Aleksandra:) Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 dziś będąc na spacerze z moim psem zauważyłam psa mix shih tzu który się błąkał w wołominie na osiedlu gdzie dokarmiały go dzieci tak żył przez ponad miesiąc dziś biegał jak oszalały na ruchliwej ulicy, wiec postanowiłam kluska do siebie wziąć na jakiś czas dopóki nie znajdę dla niego domu . Piesek waży ok 10 kg ( ledwo do go do domu donioslam:evil_lol::evil_lol:) na moje to ma gdzieś 5-7 lat mam jakieś jego zdjęcie ale nie umiem wstawiać bo jestem tu nowa;) ktoś mi pomoże ? Quote
karolina_g_k Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 wyślij zdjęcie do mnie na karolina_g_k@tlen.pl ;) Quote
Aleksandra:) Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 ktoś nam pomoże w robieniu ogloszen? miło byłoby również jak by ktoś dał grosika na odrobaczanie czy szczepienie :( Quote
malagos Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jeżeli ma zastać u Ciebie yulko kilka dni, nie ma sensu go szczepić - może jednak znajdzie sie właściciel... Quote
Aleksandra:) Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 no niby tak tylko gdzie znaleźć tak szybko właściciela ? Ma dużo ogłoszeń ale na razie jest tyko 1 tak jakby zainteresowana ale nic nie jest pewne :( Quote
Osa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [SIZE="3"]Na dzień dzisiejszy jesteśmy kompletnie zakorkowane jeśli chodzi o przyjęcia psów. Ogi wrócił z adpocji i mamy w tej chwili pod opieką prawie same samce. W najbliższych dniach przyjeżdżają trzy psy z wcześniejszych ustaleń. Adopocji jak na lekarstwo pewnie dlatego że domy są na prawdę dokładnie sprawdzane a i psy które mamy mają swoje problemy i trudno dla nich znależć odpowiednich opiekunów..:roll: Aleksandra zadzwoń do Kasi- ja naprawdę nie wiem czy będziemy w stanie pomóc 603-651-833 Quote
Recommended Posts