Jump to content
Dogomania

Rudolfik (Rudolf) w kazdym razie jamnior :)

Recommended Posts

Posted

Oto kilka zdjec mojego szczura potwóra jamnióra ;) jak popularnie jest nazywany w domu :)

Pierwsza noc w nowym domu

Jego buda i ulubiony sposob spania na niej, rzadko kiedy w niej ;)

Wzrok mowi wszystko, "wezmie mnie tego aparata bo ugryze ;) "

Pierwszy spacer po tarasie(po podworku chodzi od przybycia do domu:) ), w smyczy bo taras jeszcze nie zabezpieczony przed proba przelazenia dolem barierek co mogloby sie zle skonczy z powodu ,ze taras znajduje sie na pierwszym pietrze.

Jezeli sie wam zdjecia spodobaja to dodam wiecej :)

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto kolejna porcja zdjec :)

Tak mniej wiecej wyglada jamnior w wersjii torpeda :)

No tylko sproboj mi miche zabrac ;)(tak naprawde to nie ma z tym zadnych problemow)

Ja chce spac a nie pozowac do zdjec !

Bulljamnik ;)

Posted

Fotek mam troche ale narazie nie wiem ktore dodac wiec narazie robie przerwe ale to nie powod,zeby opowiedziec o nim. Jamniorka wypatrzylismy w ogloszeniu gdzie bylo zdjecie matki i szczeniat, matka jest bardzo podobna do naszego Rudego ktoremu sie odeszlo ;(, wiec postanowilismy wziac tego psiaka, aha od razu narazajac sie wielu osobom pies nie ma rodowodu no coz bywa i tak , pewnie zaraz powiecie,ze to kundel nie jamnik ale ja upieram sie,ze jamnik ;) piesio pochodzi od rasowych rodzicow, coby to nie oznaczalo , pochodzi z Warszawy i w niektorych zachowaniach widac to. Jest malym rozrabiakom. chiba tyle o nim powiem.

• 2 weeks later...
Posted

Jak narazie jedno zdjecie nowe :) w nowym legowisku, dokladnie w tym samym miejscu gdzie Rudy lubil spac :) Aha Rudolf jest jakis psychiczny jamnik bo nie lubi spac w lozku ;)

Posted

[quote name='Teklunia'][quote name='umok'] Aha Rudolf jest jakis psychiczny jamnik bo nie lubi spac w lozku ;)to faktycznie malo jamnicza cecha :lol:No widzisz tak to jest jak sie bierze psa bez rodowodu :p
Tylko rodowod gwarantuje, ze jamnik bedzie spal w lozku. :cool3:

Ja mam bezrodowodwca
Twoj jamniorek jest slodziasty :loveu:

• 2 months later...
Posted

No wiec Rudolf jest coraz wiekszy i wiekszy :) co niektorzy twierdza,ze baset z niego bedzie :) Aha nasza ulubiona pani wet powiedziala,ze to bedzie duzy egzemplarz jamnika :) Zeby mu sie wyrzynaja coraz wieksze i zaczyna gryzc ale juz tak jakby mniej niz na poczatku. Zaczal spac na lozku tyle,ze jak chce spac to zabawek naznosi ;)Je praktycznie wszystko oprocz karmy suchej , to znaczy sucha je jak mu sie z reki daje ale to bez przesady toc to ma byc dobry i porzadny jamnior a nie jakis tam rozpuszczony (zreszta juz jest :) ) No dobra tyle opowiesci dziwnej tresci i przechodzimy do tresci :) :

sniadanko z serkiem :)

Po sniadanku czas na piwko ;)

Po piwku jak to po piwku pospiewac trzeba :)

Dzisiejszy odcinek przygotowali :) Rudolf i Rafał albo na odwrot

Dobranoc wszystkim dogomaniaczkom i dogomaniakom

• 3 weeks later...
Posted

Dzisiaj bylismy w Trojmiescie :) piesor sie baldzo dzielnie spisywal, morza sie przestraszyl bo fala go gonila :) a wogole to ja nie lubie jak mi ktos mowi,ze z piesiorem nie wolno na molo czy na plaze ;).W drodze powrotnej spal jak zabity :) aha jezeli chodzi o restauracje w Gdansku to polecam Restauracje Rosyjska bardzo mila obsluga, ktora Rudolfa polubila od razu i nawet chciala miske z woda dawac ale my mielismy swoja. Rudolf robil za gwiazde ;) bo jedna wlascicielka sp. jamniorka, malo sie nie poplakala jak go zobaczyla i zaczela go glaskac, oczywiscie pozdrowienia dla tej pani jezeli czyta forum a wygladala na zakrecona pozytywnie na punkcie jamniorkow i psow ogolnie :) Rudolf pozdrawia wszystkich udajac,ze spi ;)