ania z poznania Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Oczywiście, że wyprowadzę :)! Michał dzwonił do mnie kilka razy, jest bardzo w Marsiku zakochany i przejęty, Mars go uwielbia, daje mu buziaki, dzisiaj bardzo dużo spacerowali, Mars musiał odrobić pół roku siedzenia w boksie. Quote
baster i lusi Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Chciało by się czytać tylko takie wiadomości. Quote
agaga21 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ALEŻ ON JEST PIĘKNY! niesamowicie! dopiero bez krat to widać Quote
ania z poznania Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 http://img153.imageshack.us/img153/4593/dsc9116.jpg Jaki zadowolony! Ale zobaczcie, ciągle zęby wywalał, a Michała tak polubił, chyba czekał specjalnie na niego ;)? Quote
baster i lusi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jest takie przysłowie,,każda potwora znajdzie swojego adoratora".Więc i oni się znależli. Quote
agaga21 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 michal sie odezwał, napisał, że mars jest w niego wpatrzony jak w obrazek, tak, ze az wszystkich to szokuje! :) ma ochotę zapisać się z psiakiem na szkolenie za jakiś czas. Quote
ania z poznania Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ja tylko nie mogę wyjść z szoku, że to ten sam Marsik, który zębiska szczerzył albo warczał na ludzi którzy wcześniej chcieli go wziąć. Wszystko wskazuje na to, że miał młodego właściciela...... Quote
agaga21 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ania z poznania napisał(a):Ja tylko nie mogę wyjść z szoku, że to ten sam Marsik, który zębiska szczerzył albo warczał na ludzi którzy wcześniej chcieli go wziąć. Wszystko wskazuje na to, że miał młodego właściciela...... albo tamci byli "dziwni" ;) a moze wiedział, że musi na michała czekać:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Cioteczki kochane, zapraszam serdecznie na nowy bazarek :): http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29?p=15128169#post15128169 Quote
oris Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [FONT=Arial]ciotki to teraz piszecie, ze on zębiska na ludzi , a ja przekonana, ze on łagodny jak baranek i wlazłam do jego kojca w schronie i obrożę mu założyłam i kaganiec, a następnie przekonywałam Michała, ze kaganiec chyba jest niepotrzebny bo on taki grzeczny no ładnie:):):):), a jakby citke oris "zeżarł", bo on w Michała ostatecznie wpatrzony :):):) chyba nieświadomość mnie uratowała bo strach zostawiałam za brama :):) [/FONT] Quote
agaga21 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 no coś ty! o tych zębiskach to już dawno było pisane:evil_lol: chyba mu po prostu tamci ludzie wyjątkowo nie pasowali ;) Quote
oris Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 pewnie tak było, psy dobrze wiedza jakiego człowieka im trzeba :), ale Mars paszcze ma niesamowitą, łyka w całości nie przegryza :):) Quote
conceited Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 BARDZO WAM DZIEKUJE!:multi: Jestem przeszczesliwa :loveu:Zawsze wiedzialam, ze Mars to dobry pies, ewidentnie czekal na "swojego" czlowieka. Sama bylam przy tym jak ruszyl z zebiskami na jedna Pania, ktora chciala go wziac :cool3: Gdy pierwszego dnia wakacji Ania napisala mi sms, ze Mars jest w nowym domku, caly tydzien czekalam, az wroce i wejde na internet przeczytac relacje z nowego domku :lol: Jestescie wspaniale, nie wiem jak to wszystko tak szybko zorganizowalyscie... szybko i co najwazniejsze, skutecznie. Czekam ze zniecierpliwieniem na kolejna relacje z nowego domku...moze jakies kolejne zdjecia? Mars to taki dorodny okaz, ze az chcialoby sie go ogladac:p Quote
ania z poznania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Mam zdjęcia, ale nie umiem wstawić, wyślesz mi maila? Quote
agaga21 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ania z poznania napisał(a):Mam zdjęcia, ale nie umiem wstawić, wyślesz mi maila? jak to nie umiesz???????:mad::mad: pisałam ci instrukcję! krok po kroku... Quote
ania z poznania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Agatko, naprawdę nie doceniasz mojego beztalencia komputerowego :mad::diabloti:! A tak serio, dzisiaj wieczorem będę trenować :) Quote
agaga21 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ania z poznania napisał(a): A tak serio, dzisiaj wieczorem będę trenować :) aniu gdzie te zdjęcia? Quote
agaga21 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ania z poznania napisał(a):Widać coś???????????? aniołki...ale to nie mars raczej:evil_lol::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ha, bo to było testowe!!!! Czyli UMIEM JUŻ????? Quote
Recommended Posts