Alicja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 kiang napisał(a):pies przebywa w poznanskim schronisku mniemam iż masz 100% wiadomości + fotki Marsa w celu weryfikacji informacji Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Jutro o 9 będziemy wiedzieć..... Quote
ms_arwi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Aniu, przejrzalam wlasnie fotki na swoim aparacie i faktycznie jest na moich zdjeciach z poznanskiego schroniska Mars! Fotki te zrobilam jakis miesiac temu chyba... Ale wydaje mi sie, ze kiedy bylam ostatnio w schronisku i udalo sie wyadoptowac Chico, ktory byl w boksie obok Marsa (jestem niemal pewna, ze te dwa astki byly obok siebie), to Marsa wtedy juz w tym boksie nie bylo. Quote
agaga21 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 oj, to teraz michał będzie miał przesrane!:angryy::angryy::mad::mad: jasna cholera! jednego psa oddał do schronu a wziął sobie szczeniaczka, by razem z tą swoją głupią, skretyniałą pindą o ilorazie inteligencji 0 (ZERO) udawać cholerną rodzinkę!:angryy::angryy::angryy: Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Cholera!!!!! Natalia, możesz wstawić tą fotkę?? Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 agaga21 napisał(a):oj, to teraz michał będzie miał przesrane!:angryy::angryy::mad::mad: jasna cholera! jednego psa oddał do schronu a wziął sobie szczeniaczka, by razem z tą swoją głupią, skretyniałą pindą o ilorazie inteligencji 0 (ZERO) udawać cholerną rodzinkę!:angryy::angryy::angryy: Ja pier....lę!!!! Coś takiego to się w pale nie mieści :angryy:! No ale co chcesz, panna prosta, tępa i brzydka, to wyżywa swoje stresy i próbuje księżniczkę zrobić. Quote
baster i lusi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 agaga21 napisał(a):oj, to teraz michał będzie miał przesrane!:angryy::angryy::mad::mad: jasna cholera! jednego psa oddał do schronu a wziął sobie szczeniaczka, by razem z tą swoją głupią, skretyniałą pindą o ilorazie inteligencji 0 (ZERO) udawać cholerną rodzinkę!:angryy::angryy::angryy: on nie powinien mieć żadnego psa nieodpowiedzialny gówniarz.Mam nadzieję że pan ze straży dla zwierząt dobierze mu się do d....py,drżyj chłoptasiu sprawiedliwość nadciąga. Quote
fioneczka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 czyli jednak ... pomimo 10 lekko mówiąc "dziwnych" postów ... jedenasty jest faktem Quote
Alicja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='ms_arwi']Aniu, przejrzalam wlasnie fotki na swoim aparacie i faktycznie jest na moich zdjeciach z poznanskiego schroniska Mars! Fotki te zrobilam jakis miesiac temu chyba... Ale wydaje mi sie, ze kiedy bylam ostatnio w schronisku i udalo sie wyadoptowac Chico, ktory byl w boksie obok Marsa (jestem niemal pewna, ze te dwa astki byly obok siebie), to Marsa wtedy juz w tym boksie nie bylo. o kurcze .... a kiang , dziś go widziała ?? Quote
agnieszka32 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 No to pięknie... Gnojek zasrany! :angryy: Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Alicja']o kurcze .... a kiang , dziś go widziała ?? Myślę, że dziś albo w ciągu ostatnich dni, jest pracownikiem więc info ma aktualne. Quote
Alicja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ania z poznania napisał(a):Myślę, że dziś albo w ciągu ostatnich dni, jest pracownikiem więc info ma aktualne. no to przynajmniej mamy 90% pewności ze Marsik zyje ...ale Aniu , temu pajacowi w majtkach w kwiaty nie można odpuścić Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Alicjo, absolutnie nie zamierzamy :). Latem wziąć psa, a NA ZIMĘ oddać do schronu?????????? Quote
conceited Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Z jednej strony sie ciesze, ze Marsik zyje, ale z drugiej... pies ma chyba 2-3 lata z tego co pamietam i juz zaliczyl dwa schrony, Dopiewo i Poznanski :( Quote
fioneczka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 jesli jest w Poznańskim schronie to co dalej Aniu? Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ............................................ Quote
Alicja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 conceited napisał(a):Z jednej strony sie ciesze, ze Marsik zyje, ale z drugiej... pies ma chyba 2-3 lata z tego co pamietam i juz zaliczyl dwa schrony, Dopiewo i Poznanski :( no i za tą krzywde właśnie gównażeria musi odpowiedzieć Quote
chita Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Alicja napisał(a):no i za tą krzywde właśnie gównażeria musi odpowiedzieć gówniarzeria powinna płacic za hotel i behawioryste dla Marsa...ktos powinien gowniarza nauczyc ze jak sie chcialo bawic w doroslosc to teraz sie zabawimy w odpowiedzialnosc... Quote
agaga21 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 chita napisał(a):gówniarzeria powinna płacic za hotel i behawioryste dla Marsa...ktos powinien gowniarza nauczyc ze jak sie chcialo bawic w doroslosc to teraz sie zabawimy w odpowiedzialnosc... ooo, to jest bardzo dobry pomysł! trzeba to przemyśleć. Quote
Alicja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 chita napisał(a):gówniarzeria powinna płacic za hotel i behawioryste dla Marsa...ktos powinien gowniarza nauczyc ze jak sie chcialo bawic w doroslosc to teraz sie zabawimy w odpowiedzialnosc... jestem ZA :cool2: Quote
conceited Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 ehhh...chyba nie powinno sie oddawac zwierzat ludziom ponizej 25 roku zycia. Tez ostatnio wyadoptowalam kota mlodej parze i zaluje :/ biedny Marsio, to jest taki fajny, madry pies. Quote
Alicja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 conceited napisał(a):ehhh...chyba nie powinno sie oddawac zwierzat ludziom ponizej 25 roku zycia. Tez ostatnio wyadoptowalam kota mlodej parze i zaluje :/ biedny Marsio, to jest taki fajny, madry pies. ja bym robiła testy psychologiczne :roll: uwierz że niejeden 16 latek wyszedłby lepiej aniżeli ten 20 letni pajac w kolorowych majtkach :diabloti: Quote
ageralion Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 A Mars jak trafil do schroniska, nie mial czipa? Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nie wiem, bo wtedy przytulisko nie miało jeszcze czytnika, dopiero później Conceited załatwiła. Quote
Recommended Posts