Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też się cieszę :) :) :)
Z tego co wiem, to Maja nie posiada tylko usztywnianego tunelu, reszta w komplecie ;) Ogród ma ogromny, więc psiko wreszcie będzie miało gdzie poszaleć :) Zobaczymy czy ma coś z forumowych psiaków i czy będzie pokonywał tor z "uśmiechem" na pysku :)

Posted

Beagle i nie ma tutaj mnie? Ooooo nie, tak nie będzie!:eviltong: Meldujemy się, Malka (16), Nela (2,5) i Bezimienna [jeszcze] sunia (3 miesiące) ;)

Posted

Organizuję plebiscyt na imię dla mojej suczki drugiej. :)
Miała być Nesti, ale coś nie pasuje do niej chyba... Macie jakieś fajne i oryginalne pomysły?;) Oto sunia:

Ps. Znaki szczególne: zakrzywiona końcówka ogonka, baaardzo całuśna.

Posted

jaka sliczna ciemna mordka :loveu:

ja mialam na swoja sunie takie typy:

- Zyta
- Rosa
- Fiona
- Zołza
- Zuza

wydaje mi sie ze dla twojej suni pasowalo by Zyta :cool3: .......

Posted

Niieeee, bo Zyta to się będzie z Gilowską, ostatnio bardzo popularną, kojarzyło.:lol:
Mój tata koniecznie chce Stiga. A mama Nesti. A ja... sama nie wiem. :P

Posted

Ewa_17 napisał(a):
oj imiona sie beda psiakom mylic, wedlug mnie za podobnie brzmia........ale to wasz wybor :evil_lol:

a oto dzisiejszy "pelny zycia" Rosolak :]

rzeczywiscie pelen życia hehe :lol:

Posted

oj mojemu Rosolaczkowi cos dolega :shake: ..... nic nie je, nie pije i wogole jest osowiala.........a do tego ta ciaza urojona....boimy sie zeby sie nie odwodnila w te upaly :-( ....

Posted

Ewa_17 napisał(a):
oj mojemu Rosolaczkowi cos dolega :shake: ..... nic nie je, nie pije i wogole jest osowiala.........a do tego ta ciaza urojona....boimy sie zeby sie nie odwodnila w te upaly :-( ....

O ile mogę doradzić - przy ciąży urojonej ograniczcie w pożywieniu białko, czyli mniej mięsa, mniej twarogu (jeśli karmicie naturalnie).

Przy okazji mam pytanie odnośnie beagle - na jakiej ringówce lepiej wystawiać psiaka ? Na grubszej czy cieńszej ?
Podpowiedzcie proszę, bo udało namówić mi się sąsiadów na wystawienie suczyska. Sunia ma bardzo fajny charakter i wydaje mi się, że jest dosyć ładna jak na swoją rasę, więc szkoda by się nigdy nie pojawiła na wystawie. No może tylko sunia jest trochę nieobyta z ringiem, ale mam nadzieję, że uda mi się im choć trochę pomóc, bo to zupełni laicy.

A tu wspólne zdjęcia z moją psicą-wampirką sprzed roku: