Rafal84 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 no to w takim razie mleko wyszlo :D zostalo piwo i woda w kranie,jakby co to nawet herbate da sie zrobic albo kawe :D Mam jeszcze domowe ciastka byleby cos dla mnie zostalo :D Quote
clockwork Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Alicja napisał(a): mowisz Masz :grins: a co ja taka fioletowa?? :razz: przeca aż tyle nie pije żeby zsinieć :diabloti: umok napisał(a):no to w takim razie mleko wyszlo :D zostalo piwo i woda w kranie,jakby co to nawet herbate da sie zrobic albo kawe :D Mam jeszcze domowe ciastka byleby cos dla mnie zostalo :D ciacha, ciacha... :multi: i kawka do tego :multi::multi: aaaaaaaaa.... jaka gościna :cool3::cool3: prawie jak na śląsku :eviltong: Quote
Rafal84 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 a bo na Warmii zawsze goscie byli mile widziani w domu :D Quote
clockwork Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 umok napisał(a):a bo na Warmii zawsze goscie byli mile widziani w domu :D szczególnie tacy goście jak MY :diabloti:;) dobra... leza do tej pracy ... pozdrów jamniora ;) Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 clockwork napisał(a): a co ja taka fioletowa?? :razz: przeca aż tyle nie pije żeby zsinieć :diabloti: boś z zimna zsiniała;) ciacha, ciacha... :multi: i kawka do tego :multi::multi: aaaaaaaaa.... jaka gościna :cool3::cool3: prawie jak na śląsku :eviltong: ha ha ...wiadomo Jak Klockowa wypila mleko to ja może kawe se przywioze a potem piffo:roll: Quote
e.v.a Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 wpadowywuje se tu po raz dwa do ciebie:p tym razem na pifo:evil_lol: Quote
Rafal84 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 ale pifa juz nie ma ,mleka tez,ciastka sa ale malo :D wiec prosze o zapowiedzi wizyt:D Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 :roll:jak nie ma pifffa ....ja nie wypiłam :hmmmm: Quote
Rafal84 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 :tort::new-bday::BIG::bday:Tego no jakby to powiedziec szczur dzis skonczyl 2 lata :) i stooo lat stooo lat i prezenty tez byly ;) Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Rafal84 napisał(a)::tort::new-bday::BIG::bday:Tego no jakby to powiedziec szczur dzis skonczyl 2 lata :) i stooo lat stooo lat i prezenty tez byly ;) oooo....no to STO LATEK :new-bday::laola::cunao::tort::BIG::laola: Quote
Rafal84 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 a opowiadalem jak Rudolf kolezanke Kocie przygarnal :D ? no pewnie nie opowiadalem :D to od 5 grudnia mam ekpie psio kocia i sie dogaduja, zreszta po 2 dniach zaczeli sie dogadywac a teraz potrafia razem spac :D chociaz Kocie zabije kiedys(ja nie pies) szczegolnie za polowanie na muche w srodku nocy tak jak dzis i spadanie na mnie z parapetu :D Quote
Recommended Posts