Atomowka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Wiem to bardzo niewiele ale na razie tylko tyle mogę, wysyłam 10 zł jednorazowo. Mam nadzieję,że po wypłacie coś jeszcze dorzucę. Margo wyściskaj babunię Quote
Tora&Faro Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Trzymam mocno kciuki za Malutką:) i cieszę się że jest lepiej:) Quote
li1 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dzieki za opieke nad Krecia. Wyslalam 50 zl na weta. pozdrawiam Quote
margo54 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Doszły wpłaty od Atomowka- 15 zł i Li1-50 zł, Tosia baaaaardzo dziękuje:iloveyou: Maleńka odzyskała apetyt i wcina wszystko, co jej się poda.Koopka normalna, nie ma śladu po biegunce.Dostaje jeszcze antybiotyk i preparat na odnowienie flory bakteryjnej. Jedna gorsza wiadomość- Tosia jest kompletnie głucha:-( Nie reaguje na żadne dźwięki, nawet na klaskanie przy głowie. A tak poza tym jest bardzo mało wymagającym psiakiem, papu i podusia i dużo głasków, nic więcej jej do szczęścia nie potrzeba. Teraz czas na naukę zachowania czystości w domu, bo niestety panienka nie zna tych zasad.Nie wie, po co wychodzi sie na spacer.Ale powoli ją uczymy, za każde załatwienie potrzeb na dworze dostaje smakołyk i jest bardzo chwalona i głaskana, więc z czasem powinna zrozumieć, o co nam chodzi. Quote
snuszak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Tosia bądź dobrą uczennicą, a ja uzupełniam pierwszy post :) bazarki też jakoś idą to będzie chociaż parę groszy Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 margo54 napisał(a):Doszły wpłaty od Atomowka- 15 zł i Li1-50 zł, Tosia baaaaardzo dziękuje:iloveyou: Maleńka odzyskała apetyt i wcina wszystko, co jej się poda.Koopka normalna, nie ma śladu po biegunce.Dostaje jeszcze antybiotyk i preparat na odnowienie flory bakteryjnej. Jedna gorsza wiadomość- Tosia jest kompletnie głucha:-( Nie reaguje na żadne dźwięki, nawet na klaskanie przy głowie. A tak poza tym jest bardzo mało wymagającym psiakiem, papu i podusia i dużo głasków, nic więcej jej do szczęścia nie potrzeba. Teraz czas na naukę zachowania czystości w domu, bo niestety panienka nie zna tych zasad.Nie wie, po co wychodzi sie na spacer.Ale powoli ją uczymy, za każde załatwienie potrzeb na dworze dostaje smakołyk i jest bardzo chwalona i głaskana, więc z czasem powinna zrozumieć, o co nam chodzi. Toska dobrze że już z tobą lepiej :) teraz musisz się nauczyć,że trawka służy do siusiania i kupkania, a nie domowe dywaniki lub płytki... ;) Quote
margo54 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Tosia już wie, że w kuchni można dostać coś smacznego A potem poobiednia drzemka Quote
snuszak Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 teraz sunia ma swoje poslanko, suche, miękkie, jedzonko, towarzystwo, wspaniałą opiekę, szybko dojdzie do siebie :) już widać ze sierść lepsza no i tak słodko śpi :):) a Akrum dopisuję do listy :loveu: Quote
kami_23 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dziewczyny teraz nie mam kasy, ale wyślę coś w maju! Quote
snuszak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Pozwolę sobie wkleić metamorfozę Tosi, zrobioną przez Panią Małgosię - Margo :) Dług został jeszcze ale już znacznie mniejszy więc dziękuję serdecznie za pomoc. Na ta chwilę jak nikt sie nie wycofa z moich bazarków będzie 47zł, ale może więcej kończą się dopiero w środę :) Metamorfozę polecam do ogłoszeń :) Quote
Awit Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Tak, piękna:-) Każdy pies wyprowadzony ze schronu, umyty, uczesany, wygłaskany, dokarmiony będzie pięknym psem. Quote
marta23t Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 jutro wpłaty dokonam. ponieważ wypadła mi sytuacja z goldenem i nie wiedziałam jak to z dt będzie i z hotelikiem musiałam trzymać kaskę na tą ewentualność bo nie mam za wiele, ale teraz mogę już przelać bo tamte sprawy póki co nie wymagają finansowania. Quote
marta23t Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Kasia jak 47 zł jest z bazarków ja przeleję tak żeby bilans ujemny wyszedł na zero i żeby zwróciły się Margo koszta weta:) Quote
snuszak Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 to zaczekaj do dkońca bazarków kończą się w środę i może coś więcej będzie, chyba że Margo bardzo potrzebuje już pieniędzy Quote
snuszak Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 witaj Tosieńko, mam nadzieję, że sunia czuje się dobrze i że wszyscy odwiedzający nie pouciekali bo coś cicho tutaj :) sunia pod koniec tygodnia powinna mieć ładne allegro będzie zrobione jako psiaka, który jest pod opieką fundacji Animalia - podziękowania dla supergogi trzeba tylko jakiś ładny tekst ogarnąć :) Quote
Atomowka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 I ja pamiętam o naszej staruszce. Jest jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Quote
Recommended Posts