Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GRATULUJE TAK ŚLICZNEJ WNUSI :) kolejna psio i kocio lubna istotka się narodziła :)

A Tośka - matko, jaka ona śliczna :) i tak bardzo żałuję, że nie mogę jej wziąć do siebie - ona taka w moim typie, taka przytulanka z niej kochana i piękna :)

Posted

ja również gratuluję :)

a miałam jedno zapytanie o Krecika, ale że Krecik się Tosią okazał to domek odpada bo domowe suczki nie tolerują innych suczek, szkoda bo domek fajny :(

Posted

ciekawe jak Tosia daje radę w upały, pewnie chłodzi się pod krzaczkiem :p
ja jestem cały czas pełna podziwu za ten stworzony mały-wielki raj dla staruszków, mają tam drugą młodość!

Posted

Niestety upały nie wpływają dobrze na nasze psiaki.Wychodzą z domu tylko na krótko, dłuższe spacerki odłożyliśmy na później.Ale i tak po paru minutach pobytu na dworze wszystkim "powiewają czerwone krawaty".W domu jest chłodniej, dzieciaki kładą się na chłodnych płytkach, piją dużo wody.Ale nie ma się co dziwić, wszystko to już starsze psiaki, najmłodsza jest Maskotka- ma 9 lat a Szymek-11 i chore serce, Tosia- 12 i Bazylek-13.
Tosia trzyma się dobrze, apetyt jej dopisuje, tylko nadal wielka panikara z niej, nie pozwala na żadne zabiegi przy sobie.A na siłę nie chcę nic jej robić, żeby nie stresować.Ale z dnia na dzień jest lepiej, czekam na to, kiedy Tosia przyjdzie sama i się przytuli.Bo na razie nie lubi być brana na ręce i przytulana, broni się przed tym.Ale okazuje juz dość dużą radość, gdy wracam z pracy.Czyli postęp jest.;)

• 2 weeks later...
Posted

Uśmiechnę się, może mnie zauważą

Ciekawe... Co oni mają na tym stole?

Chyba dają coś smacznego, bo Maskotka aż się oblizuje.A niech tam, tez się ustawię w kolejce