Ingrid44 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kupilam " Moj Pies" zaraz zobacze. Dzieki Czerda. Quote
justynavege Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 o to muszę koniecznie przeczytać :) Quote
justynavege Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 cos rotkowej nei widac Sylwia mow co tam u Pepka? jak sie ociepli moze troszke lepiej bedzie ze stawami bo to zimno to nie służy Quote
justynavege Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 zaglądam do Pepcia bo tu pusciutko :( Quote
Ingrid44 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ani rotkowej, ani Ogonka ani Wiwi nie ma . Gdzie wszyscy poznikali ? Quote
rotek_ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ogonek chyba miała ostatnio egzaminy kończące jej szkołę ja dalej ślęczę nad pracą pepe ma zanik mięśni najlepsze są dla niego spacerki zauważyłam ze przy starym amim w małym stopniu pozwoliło to wzmocnić nogi pepkowi brakuje już tylko domu ma osobny boks, ale to nie jest to co powinien przezywać każdy pies na starość czasami mam żal do ludzi którzy przysporzyli tyle nieszczęścia zwłaszcza tym najbiedniejszym robert potwierdził to co wcześniej mówiłam jeśli miałby iść do hotelu to nie ma problemu, w schronisku też mu nic nie grozi Quote
justynavege Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 rotku wiem ze mu nic przy Was nei grozi alegdyby byl taki domowy hotelik to byloby cudo jak myslisz|? dziewczyny cos wspominaly o kioku ktora zajmuje sie staruszkami Quote
rotek_ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 pewnie jeśli uzbierałaby się kwota potrzebna do posłania dziadka na wakacje dziadek jest nauczony zachowywania czystości więc nawet domowy hotelik byłby dla niego rajem trzeba tylko zrobić spacer późnym wieczorem i wczesnie rano zauważyłam ze właśnie na wieczór dziadek nie wytrzymywał i zdarzało mu się załatwić w boksie Quote
czerda Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 zaprośmy kikou na wątek , może zebrałoby się trochę grosza ? Quote
justynavege Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 czerdo czy zapraszalas juz kioku? mysle ze jak kioku sie zgodzi to dla Pepcia cos nazbieramy Quote
Wiwi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 jeszcze mnie tutaj nie było! jak pierwszy raz go zobaczyłam, to czarna rozpacz! ale teraz jak czytam wasze posty to, aż mi się lżej troszkę na sercu robi-bo on mi właśnie tak głęboko w serce zapadł...w sumie nie wiem nawet dlaczego, tyle cierpiących bid, a pośród nich on.. eh postaram się pomóc jak tylko będę mogła Quote
justynavege Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 dziekuję czerdo :) witaj Wiwi :) mnie również chociaz widziałam tylko zdjęcie ale w serce zapadł Quote
rotek_ Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 mi się gdzieś zgubiła ładowarka do aparatu...już boli..a tak chętnie porobiłabym mu nowe zdjęcia Quote
kikou Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 czy skoro Pepe ma miastenie dostaje nivalin? inaczej nóżki mogą odmówić całkiem posłuszeństwa... jeśli chodzi o miejsce to w tej chwili wybierają sie do mnie dwa pieski, w związku z tym musze zobaczyć jak to bedzie, jak sie zaaklimatyzują, jak stadko je przyjmie, czy nie bedzie żadnych tarć..(mam wiekszość chłopców i przyjeżdżają także chłopaki...a Pepe to też chłopczyk) także wiążącą odpowiedź w sprawie dt moge dać najwcześniej ok połowy nowego tygodnia... Quote
kikou Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 a wspomniany artykuł o starszych pieskach, do ktorego i ja sie "załapałam" ukazał sie w "Przyjacielu psie", a nie w "twoim psie" Quote
rotek_ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 pepe zauważyłam ze często miewa humory z resztą chyba większość starszych psów miewa co jakiś czas taki kryzys mieszka w boksie z Amim, nie ma starć ale często przy karmieniu kiedy pepe już nie może się doczekać zaczyna szczekać do ucha amikowi..jemu ze względu na głuchotę to nic nie przeszkadza więc razem wspaniale się dogadują dziadek dostaje preparat w działaniu przypominający artroflex/rimadyl Quote
justynavege Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Kikou dziękuję ze przyszłaś na wątek Pepcia :) Quote
justynavege Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Co tak pusto u Pepcia ? nie zapominajmy o nim i tak los o nim zapomniał :( Quote
rotek_ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 jest wolny DT, ale warunki do sprawdzenia namiary mam od dziewczyn z zabrza jutro postaram się zadzwonić Quote
czerda Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 odnosze wrażenie , że pieskowi nie jest tam tak bardzo żle , czy sie myle? Quote
rotek_ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 chyba nie, nigdy schronisko nie zastąpi mu domu i to widać on całkiem dobre radzi sobie tutaj czasami zdarza się tak że żal nam niektórych psów bo ewidentnie nie nadają się do takich warunków (grand, szila, kremówka), niektórym staramy znaleźć się DT na cito czasami myślę ze co jakiś czas możemy wysłać na DT jakąś wielką bidę, dzięki temu w pewien sposób podarujemy jej nowe życie Quote
justynavege Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 rotek czekam niecierpliwie , napisz cos wiecej o tym DT Pepcio ma jzu swoje lata moze chociaz koncowka zycia bedzie dla niego laskawa ja wiem ze w Uciechowie krzywdy nie ma ale co domek to domek chocby tymczasowy Quote
kizimizi Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 cz ktoś planuje jechac w tyg. trasa Walbrzych-Wrocław? albo przetrzyma psa we Wrocka 2 dni? Quote
Recommended Posts