Jump to content
Dogomania

Rudolfik (Rudolf) w kazdym razie jamnior :)

Recommended Posts

Posted

Uwaga Uwaga ! :) Rudolf skonczyl dzis rok :D super super , zycze mu wszystkiego najlepszego :D specjalnie na ta okazje zdjecia jamnika podanego na tacy :D:new-bday::BIG::tort::bday:

pies wlazl na stol i nie mial zamiaru zlezc :)

pies w szafie

pies wyciagany z szafy przez mame :)

Kundolf z pilka

jaki pan taki i pies :)

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że nie wiedziałam o urodzinach Rudolfa, złożyłabym życzenia przy okazji ;) I może Felek szczeknąłby jakieś "sto lat" :lol:

Wyściskaj Rudolfa urodzinowo. Osobiście potarmoszę go przy okazji :loveu:

Ktoś tu jest przystojny... i wie o tym :cool3:

• 2 months later...
Posted

No proszę... Rudolf "w pracy" to zupełnie inny pies. W niczym nie przypomina tego sapiącego, tryskającego szczęściem szaleńca, który mnie niedawno wylizał :lol:
A jak mu idzie nauka?

• 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

clockwork napisał(a):
doberek 23letni mężczyzno:razz::razz: z zapitym jamnikiem...

jak dogo ruszy zapraszamy do naszej ekipy.... medorowa sie też o ciebie pytała :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przed Klockową się nikt /czytaj mężczyzna :grins:/ nie ukryje :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
a co wy tu robicie.... moje drogie panie :razz::razz:

:grins: noooo tego ...bo ......:hmmmm: ...wpadlim powiedzieć dzień dobry i powiedzieć ze Dogo działa :grins: ......nooo :siara:

umok napisał(a):
e tego taki nalot ?:D a pozwolenie od prokuratora na sprawdzenia watku macie :D ? nie no fajnie fajnie ;)

:shake:...mamy od Proboszcza....u nas ino takie dają :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

umok napisał(a):
e tego taki nalot ?:D a pozwolenie od prokuratora na sprawdzenia watku macie :D ? nie no fajnie fajnie ;)

nie pyskuj, ino poczęstowałbyś kawą... 2 dni sie tłukłam do tego Olsztyna :diabloti:

Posted

umok napisał(a):
ale ja w lodowce to mam jedynie mleko i piwo i troche psiego zarcia :D to kto na co chetny to niech bierze:Daha i wode w kranie tez mam :D

nie ma sprawy ...jak samoobsluga to ....;)

Posted

umok napisał(a):
ale ja w lodowce to mam jedynie mleko i piwo i troche psiego zarcia :D to kto na co chetny to niech bierze:Daha i wode w kranie tez mam :D

no i to jest pokusa :roll: o 8:30 o browarze gadać :shake: kiedy człowik musi jeszcze jechać do pracy, jechać do schronu, egzystować.... :shake::placz:

MLEKO RAZ! :placz::placz:

Posted

clockwork napisał(a):

no i to jest pokusa :roll: o 8:30 o browarze gadać :shake: kiedy człowik musi jeszcze jechać do pracy, jechać do schronu, egzystować.... :shake::placz:

MLEKO RAZ! :placz::placz:

mowisz Masz :grins: