baster i lusi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='ania z poznania']To na bank nie Michał, oni mają już przecież nowego szczeniaczka![/QUOTE] a ten też ma . Posiadamy już jednego psiaka ( młodą sukę) kóry jest z nami bardzo szczęsliwy, wybiegany i radosny.... Myślę, że na pewno by się dogadali. Quote
agaga21 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='baster i lusi']a ten też ma . Posiadamy już jednego psiaka ( młodą sukę) kóry jest z nami bardzo szczęsliwy, wybiegany i radosny.... Myślę, że na pewno by się dogadali.[/QUOTE] ten od michała to pies-tajson Quote
ANETTTA Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [URL]http://www.tvn24.pl/-1,1691299,0,1,po-igrzyskach-byly-zbedne--wiec-je-rozstrzelali,wiadomosc.html[/URL] <beczy> Quote
ania z poznania Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ciotki, przed chwilą zadzwonił do mnie Pan ze Straży dla Zwierząt!!!!! U Michała był patrol z SM, Michał złożył "obszerne wyjaśnienia", ale co najważniejsze- będzie pociągnięty do odpowiedzialności!!!!! Quote
Alicja Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='ania z poznania']Ciotki, przed chwilą zadzwonił do mnie Pan ze Straży dla Zwierząt!!!!! U Michała był patrol z SM, Michał złożył "obszerne wyjaśnienia", ale co najważniejsze- będzie pociągnięty do odpowiedzialności!!!!![/QUOTE] może w końcu coś się zmieni ...może małymi kroczkami dojdziemy do tego , że matoły zaczną rozumieć że za krzywdę zadaną zwierzętom tez ponoszą karę Quote
oris Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ania a co konkretnie mu zrobia, jeżeli można wiedzieć ?? Quote
Alicja Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='ania z poznania']Oskarżą go o porzucenie psa![/QUOTE] czyli okazało się , że chłopaczyna kłamał jak z nut z tym nowym domem :roll: Quote
ania z poznania Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [B]Ciotki kochane, Koka, jedna z sióstr porzuconych pod schronem w Obornikach, 8 tyg., od 2tygodni na DT u KateBono zachorowała :placz::placz::-(!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/200252-3-maluszki-%286-tygodniowe%29-!-ju%C5%BC-w-DT-%29-SZUKAJA-DS-!/page8[/url] Jest w klinice, prawdopodobnie będzie potrzebna operacja, maluszki mają fundusze na wyczerpaniu, proszę, wspomóżcie groszem, trzeba ratować maleństwo :placz:!!![/B] Quote
conceited Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Czy ktos wie co u Marsa?czy ktos go oglasza czy zostal w tym schronie bez deklaracji i ogloszen? :( Quote
baster i lusi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='ms_arwi']chetnie bym sama blizej sie Marsowi przyjrzala... tylko musze wyzdrowiec - grypsko chyba mi sie przyplatalo :roll:[/QUOTE] [quote name='baster i lusi']Cioteczki napiszcie jakiś tekst do ogłoszeń.Mam wykupiony pakiet i chciałabym dac Marsowi.[/QUOTE] [quote name='agaga21']tylko jak go ogłaszać, skoro tak mało o nim wiemy? ja się boję, że bez szkolenia, to on z każdej adopcji wróci albo w końcu trafi na łańcuch.[/QUOTE] [quote name='ania z poznania']Zaczekajmy do soboty, wtedy będziemy wiedzieć więcej ;). Mars NA BANK lubi młodych mężczyzn, no ale przecież nie możemy w ogłoszeniach napisać, że ....... szukamy domu wśród kochających inaczej :roll:...???[/QUOTE] [quote name='ania z poznania']Marta nie pojechała do schronu, miała egzamin + dopytkę i się nie wyrobiła.[/QUOTE] [quote name='conceited']Czy ktos wie co u Marsa?czy ktos go oglasza czy zostal w tym schronie bez deklaracji i ogloszen? :([/QUOTE] deklaracji mało jeśli sie nie mylę 120 zł.O Marsie też nic nie wiadomo więc jak go ogłaszać Quote
agaga21 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='ania z poznania']Z tego co ja wiem to 80zł :-(. Bez deklaracji, choćby 250-300zł nie możemy Marsa zabrać do hotelu...........[/QUOTE] chyba 120. na niebieskim ktoś deklarował też. to wciąż mało! :( Quote
ania z poznania Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Z tego co ja wiem to 80zł :-(. Bez deklaracji, choćby 250-300zł nie możemy Marsa zabrać do hotelu........... Quote
conceited Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Czyli czekamy na wizyte Ms_arwi w schronie... Quote
baster i lusi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='conceited']Czyli czekamy na wizyte Ms_arwi w schronie...[/QUOTE] i albo ruszamy z ogłoszeniami albo żebrzemy o jakieś deklaracje. Quote
ms_arwi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='baster i lusi']i albo ruszamy z ogłoszeniami albo żebrzemy o jakieś deklaracje.[/QUOTE] juz mi lepiej, teraz w weekend mnie nie ma prawdopodobnie, ale na poczatku przyszlego sie wybiore i postaram sie Marsa blizej poznac. Quote
baster i lusi Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 mamy następną deklarację przez Donvitow » 04 lut 2011, 19:00 Aga masz u mnie 50PLN Quote
agaga21 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='baster i lusi']mamy następną deklarację przez Donvitow » 04 lut 2011, 19:00 Aga masz u mnie 50PLN[/QUOTE]grażynko, udało by ci się zebrać deklaracje w 1 poście? ja szczerze mówiąc pogubiłam się...:oops: Quote
ania z poznania Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 No właśnie.... Grażynko, uda Ci się zebrać deklaracje w całość? Będziemy wiedzieć na czym stoimy! Quote
baster i lusi Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 conceited; 20 ZŁ baster i lusi; 20 ZŁ amazonka71 20 zł . gryf 20 zł przez jara 20 ZŁ przez donvitow 50 ZŁ IVO 50 ZŁ -------------------------------------------- 200 zł [quote name='alicja']stałej nie jestem w stanie zdeklarować , ale cokolwiek dorzucę w miarę możliwości[/quote] ja bazarek z rzeczy które maiła wystawić Basia&Safi ale mi wyślę bo już umiem wstawiać fotki i moge sama zrobić Quote
conceited Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 hmmm...jak ja dodaje to wychodzi mi 200zl :) Quote
ania z poznania Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Matematyka nigdy nie była moją mocną stroną ;). :bigcool:Rewelacja, to już całkiem sporo! Quote
baster i lusi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Re: [Poznań]Amstaff Mars wyrzucony po adopcji! Potrzeba funduszy przez Donvitow » 05 lut 2011, 10:31 100PLN poleciało. Quote
baster i lusi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Cioteczki i co z Marsem ,sa jakies plany? Quote
Recommended Posts