conceited Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Nie bardzo sie orientuje w psach na DT. Brak czasu pozwala mi na przegladanie tylko kilku pierwszych watkow z dzialu wielkopolskich adopcji. Z reszta Panstwo nie wiedza jakiego psa szukaja, nie maja zadnych wymagan, to musi byc ten pies i tyle. Musi byc w nim "to cos" :) Jak zaproponowalam im innego psa od nas, to powiedzieli, ze nie przyjechali tu zeby "wyrwac jakas sztuke" (zartem oczywiscie), ale po Marsa. Wiec nie wiem za bardzo co im radziec. Podalam im namiary na dogo i tyle. Quote
bebcik Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 prepraszam za offa pietrucha 204: "[FONT=MS Shell Dlg 2]PILNE!! DO ODDANIA SZCZENIAKI AMSTAFA!! PO RODOWODOWYCH RODZICACH!! ZA DARMO!!!!! INACZEJ ZOSTANĄ UTOPIONE PRZEZ WŁAŚCICIELA PISZCIE PROSZĘ JEŚLI KTOŚ CHCIAŁBY PRZYGARNĄC I URATOWAC W TEN SPOSÓB PSIAKI...INFORMUJCIE TEŻ KOGO SIĘ DA PROSZĘ!!!!" [/FONT]Telefony: 609 825 376 601 328 267 okolice Wrocławia/Legnicy Quote
conceited Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Witajcie, W miedzy czasie po Marsa przyjechaly 4 domki. Nikt go nie wzial, bo wszyscy sie przerazili jego gabarytow. Niestety, obawiam sie, ze jak nie wezmie go ktos, kto amstaffami zajmuje sie na codzien, to nie wezmie go nikt. Mars jest wiekszy i bardziej masywny od typowego amstaffa i jest bardzo pewny siebie. Mysle, ze innych psow nie toleruje, bo gdy chodzila za mna od boksu do boksu czarna sunia, ktora biega luzem po przytulisku, Mars byl wsciekly. Nie wiem, moze to dlatego, ze ona byla wolna, a on nie. W kazdym razie przyjaznie nie reagowal. Boje sie o jego przyszlosc. Siedzi w boksie od stycznia, co nie sluzy mu "na glowe". Zal psa, bo to piekny osobnik, ktory potrzebuje kogos, kto go poprowadzi pewna reka. Na tym filmie widac Marsa w pelnej krasie: http://www.youtube.com/watch?v=8lrxXp9K1MY Quote
zeberka4 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mnie Marsik wydaję sie całkiem normalny :) Jest piękny,naprawdę przydałay sie pewna reka,osoba która dobrze zna rasę i umie nad nią zapanować,mars wydaje się być pieknym psiskiem Quote
agaga21 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 mars jest przepiękny! porobiłyście mu zdjęcia? zrobiłabym mu allegro. Quote
conceited Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Tak jak juz pisalam w watku przytuliska dopiewskiego... Mars mial allegro, teraz juz nie ma, dlatego, ze ... Pewna kobieta z gminy znalazla Marsa na allegro i zalozyal watek na gminnym forum, ze psy z allegro sa sprzedawane na aukcji. Nic nie pomogly tlumaczenia, ze w aukcji stalo jak byk, zeby nie licytowac, ze to aukcja informacyjna. Zrobilo sie wielkie halo w gminie i dostalam nakaz usuniecia wszystkich psow z allegro pod grozba zblokowania wolontariatu. Wybieram sie na spotkanie z Prezesem ZUKu, na ktorym bede napierac na allegro. Poki co, nie mozna Marsowi, ani zadnym psom od nas robic allegro :( Quote
agaga21 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 wy nie mozecie ale ja mogę ;) macie te fotki?:cool3::diabloti: Quote
conceited Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 agaga21 napisał(a):wy nie mozecie ale ja mogę ;) macie te fotki?:cool3::diabloti: hehe :) nie mam fotek. nakrecilam filmik. Quote
conceited Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
conceited Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Podniose... Tak sobie mysle, moze ktoras z dziewczyn znajacych sie na amstaffach (moze Ania z Poznania ?:) ), albo wogole na psach :) moglaby ze mna pojechac z wizyta do psiakow i ocenic charakter Marsa? bo dla mnie psy to nadal zagadki :) Niestety przytulisko jest czynne od 7:00 do 15:00 wiec moglabym jechac jutro o 12:40 lub w poniedzialek okolo 11:15. Pojedzie ktos? :) Quote
conceited Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Jutro Ania zgodzila sie pojechac ze mna do Marsia :) Umowilysmy sie o 11:00 wiec popoludniu nowa porcja wiadomosci o niesfornym chlopaku :) Quote
conceited Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Witajcie, Bylysmy dzis u Marsa z Ania (mam nadzieje, ze potem sama cos skrobnie na jego temat :) ) i werdykt jest taki, ze Marsiu agresywny nie jest :) Za to Ania byla w szoku widzac gabaryty Marsa:cool3: Mars potrafi zrobic siad i szybko sie uczy, trzeba mu tylko domku !:loveu: Quote
ania z poznania Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dokładnie, Marsiu jest wielki :-o, w dodatku (nie wiem jakim cudem) same mięśnie, zero tłuszczu, jest przepiękny, reprezentacyjny, Agatka na pewno by się zakochała :p. Jest bardzo fajnym, zrównoważonym psem, pięknie siada żeby dostać smakołyk, nie skacze, załapał bardzo szybko o co mi chodzi i po chwili chcąc smakołyk sam siadał, bez komendy. Pracownik, taki psiowy, fajny, potwierdził moje obserwacje, Marsio nigdy nie wykazał się agresją, nie broni kości, piłek, naprawdę fajny pies z niego. Quote
agaga21 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 to ja proszę tekst i namiary i zdjęcia w większym formacie ;) Quote
conceited Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 yyy...ze mam jakis ladny tekst ulozyc ? no dobra, probujemy. Mars to piękny, duży i kochany pies, który niestety urodził się jako amstaff. Przez swoją rasę, uważaną jako niebezpieczną, Mars spędza ostatnie pół roku swojego życia w Przytulisku dla psów w Wielkopolsce. Rzeczywistość jest jednak zgoła inna od stereotypów, Mars to wspaniały pies, nie przejawiający agresji, skory do zabawy i szybko sie uczący. Bardzo lubi ludzi, a jeszcze bardziej smakołyki, dla których pięknie robi siad. Mars to młody pies, przed którym szansa na długie, wspaniałe życie, jeżeli tylko znajdzie swojego Pana, który Marsowi pokaże jak żyć poza przytuliskiem. Ponieważ Mars jest dobrze zbudowanym, potężnym psem, potrzebuje zdecydowanego przewodnika, który zna się na tej rasie. Kontakt w celu adopcji: 889 787 929 Moze byc? Zdjecia wysle jak dostane adres @. :) Quote
baster i lusi Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Śliczny psiak.Kto pozna takie psiaki już się ich nie boi. Quote
agaga21 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 mars ma cała mase ogłoszen od ciotki kany i jedno ode mnie ;) niestety jak na razie cisza. Quote
kopciuszek Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Podbijam wątek :lol: Nic więcej narazie zrobić nie mogę :-( Quote
Recommended Posts