Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 939
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciapuś napisał(a):
No niech te telefony zaczną dzwonić :mad::mad::mad:

ja myślę, że teraz będzie się trzeba w cierpliwość uzbroić, bo niestety ludzie żyją teraz powodziami, które nawiedziły większą część Polski, a adopcje poszły na drugi plan...
Ja wierzę, że gdzieś jest już pan/pani przeznaczona Tamarce, która obdarzy ją czułością, miłością i troskliwą opieką, tylko jeszcze pewnie do netu nie zajrzeli :)

Posted

Cioteczki pilnie potrzebna gąbka goramacynowa (to takie coś nasączone antybiotykiem bardzo drogie, używane na chirurgii , czasem w stomatologi). Popytajcie jeśli ktoś ma znajomych w tej branży, gdyby mieli coś takiego , może być trochę przeterminowana (nowa kosztuje podobno 450 zł)

Posted

A ja na dzień dobry przychodzę :)
I na spacerek z Tamarką biegnę, a przy okazji pod górkę, żeby Tamarka była widoczna i dużo cioteczek do siebie przywołała :)

Posted

ciapuś napisał(a):
Kolejny dzień miną a telefonów jak nie było tak nie ma
Ja sie tak nie bawię :obrazic:

Ja z Tamarką też się tak nie bawimy ,czekamy i czekamy a tu głuchy telefon.:angryy:

Posted

bo Tamarka czeka na tego wyjątkowego ludzia :)
a ten wyjątkowy ludź jeszcze albo nie dojrzał do decyzji o psiaku, albo nie wie, gdzie szukać jej ogłoszeń :)

Posted

Tamarka na pewno znajdzie dobry domek. Jak doszły do mnie "marcinki" z bazarku Tamarki to wsadziłam do ziemi nawet takie pojedyncze badziewia, które plątały się luzem i pomyślałam że jak się poprzyjmują to Tamarka znajdzie dobry domek.
Wszystko rośnie aż miło. Zdrowe i jędrne (nota bene zapłaciłam za 5 szt a było chyba ze 30).