest to, że mój psi przyjaciel będzie jeździł wraz ze mną. Dla mnie ważne jest to by psiak godnie przeżył ostatnie lata swojego życia. Zależy mi by miał ciepły dom, pełną miskę a przede wszystkim człowieka, który go pokocha. Czego oczekuję w zamian? Tak na prawdę niczego, chce po prostu by pies był szczęśliwy i był moim przyjacielem na dobre i na złe. Quote
siekowa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 To trzymam kciuki by udało się z tym domkiem. :) Niestety u mnie bardzo kiepsko teraz z czasem, więc dodałam go tylko tu: http://www.psiegrane-marzenia.pl/pokochajmnie.php?imie=Pepe&id=753 http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/10/392 Quote
justynavege Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 o rety budzi sie nadzieja dla Pepka :) siekowa Słoneczko dziękuję :))) Quote
E-S Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ingrid44 napisał(a):Rotek pisze na watku ogolnym Uciechowa : jeśli chodzi o pepe to dzisiaj dostałam maila Witam Bardzo wzruszyłam się czytaj o losach Pepe. Chciałabym adoptować właśnie tego psiaka. Jednak zanim podejmę decyzję muszę wiedzieć jak psiak zachowuje sie w stosunku do innych psów oraz kotów. Informacje te sa dla mnie ważne, ponieważ bardzo często jeżdzę do rodziców i tam jest pies oraz kot, więc oczywiste jest to, że mój psi przyjaciel będzie jeździł wraz ze mną. Dla mnie ważne jest to by psiak godnie przeżył ostatnie lata swojego życia. Zależy mi by miał ciepły dom, pełną miskę a przede wszystkim człowieka, który go pokocha. Czego oczekuję w zamian? Tak na prawdę niczego, chce po prostu by pies był szczęśliwy i był moim przyjacielem na dobre i na złe. Przyszłam tu kciuki trzymać :) Quote
rotek_ Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 zaprosiłam panią na wątek pepe za każdym razem jak wychodzi na spacer zatacza wokół siebie koła.... ..teraz już wiem, on nie ma już tak sprawnych nóg więc nie może podskakiwać z radości i na swój sposób on właśnie tak się cieszy Quote
_ogonek_ Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Fajnie że ktoś się nim WRESZCIE zainteresował.... Quote
Ingrid44 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 rotek_ napisał(a):zaprosiłam panią na wątek pepe za każdym razem jak wychodzi na spacer zatacza wokół siebie koła.... ..teraz już wiem, on nie ma już tak sprawnych nóg więc nie może podskakiwać z radości i na swój sposób on właśnie tak się cieszy Kochany Pepcio :) Quote
czerda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 też trzymam kciuki za Pepe , wiele razy widziałam jak staruszki odżywają w domach , jak je ktoś pokocha , taka odmiana aż trudno poznać , że to ten sam pies - i przybywa im chęci do zycia i zdrowieją oby z Pepe też tak było Quote
Recommended Posts