Agasia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Hah widac ze Fiona biega na parowke :D :D :D :D To jest dozwolone? Quote
paulinka13 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 no to ja też coś dodam:) Paulina z Torunia... Twister (bez rodowodu) kochany i nienormalny:):) jak mi sie uda to dodam fotki:) Quote
styx Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 My dzięki życzliwości Maji, być może niedługo zaczniemy biegać po torze u Niej w ogrodzie ;)... ach ! :) Quote
styx Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ja też się cieszę :) :) :) Z tego co wiem, to Maja nie posiada tylko usztywnianego tunelu, reszta w komplecie ;) Ogród ma ogromny, więc psiko wreszcie będzie miało gdzie poszaleć :) Zobaczymy czy ma coś z forumowych psiaków i czy będzie pokonywał tor z "uśmiechem" na pysku :) Quote
paulinka13 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 no to ja powodzenia życze i prosimy o relacje z treningów:) Quote
Malka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Beagle i nie ma tutaj mnie? Ooooo nie, tak nie będzie!:eviltong: Meldujemy się, Malka (16), Nela (2,5) i Bezimienna [jeszcze] sunia (3 miesiące) ;) Quote
Malka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Organizuję plebiscyt na imię dla mojej suczki drugiej. :) Miała być Nesti, ale coś nie pasuje do niej chyba... Macie jakieś fajne i oryginalne pomysły?;) Oto sunia: Ps. Znaki szczególne: zakrzywiona końcówka ogonka, baaardzo całuśna. Quote
Ewa_17 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jaka sliczna ciemna mordka :loveu: ja mialam na swoja sunie takie typy: - Zyta - Rosa - Fiona - Zołza - Zuza wydaje mi sie ze dla twojej suni pasowalo by Zyta :cool3: ....... Quote
Malka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Niieeee, bo Zyta to się będzie z Gilowską, ostatnio bardzo popularną, kojarzyło.:lol: Mój tata koniecznie chce Stiga. A mama Nesti. A ja... sama nie wiem. :P Quote
talut Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 MALKESZ!! :buzi: jak dla mnie to Nesti pasuje ;) Quote
Malka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Talut, jakie wylewne powitanie. Buźka laska :* Jednak zostaje Nesti :) Dziękuję wszyskim za propozycję. ;) Quote
Ewa_17 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 oj imiona sie beda psiakom mylic, wedlug mnie za podobnie brzmia........ale to wasz wybor :evil_lol: a oto dzisiejszy "pelny zycia" Rosolak :] Quote
olaglowka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hej Ja mam dwa beagle Ambre i Aische Kyo zna jakies fajne imiona na E siede m 5 dla psow 2 dla suczek :)) Quote
jovanna Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ewa_17 napisał(a):oj imiona sie beda psiakom mylic, wedlug mnie za podobnie brzmia........ale to wasz wybor :evil_lol: a oto dzisiejszy "pelny zycia" Rosolak :] rzeczywiscie pelen życia hehe :lol: Quote
Ewa_17 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 oj mojemu Rosolaczkowi cos dolega :shake: ..... nic nie je, nie pije i wogole jest osowiala.........a do tego ta ciaza urojona....boimy sie zeby sie nie odwodnila w te upaly :-( .... Quote
styx Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 trzymamy mocno kciuki za Rosolaka, niech szybciutko wraca do zdrowia ;) Quote
MonikaSz Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ewa_17 napisał(a):oj mojemu Rosolaczkowi cos dolega :shake: ..... nic nie je, nie pije i wogole jest osowiala.........a do tego ta ciaza urojona....boimy sie zeby sie nie odwodnila w te upaly :-( .... O ile mogę doradzić - przy ciąży urojonej ograniczcie w pożywieniu białko, czyli mniej mięsa, mniej twarogu (jeśli karmicie naturalnie). Przy okazji mam pytanie odnośnie beagle - na jakiej ringówce lepiej wystawiać psiaka ? Na grubszej czy cieńszej ? Podpowiedzcie proszę, bo udało namówić mi się sąsiadów na wystawienie suczyska. Sunia ma bardzo fajny charakter i wydaje mi się, że jest dosyć ładna jak na swoją rasę, więc szkoda by się nigdy nie pojawiła na wystawie. No może tylko sunia jest trochę nieobyta z ringiem, ale mam nadzieję, że uda mi się im choć trochę pomóc, bo to zupełni laicy. A tu wspólne zdjęcia z moją psicą-wampirką sprzed roku: Quote
MonikaSz Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Dzięki za odpowiedź - no to pożyczę im cieniutką - jak dla belga :p Quote
Recommended Posts