Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewatonieja napisał(a):
mozna wystapić z wnioskiem o dofinansowanie do sterylizacji do Fundacji Niechciane i Zapomniane oni mają program "to się wytnie"
lub poprosić w schronisku Fundacja Pomagajmy Razem ma tam przecież plecy kilku wolontariuszy i pracownika i chody u wetów

z tego co się orientuję - a chyba nic nie pomyliłam - to Tamarka jest pod opieką właśnie Fundacji Pomagajmu Razem - Zwierzęta w potrzebie - bo stamtąd jest ciapuś - jak się mylę, to niech mnie ktoś poprawi :)

• Replies 939
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beataczl napisał(a):
już są zapisy na sterylki

A może by tak tych wszystkich ludzi którzy gotują tym wszystkim naszym biedakom taki smutny los pozapisywać;););) żeby ich już nie przybywało ;););)

Posted

paulinken napisał(a):
Deklaruję 10 zł miesięcznie dla Tamarki. Tylko proszę mi przypominać ;)

jej, to już brakuje tylko 70 zł :)
ślicznie dziękujemy :)

Posted

paulinken napisał(a):
Deklaruję 10 zł miesięcznie dla Tamarki. Tylko proszę mi przypominać ;)

Bardzo dziękuje w imieniu Tamarki

Dane do przelewu posyłam Ci na PW

Posted

beataczl napisał(a):
przepraszam , ja tylko 5 zł/ m-c ( nie pracuję , mam jeszcze inne deklaracje)

Bardzo dziękuje w imieniu Tamarki

Dane do przelewu posyłam Ci na PW

Posted

Śliczna suczynka! Na razie deklaracjami się trochę zatkałam ,ale za jakiś czas (2-3 tygodnie) wyślę "coś" przynajmniej jednorazowo.Na razie zapisuję..

Posted

Co do sterylizacji to nie był poruszany ten temat bo trzeba było dokładnie zaleczyć zmiany skórne ,ale jak wszystko sie pięknie pozarasta i nie będzie już zagrożenia przeniesienia jakiś bakterii na ranę to sunia zostanie wysterylizowana.Myślę że na początku czerwca będzie można już spokojnie się tym zająć i na pewno będzie to zrobione u naszego weterynarza.

Posted

Jutro dalej bede kwestowac dla Tamarki, bo dzisiaj juz nie zdarze, jeszcze tez obiecalam Frodo, no i musze Henia watek ogarnac. Mam teraz w domu corke, ale jutro jedzie, to bede miec wiecej czasu.