Rafal84 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Uwaga Uwaga ! :) Rudolf skonczyl dzis rok :D super super , zycze mu wszystkiego najlepszego :D specjalnie na ta okazje zdjecia jamnika podanego na tacy :D:new-bday::BIG::tort::bday: pies wlazl na stol i nie mial zamiaru zlezc :) pies w szafie pies wyciagany z szafy przez mame :) Kundolf z pilka jaki pan taki i pies :) Quote
lon_cia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 śliczna paróweczka:loveu: Wszystkiego najlepszego :new-bday: :BIG: :tort: Quote
Dabrowka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Szkoda, że nie wiedziałam o urodzinach Rudolfa, złożyłabym życzenia przy okazji ;) I może Felek szczeknąłby jakieś "sto lat" :lol: Wyściskaj Rudolfa urodzinowo. Osobiście potarmoszę go przy okazji :loveu: Ktoś tu jest przystojny... i wie o tym :cool3: Quote
katarzyna kuczewska Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 sto lat sto lat piekny jamnik Quote
gogunia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Stooo lat Rudolfiku!!!:bluepaw: :Rose: :new-bday: :BIG: Quote
Rafal84 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Rudolf jeszcze jajcarz :D na treningu z tropienia :) Quote
Dabrowka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No proszę... Rudolf "w pracy" to zupełnie inny pies. W niczym nie przypomina tego sapiącego, tryskającego szczęściem szaleńca, który mnie niedawno wylizał :lol: A jak mu idzie nauka? Quote
Rafal84 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 jezeli chodzi o szkolenie to czekamy na termin rozpoczecia szkolenia grupowego coby wiecej umial i nie rozpraszaly go inne psy. Quote
Rafal84 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Zdjecia Rudolfa z agility :D I ze szkolenia Quote
Kati Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Fajne foteczki. :loveu: Jak się podobało Rudolfowi agility? Bo chyba dopiero zaczyna przygode z tym sportem. Quote
Rafal84 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Rudolf juz cos tam zdazyl liznac z agility niewiele bo niewiele ale kiedys juz byl na torze i raczej mu sie podobalo. Quote
clockwork Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 doberek 23letni mężczyzno:razz::razz: z zapitym jamnikiem... jak dogo ruszy zapraszamy do naszej ekipy.... medorowa sie też o ciebie pytała :roll: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a):doberek 23letni mężczyzno:razz::razz: z zapitym jamnikiem... jak dogo ruszy zapraszamy do naszej ekipy.... medorowa sie też o ciebie pytała :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przed Klockową się nikt /czytaj mężczyzna :grins:/ nie ukryje :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Effa tez tu jest:multi::multi::multi: witaj 23 letni mężczyzno:loveu: fajnego jamniorka masz:cool3: Quote
clockwork Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 a co wy tu robicie.... moje drogie panie :razz::razz: Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a):a co wy tu robicie.... moje drogie panie :razz::razz: :siara: :siara: :siara: Quote
Rafal84 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 e tego taki nalot ?:D a pozwolenie od prokuratora na sprawdzenia watku macie :D ? nie no fajnie fajnie ;) Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 clockwork napisał(a):a co wy tu robicie.... moje drogie panie :razz::razz: :grins: noooo tego ...bo ......:hmmmm: ...wpadlim powiedzieć dzień dobry i powiedzieć ze Dogo działa :grins: ......nooo :siara: umok napisał(a):e tego taki nalot ?:D a pozwolenie od prokuratora na sprawdzenia watku macie :D ? nie no fajnie fajnie ;) :shake:...mamy od Proboszcza....u nas ino takie dają :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witaj 23 letni mężczyzno z psem:loveu: Przybyłam - cieszysz się:evil_lol::evil_lol:;) Quote
clockwork Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 umok napisał(a):e tego taki nalot ?:D a pozwolenie od prokuratora na sprawdzenia watku macie :D ? nie no fajnie fajnie ;) nie pyskuj, ino poczęstowałbyś kawą... 2 dni sie tłukłam do tego Olsztyna :diabloti: Quote
Rafal84 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 ale ja w lodowce to mam jedynie mleko i piwo i troche psiego zarcia :D to kto na co chetny to niech bierze:Daha i wode w kranie tez mam :D Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 umok napisał(a):ale ja w lodowce to mam jedynie mleko i piwo i troche psiego zarcia :D to kto na co chetny to niech bierze:Daha i wode w kranie tez mam :D nie ma sprawy ...jak samoobsluga to ....;) Quote
clockwork Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 umok napisał(a):ale ja w lodowce to mam jedynie mleko i piwo i troche psiego zarcia :D to kto na co chetny to niech bierze:Daha i wode w kranie tez mam :D no i to jest pokusa :roll: o 8:30 o browarze gadać :shake: kiedy człowik musi jeszcze jechać do pracy, jechać do schronu, egzystować.... :shake::placz: MLEKO RAZ! :placz::placz: Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 clockwork napisał(a): no i to jest pokusa :roll: o 8:30 o browarze gadać :shake: kiedy człowik musi jeszcze jechać do pracy, jechać do schronu, egzystować.... :shake::placz: MLEKO RAZ! :placz::placz: mowisz Masz :grins: Quote
Recommended Posts