Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem to bardzo niewiele ale na razie tylko tyle mogę, wysyłam 10 zł jednorazowo. Mam nadzieję,że po wypłacie coś jeszcze dorzucę. Margo wyściskaj babunię

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszły wpłaty od Atomowka- 15 zł i Li1-50 zł, Tosia baaaaardzo dziękuje:iloveyou:
Maleńka odzyskała apetyt i wcina wszystko, co jej się poda.Koopka normalna, nie ma śladu po biegunce.Dostaje jeszcze antybiotyk i preparat na odnowienie flory bakteryjnej.
Jedna gorsza wiadomość- Tosia jest kompletnie głucha:-(
Nie reaguje na żadne dźwięki, nawet na klaskanie przy głowie.
A tak poza tym jest bardzo mało wymagającym psiakiem, papu i podusia i dużo głasków, nic więcej jej do szczęścia nie potrzeba.
Teraz czas na naukę zachowania czystości w domu, bo niestety panienka nie zna tych zasad.Nie wie, po co wychodzi sie na spacer.Ale powoli ją uczymy, za każde załatwienie potrzeb na dworze dostaje smakołyk i jest bardzo chwalona i głaskana, więc z czasem powinna zrozumieć, o co nam chodzi.

Posted

margo54 napisał(a):
Doszły wpłaty od Atomowka- 15 zł i Li1-50 zł, Tosia baaaaardzo dziękuje:iloveyou:
Maleńka odzyskała apetyt i wcina wszystko, co jej się poda.Koopka normalna, nie ma śladu po biegunce.Dostaje jeszcze antybiotyk i preparat na odnowienie flory bakteryjnej.
Jedna gorsza wiadomość- Tosia jest kompletnie głucha:-(
Nie reaguje na żadne dźwięki, nawet na klaskanie przy głowie.
A tak poza tym jest bardzo mało wymagającym psiakiem, papu i podusia i dużo głasków, nic więcej jej do szczęścia nie potrzeba.
Teraz czas na naukę zachowania czystości w domu, bo niestety panienka nie zna tych zasad.Nie wie, po co wychodzi sie na spacer.Ale powoli ją uczymy, za każde załatwienie potrzeb na dworze dostaje smakołyk i jest bardzo chwalona i głaskana, więc z czasem powinna zrozumieć, o co nam chodzi.

Toska dobrze że już z tobą lepiej :)
teraz musisz się nauczyć,że trawka służy do siusiania i kupkania, a nie domowe dywaniki lub płytki... ;)

Posted

teraz sunia ma swoje poslanko, suche, miękkie, jedzonko, towarzystwo, wspaniałą opiekę, szybko dojdzie do siebie :) już widać ze sierść lepsza no i tak słodko śpi :):)

a Akrum dopisuję do listy :loveu:

Posted

Pozwolę sobie wkleić metamorfozę Tosi, zrobioną przez Panią Małgosię - Margo :)

Dług został jeszcze ale już znacznie mniejszy więc dziękuję serdecznie za pomoc. Na ta chwilę jak nikt sie nie wycofa z moich bazarków będzie 47zł, ale może więcej kończą się dopiero w środę :)

Metamorfozę polecam do ogłoszeń :)

Posted

jutro wpłaty dokonam. ponieważ wypadła mi sytuacja z goldenem i nie wiedziałam jak to z dt będzie i z hotelikiem musiałam trzymać kaskę na tą ewentualność bo nie mam za wiele, ale teraz mogę już przelać bo tamte sprawy póki co nie wymagają finansowania.

Posted

witaj Tosieńko,
mam nadzieję, że sunia czuje się dobrze i że wszyscy odwiedzający nie pouciekali bo coś cicho tutaj :)
sunia pod koniec tygodnia powinna mieć ładne allegro będzie zrobione jako psiaka, który jest pod opieką fundacji Animalia - podziękowania dla supergogi
trzeba tylko jakiś ładny tekst ogarnąć :)