Mysia_ Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Dla wiernych Oskarkowi cioteczek, na poprawę humoru :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlfaLS Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ZDJĘCIA CUDNE!!!!!!!!!!!!! Takie to można oglądać bez końca! A wiadomości, które dochodzą z "oskarkowego" domku dowodzą że psiak nawet tak długo przebywający w warunkach schroniskowych jak trafi na "swoich" Państwa to po prostu od razu jest "u siebie";) Quote
magdawi Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mysiu dzięki za poprawę humoru.:loveu:Cudny ten uśmiechnięty pycholek Oskarka.On naprawdę wygląda jakby był w tym domu od zawsze . Takie zdjęcia i wiadomości sprawiają ogromną radość. Troszkę obawiałam się jak on się odnajdzie w domku po tylu latach "więzienia". Quote
Toska Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 o matko :loveu: miód na moje serce lejesz Mysiu :lol: Oskarek nareszcie szczęśliwy :multi::multi::multi: Quote
dona20 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wspaniale ogląda sie takie zdjęcia.Widzę, że Oskarek ma też fajnego kolegę.Bardzo się cieszę że tak szybko się zaklimatyzował:multi: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Oskarek i nowy kolega Rufi nie odstępują się na krok ;) Quote
magdawi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zakumplowali się bo jak widać są do siebie podobni.Oskarek wybierany chyba był pod kolor rezydenta.:evil_lol:. Wreszcie Oskarkowi ciepło ,pokazuje ciotkom, że lubi wygrzewać się przy grzejniku.Bardzo się cieszę,że ma towarzysza z którym tak dobrze się dogaduje. Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czy on wygląda na psiaka, który spędził 9 lat w schronisku? :crazyeye: Quote
akucha Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Nie wygląda :multi::multi::multi:Boże, jaki on piękny!!!! Oba psy cudowne, śliczne foty! Oskarku, ale ci się udało! Quote
magdawi Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Mysiu potrafisz poprawić humor.:loveu: Oskarek jest śliczny i szczęśliwy. Bardzo się cieszę. Super , że swoją rodzinę i przyjaciela z którym może się wreszcie wybiegać po tych latach spędzonych w schronie. Quote
Asia_Klero Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jest sliczny......a te foty-BOSKIE!!!!Zachwycona!!:) Quote
Toska Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jaki cudny , szczęśliwy Oskarek :loveu::loveu::loveu: wyspacerowany , zadbany :lol::lol::lol: teraz tylko zdrówka na długie lata mu trzeba życzyć , bo wszystko inne nareszcie ma !!!!! Quote
AlfaLS Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Serce rośnie jak się ogląda takie zdjęcia. Wszyscy cieszymy się radością Oskarka. ;) To super że trafił na taki domek, który rozumie że ciotki Oskarkowe są spragnione ciągle nowych zdjęć wreszcie szczęśliwego psiaka.;) Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Chyba lepiej nie mógł trafić :loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Kiedy patrzy się na takie zdjęcia to wraca siła do walki o domki dla psiaków ze schronisk:loveu: Quote
Mysia_ Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 A ja jak zwykle poprawiam Wam humor :evil_lol::loveu: "Cześć, To ja Oskar, przesyłam kilka nowych zdjęć: To cała nasza trójka w ogrodzie, ja, Rufii i Dżana. Teraz pogoda jest śliczna to się wylegujemy na słonku, :-) chodzimy na spacery i oczywiście do stajni gdzie też mam nowych znajomych Łapę i Tarę oraz jej szczeniaki. :-) A ostatnio byłem pierwszy raz w teren z końmi tzn. Magda i dzieciaki jechali na koniach a my z Rufim bieglismy koło nich, nie byliśmy daleko bo jeszcze nie mam super kondycji ale i tak w lesie było super i byłem bardzo grzeczny. :-D Poznałem już też większość kolegów Rufika i wszyscy są super. Pozdrawiam Oskar :-* P.S. Pozdrowienia również od całej mojej nowej rodzinki.(Dziękujemy za Oskarka)" Quote
Patikujek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ale mu się trafiło:loveu: Po tylu latach wreszcie zaznał prawdziwego szczęścia:loveu: Quote
magdawi Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Oskarek jest śliczniutki.Bardzo się cieszę, jak widzę jego zdjęcia. Dzięki Mysiu, te niespodzianki od Ciebie bardzo cieszą nasze serca i oczy.:loveu: Quote
Mysia_ Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 a jak ja się ciesze z tych maili :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Toska Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :multi: jakie piękne zdjęcia :loveu: cudny Oskarek , cudne Oskarkowe towarzystwo !!!! jak to dobrze , że tak wspaniali ludzie zabrali do siebie Oskarka !!! :loveu: serce się raduje na takie wieści i widoki :loveu: gorące pozdrowienia dla całej rodzinki !!! Quote
Mysia_ Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Toska, już trzech Twoich wirtualnych podopiecznych ma domki :loveu: Liderowi pewnie tez przyniesiesz to szczęście ;) Quote
Toska Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Mysia_ napisał(a):Toska, już trzech Twoich wirtualnych podopiecznych ma domki :loveu: Liderowi pewnie tez przyniesiesz to szczęście ;) baardzo się cieszę , że tak się psiakom udało , ale żadna w tym moja zasługa :evil_lol: i też żyję nadzieją , że Liderek :loveu: dołączy niedługo do tych szczęśliwców !!! Quote
Recommended Posts