Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ej, Królik, kicaj z tego wątku!
Strasznie długo Ci zajęło pisanie tego postu :roll: - dobrych kilka miesięcy jak widać, musiałaś układać te kilka zdań (cud!).
I gratuluję króliczej rodzinki :evil_lol:

• 2 weeks later...
  • Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przydało by się chyba odświeżyć ogłoszenia marsa. czy ktoś pomoże ?
bardzo proszę :) :) szkoda by taki wspaniały pies tak długo czekał na mądrego ludzia ;)

• 2 weeks later...
Posted

Michał nie wiedział, że Mars będzie agresywny, a każdy z was kto nie chciałby w domu psa, którego miałby się bać. Sami krzywdzicie psy obsypując je superlatywami a potem okazuje się zupełnie co innego. Tu nie chodzi o komendy my nie wymagaliśmy od Marsa żółwików, ale nie agresywności bez przesady, a szanowna stara krukwa nawet Michała nie raczyła uświadomić o Marsa agresji ( np przy chwytaniu za biodra ). W ogóle szkoada gadac....taaaaak macie racje kicam z tego forum, bo tu same idiotki siedzą, oby tylko Mars znalazł dom, bo narazie się na to nie zanosi...... żegnam baj:p

Posted

uważaj królik co by cię na pasztet ktoś nie przerobił :roll:

a poza tym co ów Michał miał do łapania psa za biodra :roll: zboczony jakiś czy co ?? za biodra niech sobie baby łapie :diabloti: a nie psa

Posted

[quote name='królik0408']Michał nie wiedział, że Mars będzie agresywny, a każdy z was kto nie chciałby w domu psa, którego miałby się bać. Sami krzywdzicie psy obsypując je superlatywami a potem okazuje się zupełnie co innego. Tu nie chodzi o komendy my nie wymagaliśmy od Marsa żółwików, ale nie agresywności bez przesady, a szanowna stara krukwa nawet Michała nie raczyła uświadomić o Marsa agresji ( np przy chwytaniu za biodra ). W ogóle szkoada gadac....taaaaak macie racje kicam z tego forum, bo tu same idiotki siedzą, oby tylko Mars znalazł dom, bo narazie się na to nie zanosi...... żegnam baj:p[/QUOTE]

a super hiper inteligentny Michał myslał, że dorosłego psa rasy amstaff, z wyrobionym charakterem, będzie mógł chwytać za biodra i pdrzucać do góry ?!?!
nie chciał go dłużej mieć - trzeba było oddać go z powrotem, krótka piłka, tak było w umowie.

Posted

Oczywiście jakiś czas po adopcji Michał zadzwonił do mnie z tematem, że Mars źle reaguje na dotyk w okolicy bioder. Powiedziałam, żeby jak najszybciej pojechał do weta, bo to na pewno wynika z bólu, może mieć dysplazję, na pewno trzeba zrobić USG.
Na wizycie p/a dostał ode mnie telefon, adres do mojego weta, i co???? OCZYWIŚCIE NIE POJECHAŁ, DUPY SIĘ RUSZYĆ NIE CHCIAŁO, lepiej siedzieć i pierdzielić jaki to pies niedobry!

• 2 weeks later...
Posted
Posted

chita, wielkie dzięki :)

może zaczną się w końcu jakieś sensowne telefony bo ostatnio namiętnie wydzwania w marsa sprawie jakiś małolat bez pojęcia o psach.

Posted

Chita, jesteś wielka!
To jest najgorsze w tych telefonach, co kolejny to jakaś nadzieja i niestety, co kolejny to niewypał.

Agatka, napisz mu smsa, żeby Cię już więcej gówniarz nie zamęczał i że psa nie dostanie. I już.

• 2 weeks later...
Posted

ja właśnie odebrałam telefon.

-dzień dobry
-dzień dobry
-ja w sprawie psa amstaffa. mars się zwie. czy jest jeszcze?
-tak. jest.
-dziękuję

KONIEC ROZMOWY:roll::evil_lol::evil_lol:

DAM GŁOWĘ, ŻE TO TEN SAM MAŁOLAT CO POPRZEDNIO! też wtedy mówił "mars się zwie" i też młody głos.
od momentu, gdy powiedział "dzień dobry" wiedziałam, że żadnego psa nie dostanie.

Posted

[quote name='agaga21']ja właśnie odebrałam telefon.

-dzień dobry
-dzień dobry
-ja w sprawie psa amstaffa. mars się zwie. czy jest jeszcze?
-tak. jest.
-dziękuję

KONIEC ROZMOWY:roll::evil_lol::evil_lol:

DAM GŁOWĘ, ŻE TO TEN SAM MAŁOLAT CO POPRZEDNIO! też wtedy mówił "mars się zwie" i też młody głos.
od momentu, gdy powiedział "dzień dobry" wiedziałam, że żadnego psa nie dostanie.

Co chesz od gościa, krotko, treściwie i do rzeczy :diabloti:

Posted

conceited napisał(a):
Co chesz od gościa, krotko, treściwie i do rzeczy :diabloti:

no chyba chciał tylko skontrolować czy mars jest czy go nie ma :D :D

aniu, czy do ciebie też dzwonią takie ciołki w sprawie naszych psów?

Posted

agaga21 napisał(a):
no chyba chciał tylko skontrolować czy mars jest czy go nie ma :D :D

Pewnie dzwonił z TOZu - sprawdzał, czy Mars w łapach BB jeszcze żyje :)

Posted

kmk napisał(a):
Pewnie dzwonił z TOZu - sprawdzał, czy Mars w łapach BB jeszcze żyje :)

wczoraj do mnie dzwonił znów. tym razem z innego numeru ale już poznaję po głosie

• 4 weeks later...
Posted

udało mi się odzyskać część zdjęć, które zniknęły z serwera, wstawiam je tu, będą potrzebne do ogłoszeń.

niestety to tyle ile udało mi się znaleźć ale są na tyle dobre, że musi wystarczyć.
może ktoś miałby ochotę odnowić marsowi ogłoszenia? chłopak już długo czeka...

• 3 weeks later...