Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania z poznania napisał(a):
Nie wiem, bo wtedy przytulisko nie miało jeszcze czytnika, dopiero później Conceited załatwiła.

No wlasnie bylam zaskoczona, ze nikt sie z Toba nie skontaktowal :( A moze poszukajcie w bazach czipow? Moze ktos go adoptowal i przepisal na siebie...

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']Cholera!!!!! Natalia, możesz wstawić tą fotkę??

Pewnie, juz to robie.

Nie wstawilam wczesniej fotek na watek poznanski, bo Mars wtedy jeszcze byl na kwarantannie zdaje sie. Potem jak bylam znow, to juz go nie widzialam. Wydaje mi sie, ze nie ma go juz w schronisku. Kiang moze jakis inny bardzo podobny do Marsa jest teraz? Bo Mars byl na pewno po lewej stronie obok Chico...

Posted

ania z poznania napisał(a):
Niedługo ruszam! Mam dzisiaj dużo do załatwiania na mieście, wrócę pewnie popołudniu, komu mogę wysłać sms tak za godzinę żeby napisał na dogo?

odezwij się do mnie

Posted

baster i lusi napisał(a):
nie otwiera się wyskakuje BŁĄD! A według Ciebie to Mars?

zobacz z innej przeglądarki. mi wczoraj też się nie otwierały ale dziś widzę. to na milion % mars.

Posted

agaga21 napisał(a):
zobacz z innej przeglądarki. mi wczoraj też się nie otwierały ale dziś widzę. to na milion % mars.

eh dobrze by było ale chyba dowiemy się czy jest a jeśli go nie ma co z nim.A tego smarka czekają nie lada problemy.

Posted

O boze biedny Marsio ;(

jezu jak mi go zal, taki mlody pies...

Obawiam sie, ze gowniarza nie czekaja zadne problemy znajac opieszalosc polskich sadow i polskie prawo. A smark sobie zdaje z tego sprawe, przeciez dzwonil wczoraj do Ani i stwierdzil, ze nic mu nie zrobimy, a na policji on powie, ze pies mu uciekl. Z reszta czyta ten watek i wyprasza sobie obrazania go :D rozbawil mnie tym strasznie.

Moim zdaniem juz trudno, dalysmy dupy oddajac mu psa. Zobaczcie na ta gebe - wedlug mnie wszystko jasne. Takie sytuacje sie zdarzaja, tez podobna przerabiam z kotem :/ Ten nasze umowy adopcyjne mozna o kant dupy rozbic.

Trzeba sie skupic na pomocy Marsowi ! Wyciagac go ze schronu.

Niech Michal wie, ze sprawiedliwosc jescze go dopadnie, w duzo gorszej formie niz sady i policja ...

Posted

odpuszczając mu dacie wolną drogę innym .Jak będzie trzeba to napuścić media.Zresztą zadzwonię jeszcze raz do tego Pana ze Straży Dla Zwierząt tak nie może być.Proszę nie odpuszczajcie mu.Musi poczuć bat na grzbiecie bo inaczej z tym szczeniakiem zrobi to samo,jak mu się znudzi.

Posted

agaga21 napisał(a):
właśnie ania do mnie dzwoniła.
MARS JEST TERAZ W SCHRONISKU:angryy:

słuchajcie, trzeba go gdzieś wyciągnąć. trzeba zebrać deklaracje...pomóżcie!

u P.Marka pewnie jest miejsce bo Bruno wyjechał,finansowo nie pomogę ale jakieś bazarki napewno.

Posted

o jak miło wiedziec ze ten pustak nas czyta:bye::angryy:

wiec pustak zdaje sobie sprawe ze najpierw napisal ze psa oddal, teraz chce zeznawac ze mu uciekl:roflt: nie masz chlopcze za grosz honoru ale co sie dziwic...ja nadal uwazam ze faktury za Marsa hotel naleza sie włascicielowi ktoremu to sie biedny pies zgubił...

:angryy:

Posted

Ale może też być tak, że on psa upchnął komuś na sielance, więc faktycznie nie wie kto to był a ta osoba możliwe, że nie poradziła sobie z Marsem (warczenie itp) więc wyrzuciła go na ulicę.

Posted

Paulina87 napisał(a):
Ale może też być tak, że on psa upchnął komuś na sielance, więc faktycznie nie wie kto to był a ta osoba możliwe, że nie poradziła sobie z Marsem (warczenie itp) więc wyrzuciła go na ulicę.
.

raczej nieważne już jest co z nim zrobił ... faktem jest że pies znalazł się w schronisku i kwitnie tam już 2 miesiące ... bo pańciowi się piesek "zgubił" ale szukać go nie miał zamiaru ... przytargał sobie do domku nowego
pewnie SdZ i inni mądrzy ludzie będą wiedzieli pod "CO" to podciągnąć
najważniejsze że Mars jest, że żyje ... bo go przecież ten :angryy: mógł np na walki odsprzedać

człowieczek czyta forum i mu się nie podoba jak o nim mówią ???
ołć przykro mi :angryy: