conceited Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Bylam dzis u Marsia. Chlopak jest wesoly. Nie lamie sie schronem. Siad robi i patrzy prosto w oczy zeby zrozumiec co mowie :) Inteligentna bestia. Ma w boksie kilka zabawek - wszystkie rozerwane na strzepy ;p Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us URL=http://img16.imageshack.us/i/dsc02835e.jpg/] SIAD Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
agaga21 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ładne zdjęcia zrobiłaś. czy mogłabyś wstawić je większe? albo jesli nie to proszę na maila ;) Quote
conceited Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 hehe, specjalnie zmniejszalam pol godziny :) wysle Tobie na maila. Quote
conceited Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Z bowych wiadomossci - ponoc byl w przytulisku jakis "hodowca" i chcial Marsa na reproduktora, a tu psikus - Mars jest ponoc kastratem :D Quote
agaga21 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 mam bardzo chetnego chłopaka na marsa. wydaje się być bystry i odpowiedzialny, w głowie ma chyba poukładane ale jest bardzo młody. na dniach ania zrobi u niego wizytę, rozmowy telefoniczne i ankieta wypadły świetnie ale własnie przez ten jego młody wiek mam wątpliwości.zastanawiam się czy można by mu wydać marsa(jesli na żywo zrobi tez dobre wrażenie) nie na umowę adopcyjną, tylko podpisać z nim umowę współwłasności, np. na rok z mozliwościa adopcji po roku jesli by wszystko było ok...cały czas o tym myślę czy to dobry pomysł, z regóły młodociani odpadają w przedbiegach ale w tym przypadku chyba warto dać mu szansę. Quote
conceited Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Czy to jest Agaga ten ktory dzis do mnie dzwonil? Czy to nagle dwoch jest chetnych? Ten co dzis dzwonil brzmial faktycznie bardzo fajnie. Ale mial oddzwonic w sprawie wizyty u Marsa i juz sie nie odezwal. Wy zadzwonilyscie do niego? Jest jeszcze taki maly problemik - jak Mars na niego zareaguje ? :D Bo ten pies zdaje sie sam sobie ludzi wybierac :p Quote
ania z poznania Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Nie, Aga, to jest dwóch różnych panów :) Quote
agaga21 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 z tym który do mnie dzwonił rozmawiałam w zeszłym tygodniu. aniu, umów się z nim jak najszybciej i bedziemy mysleć co dalej :) Quote
conceited Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 tez jestem ciekawa...oby znow nie pokazal zebow :diabloti: Quote
ania z poznania Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Jeżeli Marsik będzie jutro grzecznym chłopczykiem to pojedzie do nowego domku! Trzymajcie kciuki za Marsa! Quote
agaga21 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ania z poznania napisał(a):Jeżeli Marsik będzie jutro grzecznym chłopczykiem to pojedzie do nowego domku! Trzymajcie kciuki za Marsa! a ja dodam, że ania stanie się współwłaścicielką marsa na rok :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 agaga21 napisał(a):a ja dodam, że ania stanie się współwłaścicielką marsa na rok :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmmm a to bardzo ciekawe :roll: no ale kciuki mocno trzymam Quote
agaga21 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 fioneczka napisał(a):hmmm a to bardzo ciekawe :roll: no ale kciuki mocno trzymamasiu, na poprzedniej stronie pisałam o moich watpliwościach(tylko i wyłącznie ze względu na młody wiek zainteresowanego). postanowiłyśmy, ze tak będzie bezpieczniej, choć mam przeczucie, że michał będzie świetnym opiekunem marsa :) (jeśli się jutro dogadają ;) ) Quote
fioneczka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 agaga21 napisał(a):asiu, na poprzedniej stronie pisałam o moich watpliwościach(tylko i wyłącznie ze względu na młody wiek zainteresowanego). postanowiłyśmy, ze tak będzie bezpieczniej, choć mam przeczucie, że michał będzie świetnym opiekunem marsa :) (jeśli się jutro dogadają ;) ) czytałam :) Quote
ania z poznania Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Michał jest młody, ale naprawdę bardzo fajny, jest dużo dojrzalszy od swoich rówieśników. Poza tym ma stałą pracę i uregulowaną sytuację mieszkaniową, już od trzech lat mieszka sam i świetnie sobie radzi. Czego nie wie o psach to dopytał, jest chętny do współpracy i otwarty na sugestie, oprócz wieku nie miałam po wizycie najmniejszych zastrzeżeń. Quote
ania z poznania Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 :loveu: Marsik w nowym domku :multi:! Spodobali się sobie Michał z Marsikiem od pierwszego wejrzenia, żadnego pokazywania zębów, warczenia, normalnie dał sobie założyć smycz, pojechał samochodem, jest łakomy, bardzo dobrze reaguje na smakołyki, jest baaaaardzo chętny do współpracy za nie :). Za dwa tygodnie jesteśmy umówieni na wizytę po adopcyjną :). Chciałabym bardzo podziękować Oris, która była na miejscu w schronisku, wydała Marsika w ręce Michała :Rose:! Quote
fioneczka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 :multi: cieszmy się cichutko ;) a jak minie troszkę czasu to urządzimy prawdziwa imprezę ;) Quote
agaga21 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 aniu, jako współwłaścicielka pewnie będąc w poznaniu czasem wyprowadzisz "SWOJEGO" psiaka na spacerek, co? ;) bardzo się cieszę, że się udało, mam nadzieję, że panowie sie dogadają :) Quote
Recommended Posts