conceited Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Super:) Ja bym jednak caly czas optowala za tym, zebyscie mi udostpenily adres ;) Quote
agaga21 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 conceited napisał(a):Super:) Ja bym jednak caly czas optowala za tym, zebyscie mi udostpenily adres ;)pewnie ania ci udostępni! Quote
kikaka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 plakat super!!! trzymam kciuki, mam nadzieję, że Marsik szybko się odnajdzie... Quote
LILUtosi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Mam nadzieje że nie sprzedał go do niecnych celów. Dlatego nie może nic powiedzieć. A ten mały może być chowany to wygrywania. Quote
ania z poznania Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jak wiadomo, NK i FB są skarbnicami wiedzy. Udało mi się dotrzeć do siostry Michała i do jego byłej dziewczyny, tej, którą poznałam na wizycie przed adopcyjnej. Napisałam do obu wiadomości, może uda się tym sposobem uzyskać jakieś info, trzymajcie kciuki! Quote
agaga21 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 aniu, może do ojca też dotrzesz! MOŻE WARTO? Quote
Uru Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Trzymam kciuki! poza tym myśle, ze podczas tej indywidualnej rozmowy, o ile czegos konkretnego wczesniej nie powiedza dziewczyny, mozna go wziążć pod włos. dac mu poczucie bezpieczeństwa w stylu' sluchaj,nawet jesli go sprzedales, oddales na walki itd. powiedz nam. zalezy nam tylko na psie. nie boj sie. i tak bierzemy to pod uwage'. nie straszyc go bo to moze powodowac u niego mega strach przed sadem itd wiec cisnie w zaparte z ta kolezanka tym samym sledztwo jest zakłócane,opoźniane itd a przeciez chodzi o psa. zeby sie odnalazł Quote
agaga21 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 najlepsze jest to, że jego obecna dziewczyna twierdzi, że pies jest w dobrych rękach! a ponoć michał nie wie gdzie jest pies...ktoś tu kłamie. Quote
ania z poznania Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='agaga21']aniu, może do ojca też dotrzesz! MOŻE WARTO? Staram się, przez Snuszkak, ona też jest z Puszczykowa. Niestety, Daria, była dziewczyna nie wie nic na ten temat: Dzień Dobry Aniu niestety nie wiem gdzie przebywa teraz Mars. Bardzo mnie zdziwiło ze ma nowego psa. A co sie stalo z Marsem. niestety nie moge pomóc. Przepraszam. pozdrawiam Zapytałam ją jeszcze czy może spróbować przez wspólnych znajomych, no i kiedy widziała Marsa po raz ostatni. Quote
agaga21 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ania, gówniarz może znaleźć wątek, trzeba sie przenieść na pw z tym śledztwem. Quote
Uru Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ****! oczywiscie nie mozna tez zawierzac dziewczynie(obecnej). jesli z psem stalo sie cos niedobrego to oczywiscie ze ta laseczka bedzie krecic na strone tego gnojka. moze wlasnie do niej trzeba uderzac, cisnąć ją niech powie itd. moze ona przemowi kolesiowi od rozsadku i powiedza gdzie jest pies. tym bardziej skoro rzekomo jest w dobrych rekach niech powiedzą w jakich. Quote
ania z poznania Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Wiem, że Michał miał Marsa do 20-tego października, wtedy ostatnio widziała go była dziewczyna. Quote
baster i lusi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ania z poznania napisał(a):Wiem, że Michał miał Marsa do 20-tego października, wtedy ostatnio widziała go była dziewczyna. a niech go szlag ,na co on liczył,że się nie wyda. Quote
darka92 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Hej. z tej strony Daria była dziewczyna Michała. Myślałam ze Mars odszedł i dlatego ten idiota ma nowego psa. Myslałam ze on nie jest taki i bedzie zawsze miał Marsa ale niestety nie wyszło:( strasznie mi szkoda tego psa. choc mam nadziej ze Mars ma tam lepiej niz miał u Michał bo nie do końca miał tam tak pieknie:( Oczywiście juz po znajomych Michała pytam sie o psa i bede go szukac. Quote
conceited Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 darka92 napisał(a):Hej. z tej strony Daria była dziewczyna Michała. Myślałam ze Mars odszedł i dlatego ten idiota ma nowego psa. Myslałam ze on nie jest taki i bedzie zawsze miał Marsa ale niestety nie wyszło:( strasznie mi szkoda tego psa. choc mam nadziej ze Mars ma tam lepiej niz miał u Michał bo nie do końca miał tam tak pieknie:( Oczywiście juz po znajomych Michała pytam sie o psa i bede go szukac. Co masz na mysli mowiac, ze nie do konca mial tam tak pieknie? No i zapomnialam... witamy na forum ! dzieki za chec pomocy. Mam juz adres Twojego ex, jak tylko moj TZ znajdzie czas to pojedziemy. Quote
darka92 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 czasem zdazało sie ze jak przyjdzałma tam 16 18 to pies nie był na spacerze nie miał swierzej wody nalanej. wpisłam sie na forum zalzy mi na znelzieniu marsa:) Quote
baster i lusi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 darka92 napisał(a):czasem zdazało sie ze jak przyjdzałma tam 16 18 to pies nie był na spacerze nie miał swierzej wody nalanej. wpisłam sie na forum zalzy mi na znelzieniu marsa:) mieliście wspólnych znajomych popytaj może Tobie prędzej powiedzą.Bardzo prosimy Quote
darka92 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jak tylko bede miała jakies wiadomosci o Marsie to napisze:) Quote
Alicja Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Czyli jest nadzieja że czegoś się dowiecie Quote
ania z poznania Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Witamy na wątku :) Darka, jesteś naszą nadzieją :) Quote
conceited Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Marsiu... gdzie jestes? czy jestes bezpieczny? :( Quote
Paulina87 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Zapisuję sobie... Jakbym jakoś mogła pomóc dajcie znać. Quote
ania z poznania Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 próbujemy dotrzeć do informacji przez znajomych Michała, to chyba jedyne wyjście z tej sytuacji. Quote
Recommended Posts