Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Michał, jeszcze przed wielkim come back, mówił, że Mars pokazuje zęby niektórym z jego gości, ale nie wiem dokładnie czy nie był jakoś sprowokowany. Jak był jeszcze w przytulisku to przyjeżdżali ludzie zainteresowani nim ale potrafił pokazać zęby, np. przy próbie założenia obroży.
Poprosiłam Ms Arwi, żeby wypytała Sebastiana (miłośnika bullowatych, on się nimi w schronie zajmuje i zna) jak Mars teraz się zachowuje.

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
Cioteczki napiszcie jakiś tekst do ogłoszeń.Mam wykupiony pakiet i chciałabym dac Marsowi.

tylko jak go ogłaszać, skoro tak mało o nim wiemy?
ja się boję, że bez szkolenia, to on z każdej adopcji wróci albo w końcu trafi na łańcuch.

Posted

agaga21 napisał(a):
tylko jak go ogłaszać, skoro tak mało o nim wiemy?
ja się boję, że bez szkolenia, to on z każdej adopcji wróci albo w końcu trafi na łańcuch.

kurde szkoda psiaka ,najwyżej dwie paczki papierosów mniej wypalę .Daje 20 zł miesiecznie i jeszcze bazarek który zrobi Basia&Safi.Musimy go umieścić u P.Marka póki jest miejsce.Cioteczki rzućcie grosikiem.
na niebieskim Amazonka71 też deklaruje 20 zł .Więc mamy już 60 stałych

Posted

Albo hotelik, albo madry czlowiek. Mysle, ze Mars nie wymaga wyprowadzania, tylko madrego wlasciciela. On nie jes agresywny. W kazdym razie nie byl. To byl madry pies, wpatrujacy sie w oczy czlowieka i czekajacy z zaciekawieniem na komendy. :(

Posted

mamy następną deklarację z niebieskiego

przez gryf80 » 28 sty 2011, 20:04

ja sie zdeklarowałam dla donki,ale zawsze mogę 20 zł zdeklarować dla marsa.mam już wplacac?

następna deklaracja

przez Jara » 28 sty 2011, 20:25

Chętnie dorzucę 20zł

Posted

nie grażynko, póki co tych deklaracji jest za mało by wpłacać. jeśli nie będzie ich więcej, to za chwilę skończą się pieniądze na koncie i z czego wtedy będziemy marsa opłacać? niestety nie możemy też zabrać go do danusi. jedynie bogatynia wchodziłaby w grę.
na razie możemy tylko zebrać deklaracje i mieć nadzieję, że się jeszcze ktoś dorzuci.

Posted

Zapraszam na IV, ZIMOWĄ, edycję bazarku fotograficznego :)!
[B]Zwycięzca sam decyduje na którego psa przeznaczy wygraną!
[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-IV-ZIMOWA-EDYCJA-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02?p=16224112#post16224112[/url]

Posted

[quote name='baster i lusi']znalazłam na niebieskim.mam nadzieję,że to nie poprzedni własciciel Marsa

[url]http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=83&t=5625[/url][/QUOTE]

To na bank nie Michał, oni mają już przecież nowego szczeniaczka!