Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szanse są bo małe psiaki szybko znajdują dom i o dziwo małe staruszki często idą jak świeże bułeczki. zadzwoniła do mnie dziś Pani, która już wcześniej pomagała nam z psiakami, wspierała Animalię i adoptowała psiaki. zaoferowała dt dla psiaka:) jeśli do soboty innej propozycji nie będzie i Pani jutro potwierdzi jedziemy w sobotę po Krecika:) jest tylko mała prośba: w miarę możliwości pomogę finansowo jeśli chodzi o sprawy weterynaryjne ale nie wiadomo jakie koszta to będą:( wstępnie prosiłabym o pomoc w jakiejś zbiórce albo bazarku i o deklaracje bo wiadomo psiak starszy, wyciągnięty ze schronu może potrzebowaćparu wizyt u weta. nie wiadomo jeszcze jakie to będą koszta ale już z góry sygnalizuję bo z wetami na krechę u nas w Pń ciężko a nie można osoby, która pomoże nam i da dt zostawić z problemem tym bardziej że osoba ta pomaga wielu zwierzakom. dt jest bezpłatny, Pani zapewni wyżywienie ale w ewentualnym czeniu musimy pomóc:)

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooo, ale wiadomość:) Matka-założycielka wróci, a tu psa nie ma :diabloti:
Tak się składa, że mam jakieś kosmetyki na bazarek i mogę się pobawić, ostatnio trzy bazarki pod rząd miałam, to i czwarty przetrwam:)

Posted

:multi: Ło matko jak się cieszę :multi:
bo ja tak cały czas myślę i myślę jak tu zorganizować u siebie DT dla Krecika
co prawda nic nie wymyśliłam bo ja go na smyczy nie poprowadzę a on biedaczek bez smyczy się pogubi...
kamień spadł mi z serca :)

Posted

To super wieści ;) A ja mam taki pomysł ... Tylko no nie wiem czy dobry... Jest miesięcznik "Mój pies". Tam jest kącik adopcyjny. Zamieszczają tam ogłoszenia psiaków do adopcji. Nie wiem na jakiej to zasadzie. Ale z tyłu są ogłoszenia z hodowli. I można wykupić tam ogłoszenia dla bezpańskich psiaków. Może zapytać się ile kosztują i dla Kreciczka wykupić ? Może wtedy ktoś go zobaczy ?

Posted

marta23t napisał(a):
szanse są bo małe psiaki szybko znajdują dom i o dziwo małe staruszki często idą jak świeże bułeczki. zadzwoniła do mnie dziś Pani, która już wcześniej pomagała nam z psiakami, wspierała Animalię i adoptowała psiaki. zaoferowała dt dla psiaka:) jeśli do soboty innej propozycji nie będzie i Pani jutro potwierdzi jedziemy w sobotę po Krecika:) jest tylko mała prośba: w miarę możliwości pomogę finansowo jeśli chodzi o sprawy weterynaryjne ale nie wiadomo jakie koszta to będą:( wstępnie prosiłabym o pomoc w jakiejś zbiórce albo bazarku i o deklaracje bo wiadomo psiak starszy, wyciągnięty ze schronu może potrzebowaćparu wizyt u weta. nie wiadomo jeszcze jakie to będą koszta ale już z góry sygnalizuję bo z wetami na krechę u nas w Pń ciężko a nie można osoby, która pomoże nam i da dt zostawić z problemem tym bardziej że osoba ta pomaga wielu zwierzakom. dt jest bezpłatny, Pani zapewni wyżywienie ale w ewentualnym czeniu musimy pomóc:)

o...jak fajnie :) takie wiadomości z rana czytać, to znak że dzień będzie udany :)
Kreciku bardzo się ciesze, że już nie będziesz musiał siedzieć w tym schroniskowym brudnym boksie...
Oczywiście, że będziemy finansowo pomagać, nie opuścimy Krecika :)

Posted

marta23t napisał(a):
wszystko ok:) jutro na 10 spotykam się z Panią w schronie:) trzymajcie kciuki:)

:multi:

Trzymamy mocno kciuki i bardzo dziękujemy Pani z Poznania !!!

Posted

Hej wszystkim, widzę że nasz Krecik zdobył wiele serc, dużo osób zagląda do niego.
Dzięki Marta za pilotowanie sprawy :)
Panią, która zabiera na DT Krecika znam, adoptowała sunię, która była u mnie na tymczasie, Krecik będzie miał wspaniałą gromadkę zwierząt do towarzystwa, trzymajcie kciuki aby był w dobrej kondycji i nie wymagał leczenia. Koniecznie trzeba będzie aktywnie szukać dla niego domku.