Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam dzisiaj u Marsa. Mars ciagnie jak kon i to doslownie! Nie wiem czy to jest kwestia pobytu w schronisku teraz czy zawsze tak ciagnal na smyczy, niemniej teraz nawet 90kg silny facet moze miec problemy z utrzymaniem go. Moze to z radosci, ze z boksu wyszedl... Niespecjalnie reagowal na imie, byl zbyt zaaferowany wszystkim dookola. Bardzo podobala mu sie Lala - z wzajemnoscia ;) Nie szczekal na psy, nawet jesli te szczekaly na niego.
Jesli chodzi o jego stosunek do ludzi, to niebardzo go obchodzili. Do mnie nie przejawial zadnej agresji, moglam glaskac, ogladac, nic, zadnego problemu. Chwycilam nawet za skore na karku, to zdziwiony spojrzal na mnie, ze co ja tam wyprawiam, ale nic, zadnej reakcji.
Do boksu z powrotem wejsc nie chcial i nie bylo sensu go na sile tam wprowadzac, bo to byloby chyba niemozliwe... Za to chetnie wszedl za kawalek rogalika, ktorego kupilam sobie na sniadanie :cool3:

Posted

biedny psior no ... on potrzebuje biegać, szaleć, wariować a siedzi w zamknięciu ... pewnie dlatego taki ciągnący jet
dobrze by było gdyby do Marka pojechał ...

ms_arwi napisał(a):
Za to chetnie wszedl za kawalek rogalika, ktorego kupilam sobie na sniadanie :cool3:

no to chyba ja też zacznę tak praktykować i pewnie jeszcze kilka dziewczyn się znajdzie ;)
musisz opatentować ten sposób odchudzania będzie z tego kasa na psiaki :multi:

Posted

fioneczka napisał(a):

no to chyba ja też zacznę tak praktykować i pewnie jeszcze kilka dziewczyn się znajdzie ;)
musisz opatentować ten sposób odchudzania będzie z tego kasa na psiaki :multi:

a wiesz jakie efekty? :cool3: trzeba uwazac, zeby nie zniknac ;)

Posted

w najbliższą niedzielę lub w następną zabieramy marsa do hoteliku. deklaracji stałych jest tylko 200zł a potrzeba 400zł:( proszę, nie zostawiajcie nas z tym, tym bardziej, że na transport wyjdzie też ok. 200zł.
jak już będzie pewne kiedy dokładnie mars pojedzie, powysyłam pw z danymi do wpłat.

kurcze, biedak ponad 2 miesiące już siedzi, po tym jak najpierw siedział długo w dopiewie, potem był trochę w domu...trzeba go już zabierać, miejsce na niego czeka, tylko tej kasy brakuje... :(
brakujące 200zł to za dużo, by co miesiąc dokładać ze wspólnej "skarpety" naszych psów a mars pewnie szybko domu nie znajdzie. PROSZĘ O WSPARCIE!

Posted

a ja chciałąm napisać że mam w nosie te Grażkowe bazarki ... nalatałam się po dogo z reklamą jak wariat, źle linki wpisałam to się jeszcze raz naganiałam jak wariat ;) a Ona wzięła i sprzedała w pół dnia, nawet nie jeden tylko pół :mad:

ale tak serio to znowu chętnie polatam ... piecz Grażynko, piecz :diabloti:

Posted

[quote name='fioneczka']jak się ogarnę troszkę to pomogę szukać datków dla Marsia

Grazynko próbowałaś ? ;)
tak próbowałam tylko jak dla mnie niesłodkie :placz:
[quote name='conceited']Podniose, tylko tyle moge. Tez mi Mars lezy bardz na sercu...
musimy jeszcze trochę pożebrać :placz:
[quote name='ania z poznania']Super, Grażynko, wielkie dzięki :)
Aniu nie ma za co:lol:
[quote name='fioneczka']a ja chciałąm napisać że mam w nosie te Grażkowe bazarki ... nalatałam się po dogo z reklamą jak wariat, źle linki wpisałam to się jeszcze raz naganiałam jak wariat ;) a Ona wzięła i sprzedała w pół dnia, nawet nie jeden tylko pół :mad:

ale tak serio to znowu chętnie polatam ... piecz Grażynko, piecz :diabloti:
teraz zaczekamy na opinie i może znów ruszymy z produkcją:lol:
[quote name='oris']a ja mam prośbę dajcie mi przepis na te ciasteczka dostała ostatnio wątrobę to moze dla własnych gadzin cosik takiego wypiekę :)
proszę tam jest dużo
http://www.dogomania.pl/threads/47771-Przepisy-na-psie-ciasteczka-)/page12

Posted

myślę że raczej trzeba trochę PW powysyłać, po galeriach połazić ... inaczej lipa, mało kto (albo nawet nikt) łazi po wątkach i szuka gdzie deklaracje zbierają

później trochę pomogę rozsyłać apel o pomoc finansową ... tylko tyle mogę

Posted

Niestety, obserwuje tez niechec na forum do platnych DT i hoteli... :/ bedzie ciezko bo to faktycznie jeden z najdrozszych hoteli. Gdyby Marsiu jechal do Szczecinka to juz bysmy prawie maly :( wiem, ze tam nie ma miejsc :(

ze tez ten pocieszny mlodzieniec z zelem na glowie nie placi... on porzucil psa, a my bedziemy musialy placic... gdzie sprawiedliwosc?

Posted

mam dobrą wiadomość

przez Donvitow » 10 lut 2011, 11:09

Aga to 100PLN to deklaracja stała.

conceited; 20 ZŁ
baster i lusi; 20 ZŁ
amazonka71 20 zł .
gryf 20 zł
przez jara 20 ZŁ
przez donvitow100 ZŁ
IVO 50 ZŁ
--------------------------------------------
250 zł

Alicja obiecała bazarek ,ja też jeszcze z rzeczy które odeśle mi Basia&Safi Jeśli ciasteczka będą schodzić to mogłabym nadal piec . Za moją deklarację 20 zł upiekę ciastek wtedy będzie 120 zł .

Posted

conceited napisał(a):
Niestety, obserwuje tez niechec na forum do platnych DT i hoteli... :/ bedzie ciezko bo to faktycznie jeden z najdrozszych hoteli. Gdyby Marsiu jechal do Szczecinka to juz bysmy prawie maly :( wiem, ze tam nie ma miejsc :(

jemu jest potrzebny szkoleniowiec ... u Danusi natomiast znajdują miejsce największe bidy, chore, połamane bo Ona ma na to warunki, wetów itp
a pojęcie najdroższy jest chyba dość mocno przesadzone ... hoteliki w PL biorą 20-35 zł za dobę
jest tylko kilka które przyjmują problemowe psiaki i biorą 400-450 zł

Posted

Rozumiem. Faktycznie, hotel NA WOLI w Poznaniu bierze 40zl za dobe, ale myslalam, ze oni sa wyjatkiem.
Co nie zmienia faktu, ze strasznie to wszystko niesprawiedliwe. Facet olał psa, a ludzie dobrej woli wypruwaja z siebie flaki, ze psa wyciagac do hotelu.
Niestety te 20zl to max z mojej strony, za duzo juz mam deklaracji.