Mysia_ Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 trzymam strasznie mocno kciuki :cool3: Quote
Devis&Marta Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 trzymam kciuki za domek, ostatnio same dobre wiadomosci,wiec czemu nie jeszcze jedna! Quote
Mysia_ Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Kamciu czekamy na wieści... :roll: Quote
Medorowa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nie poddawaj się piesku... kiedyś wkoncu musi nadejść, to lepsze jutro .. Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Nowy domek dla oskarka sie trochę pżedłużą ale może będzie...Kurcze ona nie wie co by było z tym transoprtem :( jest już zdecydowana prawie . Jutro podam jej numer komórki na PW. A ty mysiu sie nie interesujesz oskarkiem :roll: Quote
Mysia_ Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Kamcia, jeśli twoja znajoma zdecydowała by się na na Oskarka to wtedy zaczniemy szukać transportu ;) Interesuje się nim, ale ostatnio nie mam wiele czasu na zaglądanie do wszystkich wątków :roll: Quote
Pianka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No domku zdecyduj się w końcu na Oskarka:eviltong: Quote
Mysia_ Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 własnie, właśnie :) czekamy na decyzję :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jest szansa dla Oskarka??:crazyeye: To wspaniale !!! Mocno trzymam kciuki.Nawet, gdyby nie znalazł się transport, istnieją przecież pociągi !! Koszt przejazdu mogłaby pokryć właścicielka, albo ostatecznie jeszcze istnieje AFN.W któryś weekend wolontariuszki załadowałyby się do pojazdu i heja z Oskarkiem po lepsze życie dla niego.. ! :multi: We wtorek wiozłam z Ulv dwa psiaki do domów, do Poznania.. też pociągiem, podróż naprawdę bezproblemowa i miła, a psiaki zyskały swoje szczęście.... Kochany piesku.. i tobie się powiedzie !! Quote
Pianka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Kamcia_14 napisał(a):Chole...ra :( O co chodzi? Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Przepraszam :placz:.Przepraszam że robiłam niepotrzebną nadzieję na dom dla oskarka :shake:. Znajoma powiedziała że nie ma czasu jeździć po psa :shake:. Ale zaadoptuje kundelka z naszego skierniewickiego schroniska. Quote
Mysia_ Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Kamciu, czy znajomej chodzi tylko o transport? :roll: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Powiedziała że nie będzie mieszać i weźmie psa z naszego skierniewickiego schronu. Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Szkoda!?. Ja jestem wręcz zrozpaczona :(:( Quote
Mysia_ Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Kamciu, ja już się przyzwyczaiłam, że jest tak , a nie inaczej :( W górę Oskarku! :roll: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A ja się nie przyzwyczaiłam ! I nigdy nie przyzywyczaje :shake:. Mówię ci jak się postaram to znajdę mu dom ! Muszę... Jeszcze 3 tygodnie do świąt. Zostało mi mało czasu. Quote
Mysia_ Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 W takim razie trzymam kciuki, żeby Ci się udało... Bo ja już niestety nie mam pomysłów jak znaleźć domki tym wszystkim psiakom :( Quote
Recommended Posts