agaga21 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ania ale te fotki już były! nie masz nowych? ;) Quote
ania z poznania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 i już niestety ostatnia porcja.... Piękny, prawda???????????? Quote
ania z poznania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A dlaczego ja ich nie zauważyłam??????????? No nic, przynajmniej nauczyłam się wstawiać .......... Quote
conceited Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 :loveu: az tyle zdjec wczesniej nie bylo :) widac, ze i Marsiu i Michal sa soba zachwyceni. no i nie moge sie opanowac, ale jest beemka, jest i amstaff - wyjsciowy zestaw gangsterski:lol: (oczywiscie zartuje - sama jezdze bmw:eviltong:) Quote
ania z poznania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 I w dodatku blondynka jesteś :evil_lol::diabloti:! Quote
conceited Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 ania z poznania napisał(a):I w dodatku blondynka jesteś :evil_lol::diabloti:! :diabloti: a Michal nie chcialby sie zarejestrowac na dogo i sam cos skrobnac? Quote
baster i lusi Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 conceited napisał(a)::diabloti: a Michal nie chcialby sie zarejestrowac na dogo i sam cos skrobnac? Tak tak mielibyśmy ciągle świeżutkie wiadomości. Quote
ania z poznania Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190575-Rusza-zbi%C3%B3rka-na-karm%C4%99-i-pomoc-dla-ps%C3%B3w-z-Bogatyni-i-Zgorzelca Wątek na pomoc psiakom z zalanej Bogatyni i Zgorzelca! Quote
ania z poznania Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190575-Rusza-zbi%C3%B3rka-na-karm%C4%99-i-pomoc-dla-ps%C3%B3w-z-powodzi-z-Bogatyni-i-Zgorzelca-oraz-Le%C5%9Bnej Kochani, na terenie Poznania mogę zebrać dary, nie będziecie musieli wysyłać, wybieramy się z Agaga21 do Bogatyni. Quote
ania z poznania Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Niestety, mam złe wiadomości :angryy:! Michał nie ma już Marsa, odkryłam to przez przypadek, oglądając jego profil na nk, ma nowego astka, szczeniaka. W ubiegłym tygodniu nie odbierał ode mnie telefonu, nie odpisywał na moje wiadomości, napisałam mu, że sprawę skieruję do prokuratury. Dzisiaj odebrał telefon, na pytanie co z Marsem powiedział mi, że zamieszkał znowu ze swoją byłą dziewczyną, która Marsa się bała, Mars na nią warczał, szukał mu domu, nie mógł znaleźć, wreszcie jakaś jego koleżanka znalazła jakiegoś chłopaka, który go wziął :angryy::angryy:. Michał nawet się z nim nie spotkał, nie poznał go osobiście, Marsa przekazał koleżance a ona następnemu właścicielowi. Nie wie co u Marsa słychać, jak się czuje, czy jeszcze jest u tego kogoś, NIE WIE NIC :angryy::angryy::angryy::angryy:!!!!!!! Quote
snuszak Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 cholera jasna z tymi ludźmi :angryy::angryy::angryy: Quote
chita Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 zasrany gowniarz Ania czy Ty czasem nie bylas wspolwlascicielka Marsa? Quote
ania z poznania Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Tak, jestem! Nawet już pomijając to, ma w umowie, że w razie gdyby nie mógł psa zatrzymać to ma go zwrócić do nas a nie gdzieś dalej, nie wiadomo komu! Quote
chita Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 to nie pozostaje nic innego zeby sie gowniarz w sobie zebral i dowiedzial od kolezanki gdzie jest Mars w innym wypadku czeka go sprawa w sadzie Quote
agaga21 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 dałam znać na niebieskim. wściekła jestem! Quote
ania z poznania Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ja też!!! Chita, wątpimy w tą wersję o koleżance, rozmawiałam z nim jakoś o 15, do tej pory cisza. Podejrzewam, że mógł go sprzedać na Sielance albo na giełdzie samochodowej. Quote
chita Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ania z poznania napisał(a):Ja też!!! Chita, wątpimy w tą wersję o koleżance, rozmawiałam z nim jakoś o 15, do tej pory cisza. Podejrzewam, że mógł go sprzedać na Sielance albo na giełdzie samochodowej. no to sobie )(*&^%$# smarkacz narobił bigosu jednym slowem, trzeba byc kompletnym debilem zeby miec opcje w umowie ze moze psa oddac, w dodatku nie bedac jedynym wlascicielem a pozbyc sie go gdzie indziej, wscieklam sie niesamowicie, radzilabym mu teraz jebn** sie w ten pusty leb i psa odnalezc:angryy: Quote
baster i lusi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 dziś oglądałam uwagę o tych co zamordowali haskiego jest wyrok skazujący 1 rok i dla dwóch po 10 mc bezwzględnego pozbawienia wolności.coś sie dzieje już nie ma takiego przyzwolenia na okrucieństwo.a tu też smark się nie wywinie i powinien mieć zakaz posiadania zwierząt. Quote
ania z poznania Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 On twierdzi, że nie czytał dokładnie umowy (Oris, która ją w moim imieniu podpisywała przerabiała ją z nim punkt po punkcie!), i zapytał mnie na jakiej podstawie ja mu o prokuraturze piszę! Oni te nasze umowy totalnie olewają :angryy: Quote
baster i lusi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 to się dowie jak psa nie odda.podpisując umowe godził się na wszystkie warunki. Quote
kikaka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 matko, co za koleś! piękny pies, mam nadzieję, że szybko go znajdziecie Quote
Recommended Posts