Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, przejrzalam wlasnie fotki na swoim aparacie i faktycznie jest na moich zdjeciach z poznanskiego schroniska Mars! Fotki te zrobilam jakis miesiac temu chyba... Ale wydaje mi sie, ze kiedy bylam ostatnio w schronisku i udalo sie wyadoptowac Chico, ktory byl w boksie obok Marsa (jestem niemal pewna, ze te dwa astki byly obok siebie), to Marsa wtedy juz w tym boksie nie bylo.

Posted

oj, to teraz michał będzie miał przesrane!:angryy::angryy::mad::mad:
jasna cholera! jednego psa oddał do schronu a wziął sobie szczeniaczka, by razem z tą swoją głupią, skretyniałą pindą o ilorazie inteligencji 0 (ZERO) udawać cholerną rodzinkę!:angryy::angryy::angryy:

Posted

agaga21 napisał(a):
jasna cholera! jednego psa oddał do schronu a wziął sobie szczeniaczka, by razem z tą swoją głupią, skretyniałą pindą o ilorazie inteligencji 0 (ZERO) udawać cholerną rodzinkę!:angryy::angryy::angryy:

Ja pier....lę!!!! Coś takiego to się w pale nie mieści :angryy:!

No ale co chcesz, panna prosta, tępa i brzydka, to wyżywa swoje stresy i próbuje księżniczkę zrobić.

Posted

agaga21 napisał(a):

on nie powinien mieć żadnego psa nieodpowiedzialny gówniarz.Mam nadzieję że pan ze straży dla zwierząt dobierze mu się do d....py,drżyj chłoptasiu sprawiedliwość nadciąga.

Posted

[quote name='ms_arwi']Aniu, przejrzalam wlasnie fotki na swoim aparacie i faktycznie jest na moich zdjeciach z poznanskiego schroniska Mars! Fotki te zrobilam jakis miesiac temu chyba... Ale wydaje mi sie, ze kiedy bylam ostatnio w schronisku i udalo sie wyadoptowac Chico, ktory byl w boksie obok Marsa (jestem niemal pewna, ze te dwa astki byly obok siebie), to Marsa wtedy juz w tym boksie nie bylo.

o kurcze ....
a kiang , dziś go widziała ??

Posted

ania z poznania napisał(a):
Myślę, że dziś albo w ciągu ostatnich dni, jest pracownikiem więc info ma aktualne.

no to przynajmniej mamy 90% pewności ze Marsik zyje ...ale Aniu , temu pajacowi w majtkach w kwiaty nie można odpuścić

Posted

conceited napisał(a):
Z jednej strony sie ciesze, ze Marsik zyje, ale z drugiej... pies ma chyba 2-3 lata z tego co pamietam i juz zaliczyl dwa schrony, Dopiewo i Poznanski :(

no i za tą krzywde właśnie gównażeria musi odpowiedzieć

Posted

Alicja napisał(a):
no i za tą krzywde właśnie gównażeria musi odpowiedzieć

gówniarzeria powinna płacic za hotel i behawioryste dla Marsa...ktos powinien gowniarza nauczyc ze jak sie chcialo bawic w doroslosc to teraz sie zabawimy w odpowiedzialnosc...

Posted

chita napisał(a):
gówniarzeria powinna płacic za hotel i behawioryste dla Marsa...ktos powinien gowniarza nauczyc ze jak sie chcialo bawic w doroslosc to teraz sie zabawimy w odpowiedzialnosc...

ooo, to jest bardzo dobry pomysł! trzeba to przemyśleć.

Posted

chita napisał(a):

jestem ZA :cool2:

Posted

ehhh...chyba nie powinno sie oddawac zwierzat ludziom ponizej 25 roku zycia. Tez ostatnio wyadoptowalam kota mlodej parze i zaluje :/

biedny Marsio, to jest taki fajny, madry pies.

Posted

conceited napisał(a):
ehhh...chyba nie powinno sie oddawac zwierzat ludziom ponizej 25 roku zycia. Tez ostatnio wyadoptowalam kota mlodej parze i zaluje :/

biedny Marsio, to jest taki fajny, madry pies.

ja bym robiła testy psychologiczne :roll: uwierz że niejeden 16 latek wyszedłby lepiej aniżeli ten 20 letni pajac w kolorowych majtkach :diabloti: