Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:
az tyle zdjec wczesniej nie bylo :) widac, ze i Marsiu i Michal sa soba zachwyceni.

no i nie moge sie opanowac, ale jest beemka, jest i amstaff - wyjsciowy zestaw gangsterski:lol:

(oczywiscie zartuje - sama jezdze bmw:eviltong:)

• 5 months later...
Posted

Niestety, mam złe wiadomości :angryy:!

Michał nie ma już Marsa, odkryłam to przez przypadek, oglądając jego profil na nk, ma nowego astka, szczeniaka. W ubiegłym tygodniu nie odbierał ode mnie telefonu, nie odpisywał na moje wiadomości, napisałam mu, że sprawę skieruję do prokuratury.
Dzisiaj odebrał telefon, na pytanie co z Marsem powiedział mi, że zamieszkał znowu ze swoją byłą dziewczyną, która Marsa się bała, Mars na nią warczał, szukał mu domu, nie mógł znaleźć, wreszcie jakaś jego koleżanka znalazła jakiegoś chłopaka, który go wziął :angryy::angryy:. Michał nawet się z nim nie spotkał, nie poznał go osobiście, Marsa przekazał koleżance a ona następnemu właścicielowi. Nie wie co u Marsa słychać, jak się czuje, czy jeszcze jest u tego kogoś, NIE WIE NIC :angryy::angryy::angryy::angryy:!!!!!!!

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ja też!!! Chita, wątpimy w tą wersję o koleżance, rozmawiałam z nim jakoś o 15, do tej pory cisza. Podejrzewam, że mógł go sprzedać na Sielance albo na giełdzie samochodowej.

no to sobie )(*&^%$# smarkacz narobił bigosu jednym slowem, trzeba byc kompletnym debilem zeby miec opcje w umowie ze moze psa oddac, w dodatku nie bedac jedynym wlascicielem a pozbyc sie go gdzie indziej,
wscieklam sie niesamowicie, radzilabym mu teraz jebn** sie w ten pusty leb i psa odnalezc:angryy:

Posted

dziś oglądałam uwagę o tych co zamordowali haskiego jest wyrok skazujący 1 rok i dla dwóch po 10 mc bezwzględnego pozbawienia wolności.coś sie dzieje już nie ma takiego przyzwolenia na okrucieństwo.a tu też smark się nie wywinie i powinien mieć zakaz posiadania zwierząt.

Posted

On twierdzi, że nie czytał dokładnie umowy (Oris, która ją w moim imieniu podpisywała przerabiała ją z nim punkt po punkcie!), i zapytał mnie na jakiej podstawie ja mu o prokuraturze piszę! Oni te nasze umowy totalnie olewają :angryy: