Jump to content
Dogomania

wystraszony Oscarek po prawie 8 latach w schronisku ma dom!!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Nowy domek dla oskarka sie trochę pżedłużą ale może będzie...Kurcze ona nie wie co by było z tym transoprtem :( jest już zdecydowana prawie . Jutro podam jej numer komórki na PW. A ty mysiu sie nie interesujesz oskarkiem :roll:

Posted

Kamcia, jeśli twoja znajoma zdecydowała by się na na Oskarka to wtedy zaczniemy szukać transportu ;)
Interesuje się nim, ale ostatnio nie mam wiele czasu na zaglądanie do wszystkich wątków :roll:

Posted

Jest szansa dla Oskarka??:crazyeye: To wspaniale !!! Mocno trzymam kciuki.Nawet, gdyby nie znalazł się transport, istnieją przecież pociągi !! Koszt przejazdu mogłaby pokryć właścicielka, albo ostatecznie jeszcze istnieje AFN.W któryś weekend
wolontariuszki załadowałyby się do pojazdu i heja z Oskarkiem po lepsze życie dla niego.. ! :multi:

We wtorek wiozłam z Ulv dwa psiaki do domów, do Poznania.. też pociągiem, podróż naprawdę bezproblemowa i miła, a psiaki zyskały swoje szczęście....

Kochany piesku.. i tobie się powiedzie !!

Guest Kamcia_14
Posted

Przepraszam :placz:.Przepraszam że robiłam niepotrzebną nadzieję na dom dla oskarka :shake:. Znajoma powiedziała że nie ma czasu jeździć po psa :shake:. Ale zaadoptuje kundelka z naszego skierniewickiego schroniska.

Guest Kamcia_14
Posted

Powiedziała że nie będzie mieszać i weźmie psa z naszego skierniewickiego schronu.

Guest Kamcia_14
Posted

A ja się nie przyzwyczaiłam ! I nigdy nie przyzywyczaje :shake:. Mówię ci jak się postaram to znajdę mu dom ! Muszę... Jeszcze 3 tygodnie do świąt. Zostało mi mało czasu.