Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście, że wyprowadzę :)!
Michał dzwonił do mnie kilka razy, jest bardzo w Marsiku zakochany i przejęty, Mars go uwielbia, daje mu buziaki, dzisiaj bardzo dużo spacerowali, Mars musiał odrobić pół roku siedzenia w boksie.

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

michal sie odezwał, napisał, że mars jest w niego wpatrzony jak w obrazek, tak, ze az wszystkich to szokuje! :)
ma ochotę zapisać się z psiakiem na szkolenie za jakiś czas.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ja tylko nie mogę wyjść z szoku, że to ten sam Marsik, który zębiska szczerzył albo warczał na ludzi którzy wcześniej chcieli go wziąć. Wszystko wskazuje na to, że miał młodego właściciela......

albo tamci byli "dziwni" ;)

a moze wiedział, że musi na michała czekać:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]ciotki to teraz piszecie, ze on zębiska na ludzi , a ja przekonana, ze on łagodny jak baranek i wlazłam do jego kojca w schronie i obrożę mu założyłam i kaganiec, a następnie przekonywałam Michała, ze kaganiec chyba jest niepotrzebny bo on taki grzeczny no ładnie:):):):), a jakby citke oris "zeżarł", bo on w Michała ostatecznie wpatrzony :):):)

chyba nieświadomość mnie uratowała bo strach zostawiałam za brama :):)
[/FONT]

Posted

pewnie tak było, psy dobrze wiedza jakiego człowieka im trzeba :), ale Mars paszcze ma niesamowitą, łyka w całości nie przegryza :):)

Posted

BARDZO WAM DZIEKUJE!:multi:

Jestem przeszczesliwa :loveu:Zawsze wiedzialam, ze Mars to dobry pies, ewidentnie czekal na "swojego" czlowieka. Sama bylam przy tym jak ruszyl z zebiskami na jedna Pania, ktora chciala go wziac :cool3:

Gdy pierwszego dnia wakacji Ania napisala mi sms, ze Mars jest w nowym domku, caly tydzien czekalam, az wroce i wejde na internet przeczytac relacje z nowego domku :lol:

Jestescie wspaniale, nie wiem jak to wszystko tak szybko zorganizowalyscie... szybko i co najwazniejsze, skutecznie.

Czekam ze zniecierpliwieniem na kolejna relacje z nowego domku...moze jakies kolejne zdjecia? Mars to taki dorodny okaz, ze az chcialoby sie go ogladac:p