Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wiadomo, NK i FB są skarbnicami wiedzy. Udało mi się dotrzeć do siostry Michała i do jego byłej dziewczyny, tej, którą poznałam na wizycie przed adopcyjnej. Napisałam do obu wiadomości, może uda się tym sposobem uzyskać jakieś info, trzymajcie kciuki!

Posted

Trzymam kciuki! poza tym myśle, ze podczas tej indywidualnej rozmowy, o ile czegos konkretnego wczesniej nie powiedza dziewczyny, mozna go wziążć pod włos. dac mu poczucie bezpieczeństwa w stylu' sluchaj,nawet jesli go sprzedales, oddales na walki itd. powiedz nam. zalezy nam tylko na psie. nie boj sie. i tak bierzemy to pod uwage'. nie straszyc go bo to moze powodowac u niego mega strach przed sadem itd wiec cisnie w zaparte z ta kolezanka tym samym sledztwo jest zakłócane,opoźniane itd a przeciez chodzi o psa. zeby sie odnalazł

Posted

[quote name='agaga21']aniu, może do ojca też dotrzesz! MOŻE WARTO?
Staram się, przez Snuszkak, ona też jest z Puszczykowa.

Niestety, Daria, była dziewczyna nie wie nic na ten temat:

Dzień Dobry Aniu niestety nie wiem gdzie przebywa teraz Mars. Bardzo mnie zdziwiło ze ma nowego psa. A co sie stalo z Marsem. niestety nie moge pomóc. Przepraszam. pozdrawiam

Zapytałam ją jeszcze czy może spróbować przez wspólnych znajomych, no i kiedy widziała Marsa po raz ostatni.

Posted

****! oczywiscie nie mozna tez zawierzac dziewczynie(obecnej). jesli z psem stalo sie cos niedobrego to oczywiscie ze ta laseczka bedzie krecic na strone tego gnojka. moze wlasnie do niej trzeba uderzac, cisnąć ją niech powie itd. moze ona przemowi kolesiowi od rozsadku i powiedza gdzie jest pies. tym bardziej skoro rzekomo jest w dobrych rekach niech powiedzą w jakich.

Posted

Hej. z tej strony Daria była dziewczyna Michała. Myślałam ze Mars odszedł i dlatego ten idiota ma nowego psa. Myslałam ze on nie jest taki i bedzie zawsze miał Marsa ale niestety nie wyszło:( strasznie mi szkoda tego psa. choc mam nadziej ze Mars ma tam lepiej niz miał u Michał bo nie do końca miał tam tak pieknie:( Oczywiście juz po znajomych Michała pytam sie o psa i bede go szukac.

Posted

darka92 napisał(a):
Hej. z tej strony Daria była dziewczyna Michała. Myślałam ze Mars odszedł i dlatego ten idiota ma nowego psa. Myslałam ze on nie jest taki i bedzie zawsze miał Marsa ale niestety nie wyszło:( strasznie mi szkoda tego psa. choc mam nadziej ze Mars ma tam lepiej niz miał u Michał bo nie do końca miał tam tak pieknie:( Oczywiście juz po znajomych Michała pytam sie o psa i bede go szukac.

Co masz na mysli mowiac, ze nie do konca mial tam tak pieknie?

No i zapomnialam... witamy na forum ! dzieki za chec pomocy. Mam juz adres Twojego ex, jak tylko moj TZ znajdzie czas to pojedziemy.

Posted

czasem zdazało sie ze jak przyjdzałma tam 16 18 to pies nie był na spacerze nie miał swierzej wody nalanej.
wpisłam sie na forum zalzy mi na znelzieniu marsa:)

Posted

darka92 napisał(a):
czasem zdazało sie ze jak przyjdzałma tam 16 18 to pies nie był na spacerze nie miał swierzej wody nalanej.
wpisłam sie na forum zalzy mi na znelzieniu marsa:)

mieliście wspólnych znajomych popytaj może Tobie prędzej powiedzą.Bardzo prosimy